Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 03:22:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Začiatok testovacieho vysielania Muzika CS

  Autor: PR Press FILM EUROPE , e-mail: info@filmeurope.eu Přidané: 21.04.2010


Mediálna spoločnosť Film Europe, nákupca, distributér filmov a poskytovateľ platených televíznych programov, v najbližších dňoch spustí testovacie vysielanie nového televízneho kanálu Muzika CS a tým uzavrie spustenie tria nových československých kanálov CS TV (Kino CS, Doku CS a Muzika CS).


Zároveň potvrdila zahájenie príprav pre spustenie prvého celoeurópskeho prémiového televízneho kanálu Europa Cinema, ktorý by mal začať svoje vysielanie začiatkom roku 2011.

Realizácia projektu spustenia kanálov CS TV trvala šesť mesiacov a prebiehala pod vedením Ivana Hronca, ktorý je generálnym riaditeľom spoločnosti SPI International Central Europe a zároveň zakladateľom a konateľom spoločnosti Film Europe. „Sme radi, že sme projekt CS TV úspešne zrealizovali v réžii slovenskej a českej pobočky Film Europe. Ide o jedinečný projekt svojho druhu. V prípade kanálu Kino CS sa diváci môžu tešiť na najlepšiu československú filmovú produkciu 60-tych – 90-tych rokov, diela súčasnej českej a slovenskej kinematografie, zastúpenie budú mať všetky filmové žánre. Tento kanál ponúkne viac ako 350 filmov ročne.

Kanál Doku CS je prvým televíznym kanálom českých a slovenských dokumentov, ktorý bude obsahovať nostalgické spomienky i aktuálne kontraverzie. Osobitosťou tohto kanálu je, že okrem už spomínaného bude kanál ponúkať archívny zlatý fond v jedinečnej televíznej premiére a zároveň bude vysielať súčasnú dokumentárnu tvorbu od známych domácich tvorcov. Zastúpené budú krátke aj celovečerné dokumenty, ročne viac ako 500 dokumentov,“
upresňuje zameranie prvých dvoch televíznych kanálov Ivan Hronec a dopĺňa: „Ako posledný spustíme v najbližších dňoch kanál Muzika CS, ktorý je prvým kanálom českej a slovenskej „oldies“ muziky. Ponúka najlepšiu československú hudobnú nostalgiu v zastúpení všetkých hudobných žánrov. Nebudú chýbať ani záznamy z koncertov domácich hviezd a hudba z československých filmov.“

Film Europe zároveň v týchto dňoch odštartoval nový projekt – prípravy na spustenie vysielania prvého prémiového filmového kanálu Europa Cinema, ktorý bude venovaný výhradne kinematografii v Európe. „Kanál bude dostupný cez satelit a najskôr bude pokrývať európsky kontinent. V dlhodobom horizonte plánujeme vysielanie rozšíriť do celého sveta,“ prezrádza odvážne plány Ivan Hronec, generálny riaditeľ a konateľ spoločnosti Film Europe.

„Samotná myšlienka európskeho filmového kanálu je predstaviť filmy z celej Európy, ale nielen to. Kanál sa bude zaoberať európskou filmovou komunitou ako celkom, bude kooperovať s európskymi kinami, producentmi a distribútormi a bude zahŕňať aj ich marketingové kampane a festivaly. Bude reflektovať národné a európske odrazy, horúce témy a aktuálne otázky. Našimi synergickými partnermi sú už existujúce organizácie ako napríklad Media – európsky podporný program pre rozvoj audiovizuálneho priemyslu, európske kiná, Európska filmová akadémia, fondy, archívy, profesionálne kluby, ministerstvá, festivaly a pod. Europa Cinema bude platformou výmeny a propagácie európskej kultúry a posilní ideu európskeho vlastenectva v srdciach a mysliach mnohých ľudí,“ uzatvára Ivan Hronec.

Spoločnosť Film Europe je novou samostatnou spoločnosťou. Pre spoločnosť SPI International bude Ivan Hronec naďalej zabezpečovať predaj programov FILMBOX. Spustenie prvého európskeho prémiového TV kanálu Europa Cinema s pokrytím na európskom kontinente plánuje Film Europe začiatkom roka 2011.

Film Europe je mladá dynamická mediálna spoločnosť s tímami a kanceláriami v Prahe, Bratislave, Budapešti a čoskoro aj vo Varšave, Londýne a vo francúzskom Cannes. Všetky dôležité informácie o televíznych kanáloch CS TV je možné nájsť na www.kinocs.czhttp://www.kinocs.cz/, www.dokucs.czhttp://www.dokucs.cz/ a čoskoro už aj na www.muzikacs.czhttp://www.muzikacs.cz/.


PR Press FILM EUROPE, 21. 4. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.04.2010 • Společnost ASTRA spustí první 3D demo kanál v Evropě
21.04.2010 • Satelitná televízia UPC Direct prinesie od 1. mája množstvo nových programov a vyššiu kvalitu obrazu
20.04.2010 • UPC Direct začíná provádět změnu polohového nastavení satelitních parabol
20.04.2010 • GES prodal podíl v satelitní televizi CS Link [ 3 ]
19.04.2010 • V květnu odstartuje paket CS TV [ 1 ]
12.04.2010 • Stanice DSF se změnila na Sport 1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  //www.muzikacs.cz/. 

22.04.2010 11:51 • ® kuss
no na tejto adrese tých informácií veľa nieje, ako by povedal premiér ficko - žiadne !!!
 
 
  ok dakujem 

22.04.2010 10:03 • ® Jupi
za info
já som zato aby spravily SPI paket na jeden transpordér toby bolo najlepšie :good:
 
 
  Ano, v testu by se podle neoficiálního infa měla 

21.04.2010 17:35 • satCentrum
Ano, v testu by se podle neoficiálního infa měla Muzika CS střídat na frekvenci s DOKU CS, tedy bude asi v MPEG-4. Uvidíme, jak to bude později.
 
 
  no 

21.04.2010 16:31 • ® Jupi
ale nevidím kde ani frekvenciu
dúfam žeto nebude jako s docu cs ;(
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist