Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 01:27:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Do Afriky s National Geographic Channel

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 04.10.2010


National Geographic Channel (NGC) dnes oznámil zahájení velké čtyřtýdenní SMSkové soutěže o Expedici do Afriky, která navazuje na probíhající kampaň k projektu Velké migrace. Dnešním dnem byl také oficiálně potvrzen 7. listopad 2010 jako datum celosvětové premiéry stejnojmenného, unikátního, dokumentárního seriálu o migracích zvířat na obrazovkách NGC.


Každé říjnové pondělí bude na webových stránkách NGC www.natgeotv.com/cz a na obrazovkách NGC zveřejněna soutěžní otázka na daný týden. Odpovídat prostřednictvím SMS bude možné vždy do neděle tohoto týdne. Soutěže se mohou zúčastnit všichni příznivci NGC v České republice i na Slovensku.

K projektu se připojila řada významných komerčních partnerů. Hlavní cenu soutěže, zájezd pro 2 osoby do afrického národního parku Masai Mara na pozorování migrujících zvířat, věnovala Cestovní kancelář Fischer.

Rostislav Sochorec, Business development manager Cestovní kanceláře Fischer uvedl: „Důvodem proč jsme si vybrali pro strategickou spolupráci NGC je vzájemná synergie aktivit. NGC je schopno poskytnout zákazníkům naší cestovní kanceláře nápady, invenci a myšlenky pro jejich cestovatelské zážitky ve všech klíčových komunikačních kanálech.“

Další lákavé ceny jsou od Student Agency, která nabízí výhercům zpáteční jízdenky do evropské destinace dle jejich výběru. ZOO Liberec vložilo do hry několik celoročních rodinných vstupenek a obrazové knihy. Poutavé dokumenty National Geographic na dvd poskytl oficiální distributor NG filmové produkce Magic Box. Mediálním partnerem soutěže je Magazín MF Dnes.


Lada Dobrkovská, Channels


Partneři projektu:

Cestovní kancelář FISCHER – člen finanční a investiční skupiny KKCG – je jednou z největších a nejvýznamnějších cestovních kanceláří v České republice nabízející komplexní služby v cestovním ruchu. Kromě zahraničních leteckých dovolených ve více než 80 přímořských destinacích po celém světě má ve své nabídky i zájezdy do evropských metropolí a od roku 2009 také lyžařské zájezdy do Rakouska, Itálie, Švýcarska a Francie. Jako jediná CK na trhu nabízí lyžařské zájezdy do Švýcarska a Francie s leteckou dopravou. Svým klientům nabízí vůbec největší výběr dovolených u moře na trhu v České republice. Úspěch Cestovní kanceláře FISCHER je postaven na spolehlivosti, široké nabídce, kvalitních službách, profesionálním servisu a osobním přístupu k zákazníkovi.


STUDENT AGENCY je největší jazykovou cestovní agenturou v České a Slovenské republice a největším prodejcem letenek. V současné době jsme v České republice synonymem luxusní autobusové dopravy, známé jako STUDENT AGENCY Express nebo „žluté linky“. Našim cílem je být nejlepší v tom, co děláme. U všech svých služeb chceme skloubit vysokou kvalitu služeb a cenu přístupnou širokým vrstvám. To je naší hlavní filozofií a konkurenční výhodou. Slovo student v názvu společnosti nevymezuje cílovou skupinu, ale fakt, že celý život se máme co učit a poznávat. Společnost STUDENT AGENCY nabízí poznání prostřednictvím cestování a studia v zahraničí.

ZOO Liberec je nejstarší zoo na území bývalého Československa, chová kolem 170 druhů zvířat o celkovém počtu více než 1000 jedinců. Pouze v ZOO Liberec lze spatřit bílou formu tygra indického (jediní v Česku), monumentální takiny čínské (jediní v Evropě), nahury modré (jediní v Česku), nejucelenější kolekci dravců v Evropě či největší chovnou skupinu kriticky ohroženého osla somálského v Česku. Zoo je rovněž zapojena do mnoha mezinárodních projektů in-situ, tedy ochrany zvířat v jejich původních výskytištích. Výrazné stopy zanecháváme v Alpách, Andalusii, Eritreji, Burkině Faso, Tanzánii, Izraeli, Filipínách i Indonésii.

Společnost Magic Box a.s. je jedním z největších distributorů filmů, dokumentů a televizních seriálů. Od roku 2008 vydává exkluzivně i dokumenty National Geographic na DVD a Blu Ray nosičích. Kromě tohoto studia zastupuje v Čechách a na Slovensku i společnosti Warner Bros, Paramount Pictures, Disney a snímky nezávislých studií.


National Geographic Channels International

National Geographic Channel je výzvou pro diváky, aby přehodnotili své vnímání televize a světa, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Je oknem do světa a svými zábavnými, vzdělávacími a podmanivými dokumenty spojuje lidi na globální úrovni. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Television (NGT) a FOX Entertainment Group, NGCI se podílí na závazku National Geographic Society's vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svým šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music.

Celosvětově, National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGT a Fox Cable Networks Group) vysílá do více než 320 millionů domácností v 166 zemích a 34 jazycích. V Evropě má rozsah 43 milionů domácností ve 39 zemích s programy v 18 jazycích.

Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR, 4. 10. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.10.2010 • Maximální dostihový zážitek v České televizi: Velká pardubická v HD
05.10.2010 • NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysílání [ 1 ]
04.10.2010 • Finále basketbalového MS žen přineslo ČT4 skvělou sledovanost i mezinárodní prestiž
02.10.2010 • Fotbal na NOVA Sport v říjnu 2010 [ 1 ]
01.10.2010 • NGC vstupuje do TV-metrového měření [ 3 ]
30.09.2010 • Ryder Cup 2010 na NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist