Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 17.06.2024 - 17:25:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Poskytovatel InterSAT si vybral satelitní kapacity společnosti Eutelsat v pásmu Ku pro rozšíření svých afrických služeb

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 24.05.2024



Společnost Eutelsat Group (kótovaná na burzách v Paříži a v Londýně pod titulem ETL) rozšiřuje své obchodní partnerství s InterSAT, který je jedním z čelních afrických poskytovatelů satelitních služeb, aby podpořila růst společnosti InterSAT v celoafrickém firemním a maloobchodním segmentu.


V nejnovější víceleté strategické smlouvě, poskytovatel InterSAT plánuje připojit kapacity v pásmu Ku pro území střední a východní Afriky na satelitu společnosti Eutelsat - Eutelsat 70B, ke svému stávajícímu portfoliu, které už zahrnuje kapacity v pásmu Ka na družici Eutelsat Konnect.

Družice Eutelsat 70B, umístěná na orbitální pozici 70,5° východně, nabízí pokrytí v širokém svazku a čtyři fixní svazky s vysokým výkonem, s vysokým stupněm palubní propojitelnosti.

Generální ředitel společnosti InterSAT, Hanif Kassam, k této smlouvě řekl: ‘Velmi nás těší, že se opět budeme moci spolehnout na satelitní kapacity společnosti Eutelsat, abychom podpořili naše úsilí o růst v Africe. Tento kontinent je domovem pro některé z nejodlehlejších a nejzaostalejších regionů na světě, které představují náročné prostředí pro vybudování pozemních komunikačních sítí. S našimi odbornými znalostmi služeb VSAT a s naší teleportovou infrastrukturou budeme moci využít satelitní komunikaci, abychom poskytovali spolehlivou a cenově dostupnou propojitelnost pro odlehlé a nedostatečně obsluhované oblasti při zajištění vysoké úrovně uživatelských zkušeností pro naše klienty.”

Ghassan Murat, regionální viceprezident společnosti Eutelsat pro region AMEA (Asia Pacific, Middle East and Africa - Asijský Pacifik, Střední východ a Afrika) řekl: “Je nám ctí, že jsme byli vybráni našim dlouholetým obchodním partnerem, společností InterSAT, abychom doprovázeli další rozvoj jejich služeb v Africe. Růst služeb VSAT v Africe je dokladem potenciálu této technologie pro transformaci informačních a komunikačních technologií na území kontinentu, propojující více obyvatel a firem než kdy předtím, a také pro trvalý význam našich výkonných geostacionárních prostředků na oběžné dráze při poskytování nepřekonatelných a spolehlivých propojovacích služeb v nejodlehlejších oblastech.”


O Eutelsat Group

Eutelsat Group je globálním lídrem v satelitních telekomunikacích, poskytující propojovací a vysílací služby po celém světě. Mediální skupina byla vytvořena sloučením společnosti Eutelsat a telekomunikační firmy OneWeb v roce 2023. Stala se prvním plně sjednoceným satelitním operátorem GEO-LEO s flotilou třiceti pěti geostacionárních satelitů a uskupením na nízkých oběžných drahách (LEO) více než šesti set satelitů. Mediální skupina cíleně vychází vstříc potřebám klientů ve čtyřech klíčových vertikálách televizních služeb, kdy distribuuje více než šest tisíc pět set televizních kanálů, a na vysoce rostoucím trhu propojitelnosti v oblasti mobilní konektivity, pevné konektivity a vládních služeb.

Jedinečná soustava zařízení mediální skupiny Eutelsat Group na oběžné dráze a pozemní infrastruktura umožňuje poskytovat sdružená řešení vycházející vstříc požadavkům klientů na celém světě. Sídlo společnosti je v Paříži a mediální skupina Eutelsat Group zaměstnává více než tisíc sedm set lidí ve více než padesáti zemích. Mediální skupina se zavázala k poskytování bezpečného, odolného a ekologicky udržitelného propojení, aby pomohla překonávat mosty v digitální propasti. Společnost je kótovaná na burzách v Paříži a Londýně pod titulem ETL. Internet: www.eutelsat.com.


S využitím zdroje: tisková zpráva Eutelsat Group, 23. 5. 2024, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.05.2024 • ASTRA TV Monitor 2023: satelit je čelním způsobem příjmu v Německu
17.04.2024 • Olympiáda v Paříži začne za 100 dní. Warner Bros. Discovery ujišťuje, že se před hrami ani během nich nudit nebudete
04.04.2024 • Úspěšné vypuštění družice Eutelsat 36D
14.03.2024 • Warner Bros. Discovery láká na výživnou cyklistickou sezónu 2024
13.03.2024 • Družice Eutelsat 36D na cestě na Floridu
09.03.2024 • Co přináší přechod na satelitní televizi (nejen) u našich západních sousedů?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist