Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 22:40:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sportovní událost letošního roku: Jiří Procházka má před sebou titulový zápas v UFC

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 08.11.2023


Jiří BJP Procházka se po dlouhých 17 měsících vrací do klece. V rámci UFC, nejprestižnější bojové organizace světa, vyzve v New Yorku Alexe Pereiru v souboji o titul v polotěžké váze. S Telly můžete největší MMA událost letošního roku sledovat v živém přenosu s českým komentářem.


Jiří Procházka kvůli mimořádně komplikovanému zranění ramene naposledy bojoval loni v červnu, kdy v Singapuru v mimořádně dramatickém zápase získal titul v polotěžké váze. Soupeřem mu byl Brazilec Glover Teixeira, mimochodem nynější trenér dalšího Brazilce, kterého Procházka 12. listopadu vyzve – Alexe Pereiry.

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka se už 12. listopadu představí v legendární Madison Square Garden v New Yorku na turnaji UFC 295. Zde se oba borci v hlavním zápase večera utkají o titul v polotěžké váze organizace UFC.

Přímý přenos turnaje začíná v neděli 12. listopadu v 03:30 hodin středoevropského času. V HD kvalitě a s českým komentářem jej vysílá kanál Premier Sport 1 a 2. O český komentář se postarají zkušení Michal Petrgál a André Reinders.

„Jsem rád, že se opět mohu postavit této brazilské výzvě, byť v jiném kabátu. To však nic nemění na skutečnosti, že se na tuto výzvu skvěle připravím a půjdu za vítězstvím. Už nejde jen o pás, ale především o výkon a cestu k vítězství. Jdeme pro to. Vítězství!,“ uvedl před zápasem Jiří Procházka.
Telly, oficiální sponzor Jiřího Procházky, připravila před důležitým zápasem soutěž o merch z kolekce BJP. Stačí si do 10. listopadu 2023 přes stránky https://telly.cz/bjp-soutez/ zakoupit jakýkoliv balíček Sport online; všichni zákazníci jsou pak automaticky zařazeni do slosování o 10 balíčků. Každý obsahuje 3 trička, 1 mikinu, 1 dámské legíny s logy BJP a dále slevu 20 procent na nákup v BJP Store.

„Jiří Procházka je v rámci MMA ne český, ale celosvětový fenomén. Stejně jako u předchozích tří zápasů v organizaci UFC, i nyní předpokládáme, že sledovanost bude mimořádně vysoká, bez ohledu na pozdně noční vysílací čas. Jsme opravdu rádi, že Telly je již tři roky jedním ze sponzorů Jiřího Procházky,“ říká šéf marketingu Telly Jan Schöppel.


Jiří BJP Procházka

Jiří BJP Procházka (14. října 1992) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA) v polotěžké váze (light heavyweight, do 93 kg). V roce 2015 podepsal smlouvu s japonskou organizaci Rizin FF a je historicky prvním držitelem a obhájcem titulu v polotěžké váze, který tato organizace vydala.
Od roku 2020 nastupuje v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění, kde zatím neprohrál žádný ze tří zápasů. V roce 2022 získal titul organizace UFC v polotěžké váze a stal se prvním českým UFC šampionem. Trénuje v klubu Jetsaam Gym Brno pod vedením trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1, 2 a 4 a na stanicích Nova Sport 3 a 4. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly a Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 8. 11. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.11.2023 • Od neděle 12. listopadu nejlepší tenisté světa na ATP Finals
05.11.2023 • Chcete poznat svět? Zaleťte si pro poznání i zábavu na Prima ZOOM
03.11.2023 • O víkendu vrcholí Paris Masters
01.11.2023 • Král Karel III. a jeho trnitá cesta na trůn: Podvádění, rozvod a tragédie
29.10.2023 • Vydejte se za poznáním na Prima ZOOM
27.10.2023 • Alpští lyžaři tradičně v Söldenu zahajují světový pohár

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist