Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 19:31:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

UPC odpovídá – 8.část

  Autor: PR Press , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 02.10.2002


Je tu další měsíc a tedy i pravidelná rubrika UPC odpovídá. Odpovědi tiskového mluvčího UPC, pana Františka Maliny na vaše dotazy se dnes týkají zařazení Galaxie sport do nabídky, rekapitalizace UPC a dostane se i na některé programové dotazy.

Galaxie sport….
V minulých měsících jsem na Vaše otázky musel stereotypně odpovídat: „intenzivně jednáme“. Jsem rád, že mohou dnes napsat: konečně! Smlouva byla podepsána 30.září v podvečer. Od 9.00hod. následujícího dne jsme Galaxii sport spustili na UPC Direct v nabídce Rodina a téměř ve všech kabelových sítích, tj. v 80 městech České republiky. Galaxii sport jsme zařadili do základní nabídky Klasik. V kabelovém vysílání nahradí Galaxie sport polský program Tvn.

Shodou okolností téměř současně s dneškem byly či budou zahájeny nejatraktivnější evropské a světové sportovní soutěže, tvořící osu televizního programu Galaxie sport. Ta v sezóně 2002-2003 nabídne divákům každý den přitažlivý a napínavý program.

Nejdříve NHL: půjde o 50 přímých přenosů zápasů sezóny, 25 přímých přenosů zápasů play off, přímé přenosy všech zápasů finále Stanley Cup, přímé přenosy All Star Game.Nedílnou součástí bude samozřejmě 37 magazínů Power week. Každý den pak bude vysílána zpravodajská relace NHL NEWS a pořady vlastní výroby - Týden v NHL.

Diváci mohou okamžitě shlédnout na obrazovkách úvod fotbalové části, jejíž základ bude tvořit Premiere league a Bundesliga. Uvidí přímé přenosy, sestřihy přímých přenosů zápasů, sestřihy týdenních ligových kol, zpravodajství a střihové pořady vlastní výroby. Kromě utkání konkrétních ligových soutěží v Evropě, připravuje Galaxie sport i pravidelné týdenní magazínové pořady The European Footbal Show - magazín o evropském fotbalovém dění, Western Union World Footbal – magazín o světovém fotbalu. Z “ostrovního” fotbalu doplní Galaxie sport nabídku ještě z poháru F.A. Cup 8 přímých přenosů čtvrtfinále, semifinále a finále, Worthington Cup 3 přímé přenosy semifinále a finále, přímý přenos finále Anglického superpoháru a 2 přímé přenosy derby Skotské ligy.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci motoristického sportu, kteří budou moci shlédnout 15 přímých přenosů motoristických podniků evropského nebo světového významu.

Dále uvidíte pravidelné týdenní magazíny z ostatních sportů - exkluzivní magazín světového boxu World Box – KOTV, magazín GILLETTE WORLD SPORT, motoristický magazín FASTRAX a nebudou chybět ani sportovní pořady s česko-slovenským sportem v magazínech TELESPORT.Každý den bude navíc 5x denně vysílána pravidelná 10minutová sportovní zpravodajská relace SPORTOVNÍ EXPRES.

Je sice hezké, že se Vaše mateřská firma dohodla s věřiteli a že dokončí proces restrukturalizace a rekapitalizace, jak píší noviny, ale nemůžou jednotlivá opatření ohrozit činnost vaší firmy v České republice?
Dovolte mi, abych ocitoval z vyjádření toho nejpovolanějšího, generálního ředitele skupiny UPC: „Rád bych také ujistil zákazníky a dodavatele našich provozních společností, že proces rekapitalizace nebude mít žádny negativní vliv na naše služby. Naopak, až bude dokončena, bude jejím výsledkem finančně silnější skupina UPC. Více než kdy jindy se náš zájem zaměří na provoz a služby našim zákazníkům. Spokojený zákazník je měřítkem úspěchu UPC.“

V jednom z minulých čísel jsem se dočetla o reklamách na Hallmarku. Měly se tam objevit někdy od září, ale zatím se nic nezměnilo. Můžete mi to vysvětlit?
Zástupci této stanice nám sdělili, že ačkoliv se TV Hallmark Channel snažila o spuštění reklamy v blocích od září, vlivem různých okolností byla nucena svůj záměr odložit o pár týdnů, možná měsíců. Určitě Vás však o dalším vývoji budeme informovat.

Programy na Discovery Channel se během dne se poměrně často opakují – více než na jiných kanálech. Nedal by se program rozšířit?
Potěším Vás, od října se změnilo programové schéma Discovery Channel. Můžete se těšit na 18ti hodinový blok plný nových dokumentů s minimálním počtem repríz. V progamu se objeví přes 75 hodin premiérových pořadů týdně oproti předchozím 45 hodinám.

Budete opakovat dokument k 15. narozeninám MTV?
Tento dokument mapující nejdůležitější okamžiky v 15ti leté historii MTV od prvního videoklipu až po současnost můžete vidět 13. října od 21 hodin.

Mám rád horrory a duchy. Blíží se americký svátek Halloween. Budou se mu věnovat nějaké pořady na kabelové televizi?
Podle dostupných informací můžete na Reality TV sledovat seriál Strašidelné hotely. Tři díly v jeden den plné duchů, záhad a nevysvětlitelných událostí. Film v obdobném duchu má běžet i na TCM.

Zajímalo by mě, kdy na Romantice uvidíme nějaký nový seriál, protože všechny už jsem viděla.
Na Romantice se můžete do konce roku těšit na spoustu změn. Jednou z nich je i premiéra nového seriálu Bouřlivá láska 14. října. Další překvapení budou následovat, ale to jistě poznáte včas sama přímo na obrazovce.

František Malina
Public Relations Director
UPC Česká republika, a. s.



Tolik odpovědi tiskového mluvčího UPC na dotazy. Příští měsíc může odpovědět i na váš dotaz, ptát se můžete např. v diskusi pod tímto článkem. Všechny vaše otázky panu Malinovi včas předáme.

A ještě drobnost na závěr – podle neoficiálních informací se má objevit v nabídce UPC i hudební kanál Stanice O, zřejmě tomu tak bude okolo 15.listopadu.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 20   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2002 • Príjem Markízy pozemne a zo satelitu II. [ 12 ]
24.09.2002 • Príjem Markízy pozemne a zo satelitu [ 4 ]
15.09.2002 • Začala vysílat Stanice O [ 4 ]
05.09.2002 • Aj slovenská UPC sa konečne rozhýbala? oživené [ 23 ]
05.09.2002 • 11.september 2001 na TA3
04.09.2002 • Vyjímečný filmový stav na HBO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Můj příspěvek 

15.10.2002 11:29 • anonym
Bude RTV Galaxie (pozemně zatím pouze Pha a HK) v nabídce UPC Direct??
 
 
  UPC SLOVENSKO,Dakujeme odite 

15.10.2002 10:05 • konecne spokojny neklient
Ako je mozne, ze firma ktora kradne tavar /signal/ ho moze beztrestne nadalej predavat a beztrestne takto podnikat v Slovenskej republike? Ku svojim kliento sa sprava ako vagabund...Ja som sa odhlasil a teraz tak strasne ”lutujem” pretoze som prisiel o klientsky bonus 4 mesiace zlava 40 SK/mesiac t. j. AZ 160 SK ZLAVA DO KONCA ROKA 2002.Kde je tych skutocnych 1.000,- o ktore UPC SLOVENSKO pripravilo kazdeho klienta ? Skoda, ze UPC SLOVENSKO nezvysilo cenu na 1.000,- SK /mesiac, takto by sme vsetci klienti UPC ziskali bonus az 2.900,- Sk za puhe 4 mesiace. Nebolo by to FANTASTICKE!!! Uz teraz ako indiviualny prijemca sat. vysielania s radostou ocakavam dalsie fantasticke a kreativne superakcie UPC SLOVENSKO a ich supermanazerov a hovorcov, bude zaiste dobra zabava....
 
 
  Galaxie Praha 

15.10.2002 09:47 • anonym
V Praze se da telestricky prijimat Galaxie Praha na 28 kanalu. Zajimalo by me, jestli ji UPC zaradi do programove nabidky, protoze se mi zda trochu divne, ze televizni stanice, vysilajici v cestine, kterou mohum naladit pomoci obycejne anteny tam neni. Muzu si sice spojit antenu s kabelovkou, ale pak ten obraz (kabelovky) nestoji za nic.
 
 
  dd 

15.10.2002 04:13 • FRANTA
Vysílá některý program na UPC v Dolby Digitál_?Počítá se stímto ozvučením na HBO?Díky za odpověd.
 
 
  Můj příspěvek 

14.10.2002 17:11 • anonym
A co TV Markíza??Pane Malino,odpovězte v přístím vydaní UPC odpovídá... Děkuji!!
 
 
  TV Prima na UPC Direct 

12.10.2002 18:28 • bundaboy
Cetl jsem na internetu, ze TV Primu brzy zaradite do UPC Directu. Proto se chci zeptat, kdy se tak stane. Dekuji.
 
 
  Môj príspevok 

11.10.2002 21:47 • anonym
NEBUDE! Rusko teď rejžuje prachy jinde a nějaký UPC je mu u riťi :-)
 
 
  Můj příspěvek 

11.10.2002 14:41 • Jiříček
Kolikrát se ještě na tu Markízu zeptáš? Na všech diskuzích.... Až bude, tak bude.
 
 
  Můj příspěvek 

11.10.2002 12:05 • Jenda
Muze mi nekdo odpovedet,zda v UPC Direct bude treba i TV Markiza??Pry uvazuji o vys.pravech take pro CR,takze by nemel byt problem,co myslite??Děkuji třeba za odpoved pana Maliny...


 
 
  Môj príspevok 

04.10.2002 12:25 • anonym
Jde o to, že UPC teď udělalo spoustě lidem radost (Galaxií), tak panuje dobrá nálada. Lidi jsou spokojení a vtipkují a žertují a zase vtipkují a zase žertují.
 
 
  Môj príspevok 

04.10.2002 12:21 • anonym
Kong
 
 
  Můj příspěvek 

03.10.2002 21:20 • anonym
Možná kdyby se nějaký anonym občas taky na něco inteligentního zeptal, tak by mu pak Malina odpověděl :-) Ale ono kecat a pomlouvat, to jsem teprve KING!
 
 
  Můj příspěvek 

03.10.2002 21:13 • anonym
teď zrovna přemet podlaha na Primě mluví o jablkách ( o jajich užitečnosti a o tom jak s jablky pracují odborníci)
 
 
  To se říká jinak: 

03.10.2002 17:05 • anonym
FRANTIŠEK se ptá, MALINA odpovídá :-)
 
 
  Můj příspěvek 

03.10.2002 14:41 • anonym
Kdo do tebe malinou, ty do nej jahodou... (kamen a chleb uz se dnes nenosi)
 
 
  Môj príspevok 

02.10.2002 22:32 • Mirek
Upc na Slovensko nepatrí robia z nás iba hlupákov.K direktu si musíte kúpiť prijimač a ešte k tomu vám ho musí nainštalovať firma.Toto zvládne bežný človek čo sa len trochu zaujíma o satelitnú problematiku
 
 
  Môj príspevok 

02.10.2002 16:12 • Mato
a ja s tebou, robert, uplne suhlasim...
 
 
  Môj príspevok 

02.10.2002 14:28 • Robert
Je nadej, ze v ramci tzv. restrukturalizacie UPC odpreda kablove rozvody na Slovensku? Zo psa slanina nebude, takze odchod UPC z SK vidim ako najlepsiu cestu na mozne zlepsenie sluzieb.
 
 
  Můj příspěvek 

02.10.2002 12:49 • videoman
nic co by někoho zajímalo....
 
 
  Můj příspěvek 

02.10.2002 10:44 • anonym
Malina se ptá ..... Malina odpovídá ....
 
 
Celkový počet komentářů: 20 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist