Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 05:02:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Aj slovenská UPC sa konečne rozhýbala? oživené

  Autor: Redakcia , e-mail: redakcia@satcentrum.com Přidané: 05.09.2002


Dnešným dňom - 5.9.2002 spoločnosť UPC Slovensko znižuje poplatky za depozit a aktivačný poplatok UPC Direct a to nasledovne:

* depozit za prijímač z pôvodných 9 500 Sk na súčasných 2150 Sk,
* aktivačný poplatok z pôvodných 2 000 Sk na súčasných 555 Sk.

Veríme, že uvedená aktivita sa stretne s pozitívnou odozvou u našich budúcich zákazníkov služby UPC Direct.

Sales & Marketing
UPC Slovensko

Uvedené zmeny cien síce na stránkach www.upc.sk ešte nenájdete, ale informáciu sme dnes nečakane obdržali emailom priamo z UPC. Škoda, že medzi nimi nie je aj možnosť objednať si UPC Direct bez prijímača (len ako predplatné s kartou), tak ako je to v ČR.

Na stránkach UPC.sk sa objavili aj nasledovné novinky, týkajúce sa káblovej televízie.

Pod názvom ”Pripojte sa k nám a získajte až 3 mesiace káblovky za korunu!”
sa skrýva akcia určená pre:

- neaktívnych zákazníkov pri objednaní si Základného, alebo Rozšíreného súboru
- zákazníkov Základného súboru pri objednaní si Rozšíreného súboru

Akcia spočíva v možnosti získať:

- 3 mesiace káblovky za korunu, ak sa pripojíte na 12 mesiacov
- 2 mesiace káblovky za korunu, ak sa pripojíte na 6 mesiacov
- 1 mesiac káblovky za korunu, ak sa pripojíte na 3 mesiace

Viac informácií by ste mali získať v najbližšom zákazníckom stredisku UPC, alebo na infolinke 02/ 594 22 444. Akcia platí do 20.12.2002.

Ak sme dobre počítali, tak pri 12 mesačnom predplatnom káblovky sa dá ušetriť 25%, pri 6 mesačnom 17% a pri 3 mesačnom cca 9% z normálnej ceny.

Škoda, že na oficiálnych stránkach UPC sa nedá nikde dočítať o konkrétnych cenách za základný a rozšírený súbor káblovej televízie a za jej aktiváciu. Bez nich nám pripadá zverejňovanie podobných akcií trochu divne. Ako mačka vo vreci, i keď jej chvost, čo z neho trčí vyzerá zaujímavo.

Oživené:
Cenníky UPC pre káblovku sa už dajú nájsť vo forme ”JPG” dokumentu prostredníctvom sekcie ”Mestá pôsobenia” po kliknutí na konkrétne mesto. Ešte by to možno chcelo uverejniť rozpis programov pre Základný a Rozšírený súbor. Mestá spadajúce pod Kabel Plus Východné Slovensko zatiaľ neuverejnili ani cenníky. Pre niektoré mestá je uverejnený aj cenník MMDS.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 23   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2002 • 11.september 2001 na TA3
04.09.2002 • Vyjímečný filmový stav na HBO
03.09.2002 • UPC odpovídá – 7.část [ 45 ]
01.09.2002 • V „Slovlinku“ už vysílají také televize [ 7 ]
24.08.2002 • Technická stránka vysílání a příjmu televize Galaxie sport – 2.část
18.08.2002 • Skončilo dočasné volné vysílání ČT 1 přes satelit [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  KEDY? 

20.10.2002 20:39 • Laco
Kedy bude aj v SR akcia ”výmena analogu pri obj.UPC direkt,tak ako je to v CR.

Ja sa stale citim aj som obyvateľ Československa!

Laco Krapka
 
 
  konecne sloboda bez UPC 

15.10.2002 09:42 • "spokojny klient UPC "
Som velmi spokojny, ze som sa odhodlal skoncit definitivne s UPC SLOVENSKO. Pri ich cenovej strategii sa mi uz dnes naklady na satelitny natacaci system vratia do do 4 rokov. Cim dalej sa so zvysovanim polplatkov UPC stava individualny satprijem na 60 cm sat tanieri lacnejsi a ekonomickejsi.A to hlavne: nie som odkazany na ponizujuce waw akcie marketingoveho oddelenia UPC! Uz ich mam akurat dost!!!

Cosa tyka kvality signalu TV a Radii je vynikajuca, vyber stanic, jazykovych mutacii od spanielciny, talianciny, nemciny, angl. a samozrejme i nam najblizsich ceskych programov....a slovenskych programov -

konecne sloboda bez hranic a hlavne bez UPC Slovensko!!!
 
 
  SK versus CZ 

12.10.2002 13:07 • ´´
Ono v Česku sú už dávno pred nami-u nás sa všetko iba zneužíva.npr. u nás musíte pri mobiloch platiť za CLIPko-v Česku to berú ako samozrejme a máte to zadarmopri pašále aj pri karte.To len my Slováci sa robíme takí burani.
 
 
  Môj príspevok 

09.10.2002 21:03 • Theeo
ja nerozumiem len jednemu-nie je my /medzi inymi logicke/ ze aj ked mam tanier,konventor,kabel,vsetko pripojene povedzma na analog.prijimac a som ochotny slozit zabez.+zaplatit za aktivaciu a kartu aj mesiac dopredu za zakl.balík,na kieho boha chcu tzv.technici vyliest s 60 kou tanierom do 22m vysky a nakradit moj 110cm vy???

Theo
 
 
  Môj príspevok 

08.10.2002 21:06 • TTTT
Co by sa stalo keby Galaxie sport,TV Nova a ostatne ceske programy boli v UPC Slovensko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
  UPC 

08.10.2002 17:21 • Karol
NOVA bezi v rozvodoch na severe Slovenska a to hlavne v rozvodoch firmy SATRO. V Trnave urcite nejde (jedine SATRO z NR alebo Javoriny)a na vychode toboz. Neni totiz odkial :). UPC ako najvacsi prevadzkovatel je najviac na ococh a tazko si moze dovolit len tak pustit NOVU do rozvodu. Ak by to aj UPC spravilo, bol by to dost velky risk vzhladom na pokutu co by mu hrozila.
 
 
  UPC 

08.10.2002 15:51 • Martika
Ja som sa tiez niekolkokrat pytala, ze preco vypli Novu, ked Trnava a vychod Slovenska Novu maju. Napisali mi, ze to bolo na vyslovene na ziadost TV Nova. Pochopila som, ze Zelezny nechce robit konkurenciu JOJ a chcel by totalne vitazstvo na slovenskom trhu. To sa mu vsak tazko podari s progamom, ktory je ako vypredaj Novy spred 3 rokov. UPC ma stve, pocula som, ze od Noveho roku zmiznu vsetky ceske TV, teraz je podla mna najlesia PRIMA. A tak sa rozhodujem pre kupu satelitu. Neviete mi poradit ktory? Dakujem vopred za odpoved.
 
 
  Můj příspěvek 

08.10.2002 10:00 • anonym
Bude v UPC Direct tiez TV Markiza a Jojka??Vdaka UPC...
 
 
  DVB-S karty do PC 

02.10.2002 14:34 • Robert
Aku kartu si si kupil? Ja sa chystam urobit to iste; akekolvke skusenosti (hlavne co do vyberu konkretneho modelu) velmi ocenim.
 
 
  UPC a "sluzby" 

02.10.2002 09:01 • Valdius
Zrejme sa tu nenajde niekto taky, kto by bol s UPC spokojny. Najlepsie situaciu vystihol Martin vyssie. Ja som jeden z tych, ktorych UPC vypla, pretoze som sa ohradil proti zvysovaniu cien a sucasnemu svojvolnemu meneniu stanic (napr. ”vymena” Novy za JOJ...strasne). Vypli ma takmer do tyzdna..co ma tak nastvalo, ze som si hned zohnal satelit s DiSeqom - set-top-box aj kartu do pecka). Odvtedy som stastny clovek - kedze nemam problemy s anglictinou, francuzstinou a nemcinou - mam pocit, ze som panom sveta. K tomu este taky MultiDec a nerobim nic ine, iba palim SVCD..a MP3 (mimochodom, uvedomuje si niekto, ake genialne je nahravat radia do 192kbps a 48kHz?)

Zaver: kto je odkazany na slovencinu a cestinu, ma smolu. Pani, ucte sa jazyky a vys.. sa na UPC! Ostatnej nevzdelanej mase zostane uz len Markiza, pripadne smejdy podobne JOJ a programy ako Senzi Senzus alebo Skrucany s Nogom.
 
 
  re 

26.09.2002 13:36 • juro
súhlasím z justom ja som im odovzdal všetko mimo karty pri podpise zmluvy bola pokuta za nevratenie karty 500sk pri odovzdaní zariadenia bez karty mi nevrátili depozit z dôvodu že som nevrátil kartu a teraz sú v polohe mŕtveho chrobáka pozor na nich je to banda neserioznych ľudí a neverte tomu,že keď si nanovo objednáte Zákl.balík že vám bude dlhšie fungovať dopálené Hbo už na tom tvrdo pracujú nepomože ani bloker informacie pomerne z dobrého zdroja
 
 
  moja skusenost 

26.09.2002 11:08 • justo
chcem len strucne opisat moju skusenost so slavnym UPC direct. Asi rok som bol klientom, riadne som vsetko platil (2 x ma vypli lebo vraj nevedeli identifikovat moju platbu) ked ale zacali dvihat ceny a stale v baliku nebolo nic pozeratelne, zmluvu som predpisanym sposobom vypovedal a tiez som poziadal o info kde mam cele zariadenie vratit - 1/2 roka sa nic nedialo. Potom prisla upomienka od akejsi mafianskej vymahacej firmy, ze im dlzim ”zmluvnu pokutu” 20 tis. a tak bla-bla-bla. Prestudoval som vsetky doklady co som pri podpise dostal ale tam nic o takejto zmluvnej pokute nebolo - ked som sa na to informoval tak k zmene obchodnych podmienok UPC doslo az neskor ale platia aj na mna (nic to ze ma o tom nik neinformoval)! Nevadi ze ja som zariadenie vratit chcel len som nevedel kde a ako ! Takze ti co o UPC uvazujete pozor na taketo spravanie tejto firmy, je celkom mozne, ze - ked to prezeniem - dodatocne schvalia cokolovek a svoju neutesenu financnu situaciu si budu hojit takymito pokutami. Rychlo som sa vsetkeho zbavil a UPC uz ani vidiet !!!!!
 
 
  Môj príspevok 

14.09.2002 22:40 • anonym
aj tak ma to nepresvedci, ludia robte daco s cryptoworks :) to je tak tazko to nalomit ?
 
 
  nemaju to v hlavach v poriadku 

11.09.2002 14:24 • mari
Dnes mi odpisal nejaky panacek z UPC Slovensko, ze s predajom /prenajmom/ samostatnych kariet na Slovensku vobec neuvazuju, len s Philipom. To nech si nechaju a coskoro skrachuju!!!! ked sa nevedia prisposobit zakaznikom.
 
 
  zoznamy programov na stránke 

10.09.2002 08:42 • mediaman
UPC pre každé mesto ešte pred nedávnom (pol roka?) boli. Z ”nevysvetliteľných” príčin sa však stratili :-).Ale aj tak nemali príliš veľkú info hodnotu, pretože napr. v banskobystrickom rozhlasovom rastri uvádzali ešte aj v roku 2001 nemecké rádio Evosonic, ktoré prestalo vysielať 1.10.1999!!!!! UPC je jednoducho firma mojich (a aj vašich) snov...
 
 
  UPC? 

06.09.2002 14:16 • fifik
No neviem, ale UPC je podla mna taky fajnovy socialisticky podnik...

Nezvladaju to tak nech radsej idu robit niekde inde, trebars na ulicu upratovat bordel. Tam sa netreba o zakaznikov starat a vazit si ich....
 
 
  spaarkasse 

06.09.2002 13:46 • che1
maly zlepsovak na usetrenie tisicky za rok, jeden den sa odhlasit a na druhy den sa prihlasit na rok s trojmesacnou zlavou
 
 
  riesenie 

06.09.2002 13:25 • Kamil
Karty samostatne by ani nemuseli ponukať stači keby uzatvorili zmluvy s tými čo majú tzv stratene karty stým že by ich znovu aktivovali tých filipov a kariet je velké množstvo a minimálne polovica znich by to využila takto nás nuti UPC dalej ..... však viete čo . ja osobne by som to privítal
 
 
  To: Martin 

06.09.2002 11:02 • Haviar
Vdaka za info o tom cenniku http://www.upc.sk/_img/cenniky/f11.jpg. Ako si sa k nemu ale dostal? Kde je na stranke UPC k nemu pristup? Daj vediet, nech to mozem v clanku opravit. Dik.
 
 
  Ceny UPC na nete 

06.09.2002 08:24 • martin
Cennik som tam nasiel - http://www.upc.sk/_img/cenniky/f11.jpg.

Keby som bol ale novy zakaznik, vobec by ma neuspokojilo, ze za presne 351.40 Sk

dostanem od 25 do 32 stanic terrestrialneho a satelitneho vysielania. Preco tam nie je pre konkretne mesta zoznam.

Ja by som si to predstavoval napr takto: http://www.upc.at/dienst/tv/pakete/t_0000004001.shtml

Zda sa, ze to je uplne ina firma a inak sa stara o zakaznikov. Aj na info

kanale sa uz iba dozviem, ze mam platit, ale co sa kde da naladit uz radsej nie.

Pozrite si aj zoznam radii - to by som uz asi mal aj problem s poctom predvolieb na tuneri. Oni si vedia vybavit sirenie zahranicnych radii - Deutschland Radio Berlin asi nie je lokalne Rakuske.

Keby som si mohol vybrat, uz by som nepodpisal zmluvu, v ktorej akurat ja musim platit ako blbec, ale operator mi nezarucuje ani konkretnu stanicu co chcem sledovat a ani dokonca ich pocet.

Je taka zmluva vlastne podla zakona ak tam nie je specifikovane co vlastne za ten svoj poplatok dostavam ?

Kupili by ste si telefon, keby ste museli podpisat v zmluve, ze vam nezarucujeme , ze budete moct volat niektore cisla, nevieme este, ale ktore to budu a kedy to bude ?


 
 
Celkový počet komentářů: 23 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist