Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 11:29:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nalaďte si: Nat Geo Wild

  Autor: Redakce satCentrum/CHANNELS , e-mail: info@channels.cz Přidané: 18.03.2010



Programovou náplň kanálu Nat Geo Wild tvoří neopakovatelný náhled do světa přírody, životního prostředí a úžasných tvorů, kteří obývají naši planetu, v angličtině, 90% s českými titulky.


Zažijte ta nejlepší a nejintimnější setkání s divočinou, jaká jste kdy měli šanci vidět v televizi. S podporou své jedinečné pověsti, co se kvality a prvotřídní programové skladby týče, nabízí Nat Geo Wild neopakovatelný náhled do světa přírody, životního prostředí a úžasných tvorů, kteří obývají naši planetu.

Všude - od nejodlehlejších koutů Země přes hrůzyplné hlubiny našich oceánů až po chráněné parky v našem okolí - využívá Nat Geo Wild přesvědčivé vyprávění a velkolepé záběry, jejichž prostřednictvím unáší své diváky na nezapomenutelné cesty do světa divočiny.

Na stanici Nat Geo Wild na Vás čekají zajímavé přírodovědné dokumenty z mořských hlubin (Ztracený podmořský svět, Ráj v Tichém oceánu, Oáza pod hladinou moře, Muži stopující žraloky, Na udici! a mnoho dalších) a nezapomene ani na suchozemské krásy.

Nat Geo Wild nám ukáže, jak Přežít v džungli a Přežít v savaně, seznámí nás s Životem zvířat v extrémních podmínkách, zavede nás na Bitevní pole predátorů, do Ztraceného ráje Afriky i mezi Opičí zloděje. Naprostý vrchol pak tvoří pravidelně uváděné výběry toho nejlepšího z fotografického i filmového materiálu. S Nat Geo Wild zažijete tu správnou divočinu a navštívíte odlehlé a doposud panenské části naší planety.

Nat Geo Wild do více než pro 22 milionů předplatitelů ve 27 zemích světa320 milionů domácností ve 166 zemích a 34 jazycích. V Evropě má rozsah 43 milionů domácností ve 39 zemích s programy v 18 jazycích. Pro více informací navštivte wild.natgeotv.com.

V ČR a SR tento kanál zastupuje společnosti CHANNELS, která se specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD, Travel Channel, Sky News, Disney Channel, Nat Geo Music, Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel.


Se zástupci společnosti proběhl na satCentrum loni v červnu chat on line, na otázky odpovídaly Ing. Eva Sedláčková a Mgr. Lada Dobrkovská. Stejné půvabné, inteligentní a příjemné mladé dámy slibují zasednout za klávesnice počítačů i příští měsíc, 7. dubna 2010, kdy budou odpovídat na dotazy zejména k počeštění oblíbeného kanálu NGC, ale i k dalším novinkám.

Se společností CHANNELS a s National Geographic Channel připravil server satCentrum soutěž o zajímavé ceny, která končí 14. dubna 2010. Dne 15. 4. 2010 vylosujeme ze správných odpovědí 3 výherce, kteří obdrží dárkové tašky. Jména vítězů budou uveřejněna na webové stránce www.natgeotv.com/cz, v sekci Soutěže a také na webu satCentrum.


Televizi Nat Geo Wild naladíme na satelitu ve třech platformách:

- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 1G, 23,5 st. východně na tp. 11,797 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 2728, A-PID 2968 (anglicky) a 3048 (maďarsky), v kódu CryptoWorks a Irdeto 2. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjem u distributorů přístupových karet Skylink (TradeTec a Towercom, součást balíčku programů MULTI) a CS Link (diGITALlink a Media Vision).

- v platformě DIGI TV na satelitu Thor 6, 0,8 st. západně na tp. 11,900 H, SR 28000, FEC 5/6, V-PID 4046, A-PID 4047 (anglicky) a 4065 (maďarsky), v kódu Nagravision 2 a 3. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.

- v platformě Magio TV na satelitu Amos 3, 4,0 st. západně na tp. 10,842 V, SR 30000, FEC 2/3, V-PID 139, A-PID 138 (anglicky) a 137 (maďarsky), norma DVB-S2/MPEG-4 v kódu Conax. Pro občany SR je možnost abonence rozšířeného programového balíčku Klasik.

Úplné měsíční programové přehledy včetně tipů - Highlights si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


Připravila redakce satCentrum ve spolupráci se společností CHANNELS, 18. 3. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2010 • Počet satelitných domácností prvýkrát vyšší ako káblových, SES ASTRA aj naďalej rozširuje svoj dosah v Európe
19.03.2010 • Novinky satelitní platformy Skylink [ 4 ]
18.03.2010 • Fishing&Hunting bude od 1. dubna v nabídce Skylinku
15.03.2010 • bebe tv súčasťou Digi TV
14.03.2010 • Soutěž satCentrum s National Geographic Channel
11.03.2010 • Zone Club se od 1.4. změní na Fine Living Network

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Magio sat a Nat Geo WILD 

18.03.2010 10:48 • ® aliasm
Ako to že to nejde v Magiu SAT??????
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist