Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 17:15:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

BARBIE bude exkluzivně uvedena na HBO a HBO MAX 15. prosince

  Autor: HBO Max EMEA/Warner Bros. Discovery , e-mail: info@warnerbrosdiscovery.com Přidané: 11.12.2023


Film BARBIE společnosti Warner Bros. Pictures bude mít premiéru v pátek 15. prosince na HBO a HBO Max. Film bude uveden s českým a slovenským dabingem a s českými a slovenskými titulky. BARBIE debutovala v kinech 21. července a trhá rekordy jako nejvýdělečnější celosvětová premiéra ve stoleté historii studia.Žít v zemi BARBIE znamená být dokonalou bytostí na dokonalém místě. Pokud ovšem nemáte úplnou existenciální krizi. Nebo jste Ken...


Ve filmu BARBIE od scénáristky a režisérky Grety Gerwig („Malé ženy“, „Lady Bird“), nominované na Oscara®, hrají Margot Robbie („Bombshell“, „I, Tonya“) a Ryan Gosling („La La Land“, „ „Blade Runner 2049“) v rolích Barbie a Kena, spolu s America Ferrera („Superstore“, filmy „Jak vycvičit draka“), Kate McKinnon („Bombshell“, „Saturday Night Live“), Michael Cera („Scott Pilgrim“, „Juno“), Ariana Greenblatt („Avengers: Infinity War“), Issa Rae (seriál HBO „Insecure“), Rhea Perlman („I‘ll See You in My Dreams“, „Matilda“) a Will Ferrell („Anchorman“ filmy, „Talladega Nights“). Ve filmu dále hrají Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, držitelka ceny GRAMMY®, zpěvačka a skladatelka Dua Lipa a držitelka Oscara® Helen Mirren.

Soundtrack k filmu BARBIE byl také nominován na 11 cen GRAMMY® v sedmi kategoriích, přičemž čtyři z pěti nominovaných titulů v kategorii Nejlepší píseň pro vizuální média se objevily na oficiálním soundtracku k filmu.

Film BARBIE režíruje Greta Gerwig podle scénáře Gerwig a na Oscara nominovaného Noaha Baumbacha („Marriage Story“, „The Squid and the Whale“), který vznikl na motivy Barbie od společnosti Mattel. Producenty jsou na Oscara nominovaný David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley, a Robbie Brenner. Dalšími producenty jsou Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich a Cate Adams. Barbie s ASL tlumočí Leila Hanaumi.


O společnosti Warner Bros.

Warner Bros. je plně integrovaná zábavní společnost a celosvětový lídr v oblasti tvorby, produkce, distribuce, licencování a marketingu všech forem zábavy. Studio Warner Bros. Discovery je domovem jedné z nejúspěšnějších kolekcí značek na světě a stojí v čele všech aspektů zábavního průmyslu, od celovečerních filmů, televizní, digitální a domácí zábavy a celosvětové distribuce až po DVD a Blu-ray, animace, komiksy, videohry a licencování produktů a značek. Rozsáhlá knihovna společnosti, která patří k nejprestižnějším a nejcennějším na světě, obsahuje více než 145 000 hodin programů, včetně 12 500 celovečerních filmů a 2 400 televizních pořadů sestávajících z více než 150 000 jednotlivých epizod. Společnost Warner Bros. vznikla 4. dubna 1923, kdy bratři Warnerové (Albert, Sam, Harry a Jack L.) založili svou začínající filmovou společnost. V roce 1927 byl uveden první „talkie“ (celovečerní film se synchronizovaným zvukem) „Jazzový zpěvák“, který určil charakter a tón kreativity, odvahy, inovace a vlivu, jež se staly synonymem jména Warner Bros. A - jak předpověděl Al Jolson v tomto přelomovém filmu - „ještě jste nic neslyšeli!“. Od těchto prvních dnů studia Warner Bros. nashromáždila působivé dědictví založené na prvotřídní kvalitě zábavy a technologické prozíravosti a vytvořila diverzifikovanou zábavní společnost s bezkonkurenční hloubkou a rozsahem. Sto let trvající úspěch je postaven na základech dlouhodobých tvůrčích vztahů s mnoha předními světovými talenty a na neochvějné oddanosti dokonalosti.


O službě HBO Max

HBO Max™ je streamovací platforma, která nabízí nejlepší kvalitní zábavu ve své třídě a přináší největší množství seriálů, filmů a speciálů pro diváky všech věkových kategorií od kultovních značek HBO, Warner Bros. a DC, stejně jako Max Originals, filmové trháky a oblíbený dětský a rodinný obsah. Platforma byla ve Spojených státech spuštěna v květnu 2020 a v červnu 2021 představila nižší cenovou úroveň podporovanou reklamou. V současné době je HBO Max k dispozici v 61 zemích.


Pavla Brožková, PR Czech Republic & Slovakia, HBO Max EMEA, 5. 12. 2023





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.12.2023 • Královna motorsportu, fotbalové hody nebo play-off zámořských soutěží - Nova Sport představuje jarní sezonu
10.12.2023 • Prosincová zábava na Prima ZOOM
08.12.2023 • Nelly Kordová na dvou turnajích na obrazovkách Eurosportu
05.12.2023 • Třetí premiéra přímého satelitního přenosu MET: Live in HD - opera Florencie v Amazonii v sobotu 9. prosince
04.12.2023 • Baví vás poznávat svět – přepněte na Prima ZOOM
01.12.2023 • Adventní čas na televizních stanicích AMC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist