Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 16:46:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Zone Club se od 1.4. změní na Fine Living Network

  Autor: PR Press Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 11.03.2010


Fine Living Network, lifestylový televizní kanál se širokým zaměřením a významná značka na poli interaktivních služeb, zahájí 1. dubna vysílání ve více než 60 zemích Evropy, Středního východu a Afriky (tzv. oblast EMEA).



Mezinárodní distribuce kanálu Fine Living Network, známého také pod označením FLN, je nejnovějším produktem společného podniku, který v loňském roce založila společnost Scripps Networks Interactive spolu s Chello Zone, britskou pobočkou společnosti Chellomedia, jež je součástí nadnárodní korporace Liberty Global, Inc.

FLN přichází zaplnit distribuční prostor, vytvářený dosud lifestylovým a zábavním kanálem pro ženy Zone Club. Program Zone Club vložila společnost Chello Zone do společného podniku při jeho vzniku v listopadu loňského roku. Od samého počátku ho tak bude moci v rámci oblasti EMEA sledovat FLN 2,6 milionu domácností. Vysílání Zone Clubu na území Maďarska a Polska, které pokrývá 6,5 milionu domácností, zůstává nezměněno a nadále tvoří součást portfolia 11 kanálů řízeného společností Chello Central Europe, pobočkou společnosti Chellomedia.

Debut FLN následuje bezprostředně po spuštění kanálu Food Network, jenž byl prvním, který z tohoto společného podniku vzešel. Food Network nyní může sledovat více než 10 milionů domácností ve Velké Británii a v oblasti EMEA.

FLN bude postupně dále zlepšovat nabídku lifestylového obsahu Zone Clubu a zaměří se na pět hlavních žánrů – domácnost, vaření, cestování, styl a zdraví. Vysílání bude čerpat z vlastní premiérové produkce společnosti Scripps Networks, kterou budou doplňovat vybrané pořady jiných producentů.

Spolu s televizním kanálem FLN vstoupí na mezinárodní trh také webové stránky finelivingnetwork.com. Webové stránky jsou vytvořeny tak, aby poskytovaly společný prostor všem, kdo žijí život naplno a umějí si vychutnat to nejlepší, co život nabízí.

Televizní kanál i webové stránky budou prezentovat práci těch nejlepších světových designérů, kuchařů či odborníků na módu a životní styl. Diváci se tak mohou v rámci lákavého spojení zábavy a inspirace setkat např. s půvabnou italskou šéfkuchařkou Giadou DeLaurentiis, špičkovým interiérovým designérem Vernem Yipem či australským odborníkem na cokoli kolem zahrad Mattem Jamesem.

„Fine Living Network představuje další kvalitní výsledek spolupráce mezi Scripps Networks a Chello Zone,“ uvedl Greg Moyer, prezident Scripps Networks International, globální vývojové sekce společnosti Scripps Networks Interactive. „Tento nový kanál se jednoznačně stane měřítkem toho nejlepšího na poli televizní produkce z oblasti domácnosti, jídla a módy a jeho diváci se mohou těšit na širokou škálu kvalitních programů ve stylovém a zábavném kabátě.“

„Fine Living Network je dokonalý ‚následovník‘ úspěšného spuštění kanálu Food Network v zemích EMEA, k němuž došlo před několika měsíci,“ dodává Dermot Shortt, generální ředitel Chello Zone.

Chello Zone zodpovídá za provoz, prodej a distribuci FLN ve všech zemích EMEA. V České republice a na Slovensku pověřila distribucí kanálu společnost Chello Central Europe.


Anna Lenerová, Elena Kemp a Jeni Ayling, 10. 3. 2010


Informace o Scripps Networks Interactive

Scripps Networks Interactive patří k předním tvůrcům lifestylového obsahu pro televizi a internet, v internetovém prostředí pak doplňují televizní vysílání on-line videa, sociální prostředí a komponenty zaměřené na elektronický obchod, dostupné na partnerských webech a vysokorychlostních vertikálních kanálech. Mediální portfolio společnosti obsahuje skupinu Lifestyle Media, skládající se s populárních lifestylových televizních a internetových značek HGTV, Food Network, Travel Channel, DIY Network, Cooking Channel a country kanálu Great American Country, dále pak interaktivní služby, jimž dominují on-line vyhledávací a porovnávací nákupní služby bizrate, Shopzilla a beso.


Informace o Chello Zone

Chello Zone je přední mezinárodní vysílací společnost a zakázkový tvůrce tematických kanálů operující na území Evropy, Středního východu, Afriky a Asie. Vlastní a provozuje portfolio pěti sloučených kanálů (značek): Zone Reality, Zone Romantica, Zone Club, Fantasy a Extreme Sports Channel. Kanály společnosti Chello Zone sleduje více než 155 milionů domácností* ve více než 100 zemích a 23 jazycích.

Chello Zone úzce spolupracuje s mezinárodními programovými partnery na tvorbě a provozu společných kanálů, např. u kanálu JimJam pro předškolní děti se společností HIT Entertainment či u kanálu Food Network zaměřeném na jídlo a vaření se společností Scripps Networks Interactive. Společnost Chello Zone také založila společný podnik s CBS Studios International, výsledkem je šest britských zábavních kanálů, např. CBS Drama, CBS Action, CBS Reality či Zone Horror.

Kanály Chello Zone vysílají klasické televizní seriály, kvalitní dokumenty, hollywoodskou i nezávislou filmovou tvorbu, telenovely, sport, reality i lifestylové pořady, a nabízejí tak obsah pro všechny typy diváků. Lineární televizní vysílání doplňují moderní služby pro mobilní telefony, on-line videa, služby na vyžádání a další interaktivní technologie.

Chello Zone je obchodní jednotkou přední mezinárodní mediální společnosti Chellomedia, jež je evropskou obsahovou divizí společnosti Liberty Global, Inc.). Více informací naleznete na www.chellozone.com.

* kombinované, sloučené kanály a kanály vzniklé jako společné podniky


Anna Lenerová, PR Consultant, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2010 • bebe tv súčasťou Digi TV
14.03.2010 • Soutěž satCentrum s National Geographic Channel
10.03.2010 • Nalaďte si: National Geographic Channel [ 3 ]
09.03.2010 • Před startem satelitu ASTRA 3B [ 2 ]
09.03.2010 • Digi Slovakia vymení satelitné karty [ 1 ]
06.03.2010 • Fuel TV nově v platformě Kabelkiosk na Eurobirdu 9A

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist