Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 09:01:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Pozvánka na 15. ročník medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELO SYS

  Autor: PR Press ELOSYS , e-mail: info@elosys.sk Přidané: 13.10.2009


Od 13. do 16. októbra sa už po jubilejný pätnástykrát stane trenčianske výstavisko dejiskom medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELO SYS, na ktorom sa predstaví na ploche 12 300 m2 275 slovenských a zahraničných vystavovateľov. Tento veľtrh sa počas svojej pätnásťročnej histórie aj vďaka dlhoročným vystavovateľom, vyprofiloval na najvýznamnejšie a najväčšie podujatie svojho druhu v rámci Slovenskej republiky, na medzinárodne uznávané podujatie a sviatok elektrotechnikov na Slovensku.


Na tohtoročnom jubilejnom veľtrhu ELO SYS 2009 sa predstaví okrem slovenských aj viac zahraničných spoločností, ktoré ponúknu svoje novinky umožňujúce rozvoj elektrotechnického a energetického priemyslu na Slovensku. Na veľtrhu sa predstavia zahraničné firmy z Českej republiky, Poľska, Maďarska, Rakúska, Švajčiarska, Taiwanu, Francúzska, Veľkej Británie, Nemecka, Chorvátska a Bosny a Hercegoviny. Veľtrh ELO SYS si našiel svoje miesto aj v kalendári prezentácií významných nadnárodných korporácií, ktoré sa na ňom každoročne zúčastňujú aj prostredníctvom svojich slovenských zastúpení.

S najväčšími expozíciami sa v Trenčíne predstavia firmy ako SEZ Krompachy, ABB, HASMA, IES, LAPP KABEL, RITTAL, SIEMENS so svojou dcérou SAT Systémy, SCHRACK TECHNIK, PPA CONTROL a ďalšie.

Aj v tomto roku prevzalo záštitu nad veľtrhom ELO SYS Ministerstvo hospodárstva SR. Dôležité je aj úzke prepojenie kontraktačno-prezentačnej úlohy veľtrhu s teoretickým zázemím, vedou a výskumom, ktoré od počiatku zabezpečujú odborní garanti veľtrhu - Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave, Zväz elektrotechnického priemyslu SR, Slovenský elektrotechnický zväz – Komora elektrotechnikov Slovenska, Cech elektrotechnikov Slovenska, Slovenské elektrárne a.s. a Únia slovenských elektrotechnikov. Vďaka ich spolupráci sú každoročne pre návštevníkov pripravené početné odborné sprievodné podujatia, ktorých cieľom je skĺbiť vedu a prax.

K veľtrhu ELO SYS už neodmysliteľne patria súťaže „Elektrotechnický výrobok roka“, „Najúspešnejší exponát veľtrhu ELO SYS“,„Konštruktér roka“ a „Unikát roka“, ktoré vyhlasuje Zväz elektrotechnického priemyslu SR. Účasť v týchto súťažiach sa stala pre vystavujúce firmy prestížnou záležitosťou. Svoje miesto v sprievodnom programe veľtrhu má tradične „Konferencia elektrotechnika, informatika a telekomunikácie 2009“, ktorej iniciátorom a odborným garantom je Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Na konferencii v priebehu troch dní odznejú prednášky rozdelené do sekcií: priemyselná a aplikovaná informatika, elektroenergetika a silnoprúdová elektrotechnika, elektronika a telekomunikácie.

FEI STU v Bratislave tento rok pripravila aj ďalšie akcie - Seminár znalcov elektrotechnických odborov a štvrtý ročník podujatia „Dni mobilnej robotiky“. Sprievodný program ďalej doplní „Panelová diskusia SEZ - KES“ poriadaná Slovenským elektrotechnickým zväzom – komorou elektrotechnikov Slovenska, seminár „Elektrina efektívne - využitie fotovoltických technológií - možnosti a obmedzenia“ a „Kooperačné stretnutie firiem v oblasti elektrotechnického priemyslu“ poriadané odbornými garantmi Slovenská inovačná a energetická agentúra a NADSME. Na veľtrhu odznie aj prednáška „PHILIPS“ usporiadaná odborným garantom Philips Slovakia.


Pozvánka satCentrum:

- na tohtoročnom jubilejnom veľtrhu ELO SYS 2009 sa predstaví v pavilóne č. 11 / stánok č. 283 známy satelitny predajca TIPA, spol. s r.o., Opava - Předměstí, ČR (sortiment Golden Interstar, GoSAT, Interstar, Bigsat, Emme Esse, Fracarro, Nordix, Classic, SHOW a UNI-T)

- a v pavilóne č. 1 - prízemie / stánok č. 7 vystavuje LUT-SAT-RADIO, Prešov, SR.


PR Press ELO SYS a redakcia satCentrum, 13. 10. 2009


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2009 • Pozvánka na DIGITEX 2009
07.08.2009 • Trojka túto sobotu oslávi svoje prvé narodeniny
07.08.2009 • 13. výročie vysielania TV Markíza sa blíži! Neváhajte a oslávte ho spolu s nami!
04.08.2009 • Historie satelitního vysílání z Bratislavy
03.08.2009 • Nový uplink Skylinku v datech a fotografiích
30.07.2009 • RRTV zahájila řízení o odejmutí licence PLAY TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist