Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 17:52:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Analýza duše českého televizního a filmového diváka

  Autor: PR Press IKO Cable , e-mail: info@fishingandhunting.cz Přidané: 03.08.2010


Startuje průzkum mapující preference a smýšlení televizních a filmových diváků. Pomocí barvově-asociační metody se snaží například zjistit, které žánry diváci preferují, co si myslí o české a zahraniční filmové produkci, jaké typy seriálů sledují a jak vnímají reklamu či teleshopping. Test je k dispozici zde.


Opravdu Češi nejvíce preferují české filmy? Mají raději akční, romantické nebo sci-fi? Sledují pořady o vaření nebo spíše o zahrádkaření? Co si myslí o filmech pro pamětníky? Jak diváci vnímají reklamu či teleshopping? Na tyto a další otázky (viz níže okruhy průzkumu) se snaží najít odpověď průzkum společnosti IKO TV Central Europe, provozovatele televizních kanálů Film+, Fishing&Hunting a DoQ, a společnosti DAP Services, tvůrce barvově-asociační psychologické metody testování.

Průzkum se snaží zmapovat smýšlení tuzemských televizních diváků pomocí barvově-asociačního testu. Ten umožňuje rychle a velmi spolehlivě zjistit skutečné postoje respondentů. Potvrdí nebo změní průzkum zaběhané představy o chování konzumentů televizní zábavy? Do testu je možné se zapojit zde.

Průzkum bude probíhat on-line zhruba do poloviny srpna. Zodpovězení otázek průzkumu zabere přibližně deset minut. Respondenti získají osobnostní test zdarma.

Všichni respondenti průzkumu mohou zdarma získat svůj aktuální psychologický profil – jak na tom jsou z hlediska vlastních duševních sil. Obdrží e-mailem bonusový kód, který jim na portálu www.znam.se bezplatně zpřístupní patřičný test. Portál je zaměřen na osobnostní rozvoj jednotlivců. Pomáhá zjistit, v jaké psychické kondici se člověk zrovna nachází, a zároveň rozeznat a včas odstranit možné příčiny stresu.


Okruhy průzkumu:

• filmový žánr
• původ
• žánry pořadů
• stáří filmu
• seriály
• reklama


IKO TV Central Europe (IKO Cable s.r.o.) je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. Jde o sportovní kanály Sportklub, Sportklub+, filmové kanály Film+, Film+2, Sorozat, komediální kanál Poen, dokumentární kanály DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pro mladé Cool TV a kanál o životním stylu Reflektor. IKO TV Central Europe provozuje desítku tematických televizních stanic, konkrétně v České republice, na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Maďarsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Chorvatsku a ve Slovinsku, a to v různých jazykových mutacích. Výhodou širokospektrálního portfolia IKO Cable TV je pro diváky unikátnost v mnoha zájmových oblastech.

Společnost DAP Services, a. s. byla založena v roce 2006 v Ostravě. Poskytuje širokou nabídku specializovaných služeb a nástrojů v oblasti psychologie a personalistiky. Při práci s klienty staví na vlastní unikátní metodě zvané Barvy života a více než 25letém působení zakladatelů společnosti v oblasti psychologie, pedagogiky a personálního poradenství. Zkratka DAPS znamená Diagnosticko-Analytické Psychologické Služby.


Jan Hlaváč, mediální zástupce IKO TV Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.08.2010 • Další fotbalová utkání ČT4 ve vysokém rozlišení
06.08.2010 • Premiéra reality show Dudesonovi v Americe na MTV
27.07.2010 • Česká televize žije sportem: ME v atletice v HD, Evropská liga
26.07.2010 • AXN v srpnu 2010
25.07.2010 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
23.07.2010 • Přerušení vysílání stanice Farsi 1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist