Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 10:29:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

PROGRAMY CANAL+ Sport a CANAL+ Action nově v nabídce O2 TV

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 14.09.2023


Ve středu 13. září 2023 došlo k rozšíření distribuce programů CANAL+. Kromě televizních a streamovacích platforem Skylink, freeSAT, CANAL+ a T-Mobile Czech Republic se stávají také součástí nabídky společnosti O2 Czech Republic. Sportovní nabídku O2 TV rozšíří hlavní program CANAL+ Sport s exkluzivními právy na vysílání nejvyšší anglické fotbalové ligy Premier League.


Nabídku filmových stanic rozšíří program CANAL+ Action, který potěší milovníky akce a napětí s novými tituly i divácky prověřenou klasikou.

„Anglická Premier League patří k tomu nejlepšímu, co sportovní svět nabízí, čemuž odpovídá i cena vysílacích práv. Nemáme v úmyslu šířit naše programy exkluzivně, naopak, od začátku jsme otevřeni diskusím o jejich sdílení s ostatními velkými televizními platformami. Jsem proto rád, že se podařilo dosáhnout dohody a náš CANAL+ Sport a CANAL+ Action budou nyní moci sledovat také zákazníci O2. Věřím, že větší dostupnost pomůže dále rozšířit řady českých fanoušků anglické nejvyšší fotbalové soutěže,“ říká Ladislav Řeháček, viceprezident firmy CANAL+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.

CANAL+ Sport přináší přímé přenosy z nejvyšší anglické fotbalové ligy Premier League s českým a slovenským komentářem, zápasová studia se zajímavými hosty, každotýdenní talkshow Premier Club, pořad o digitální hře Fantasy, ale i mnoho pořadů z produkce Premier League.

CANAL+ Action vysílá nové i osvědčené tituly převážně akčního žánru. Ve druhé polovině září uvede premiérově western Billy the Kid, seriál Klangor z produkce CANAL+ nebo víkend s Tomem Cruisem.


O společnosti CANAL+ Group

CANAL+ Group, dceřiná společnost Vivendi, je významným hráčem v produkci a distribuci obsahu po celém světě s 25,5 milionu předplatitelů. Je zastoupena ve více než 50 zemích světa a na všech kontinentech zaměstnává téměř 7600 lidí. CANAL+ Group má 9,5 milionu předplatitelů ve Francii a 7,6 milionu v Africe. Je předním televizním operátorem ve frankofonní Africe a největším akcionářem společnosti MultiChoice, lídra v oblasti placené televize v anglicky a portugalsky mluvící Africe.
CANAL+ Group je významným hráčem v produkci a marketingu televizních kanálů, vlastnícím 116 lineárních a nelineárních kanálů. Sdružuje hlavní tematické kanály a globální platformy obsahu, jako jsou Netflix, Disney+ a Paramount+.

S ročními investicemi do obsahu ve výši 3,5 miliardy eur je klíčovým hráčem v oblasti sportu (hlavní sponzor fotbalu a ragby ve Francii), filmů (vedoucí investor ve Francii a v Polsku) a seriálů (včetně více než 50 původních seriálů ve více než 15 jazycích ročně). CANAL+ Group je předním producentem i distributorem celovečerních filmů a televizních seriálů v Evropě. Spolu s dceřinou společností STUDIOCANAL vlastní 12 produkčních společností v 9 evropských zemích. Vlastní také jednu z největších videoknihoven na světě, jejíž katalog zahrnuje více než 8000 titulů ze 60 zemí. V digitální oblasti je klíčovým hráčem se svou aplikací CANAL+/myCANAL, jejíž mezinárodní nasazení se zrychluje a k dnešnímu dni je zastoupena přibližně ve třiceti zemích světa.


Sylva Sulaimanová, Senior Account Manager, WS Czech, 13. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2023 • Televize O2 TV zahajuje revoluční model vysílání Tipsport extraligy. Všechny zápasy v přímých přenosech, posílená redakce a nový pořad
07.09.2023 • O2 TV Sport přichází s novou hokejovou show. Bomby na ledu nabídnou atraktivní hosty, zábavu a to nejlepší ze světa hokeje
09.08.2023 • Voyo prinesie ďalšie atraktívne zápasy kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy a Ligy majstrov
03.08.2023 • Bohatá ponuka prémiových programov na Voyo stále rastie, počet predplatiteľov prekročil 570-tisíc
25.07.2023 • Futbalové prenosy z európskych pohárových súťaží pokračujú na Voyo aj v aktuálnom týždni
17.07.2023 • Voyo prinesie zápasy Slovana a Trnavy v kvalifikácii Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist