Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 15:02:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vítěz exkluzivní soutěže NGC o expedici do Afriky si převzal hlavní výhru

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 02.12.2010


Výherce soutěže National Geographic Channel (NGC) o expedici do Afriky včera z rukou zástupkyně NGC pro Českou a Slovenskou republiku Lady Dobrkovské a specialistky marketingové komunikace CK Fischer Jindry Hoblerové převzal dárkový certifikát s potvrzením hlavní výhry.


Vítěz soutěže, pan Rastislav Ratulovský z Dolného Kubína, se v srpnu roku 2011 vydá na exkluzivní zájezd za pozorováním migrujících zvířat do keňského národního parku Masai Mara. Expedici pro tuto soutěž na míru připravil hlavní partner soutěže, cestovní kancelář Fischer. Pan Ratulovský tak na vlastní kůži zažije dobrodružství v africké divočině a může se těšit na scenérie spojené s migrujícími zvířaty a prostředím, ve kterém se pohybují.

Soutěž se uskutečnila od 4. do 31. října 2010 a diváci NGC mohli během 4 týdnů odpovídat prostřednictvím SMS zpráv na 4 soutěžní otázky. Výherce byl vylosován z téměř 10 000 obdržených soutěžních SMS. Každý týden bylo navíc uděleno 5 atraktivních vedlejších cen.

Seriál Velké migrace, k němuž se celá soutěž vztahuje, odvysílal televizní kanál National Geographic Channel v listopadu 2010 a nyní se na něj od 14. prosince mohou těšit rovněž diváci Nat Geo Wild. Počátkem roku bude seriál uveden také na HD kanálech National Geographic.

Bližší informace k této sérii dokumentů a poutavé videoukázky z natáčení jednotlivých živočišných druhů si diváci mohou prohlédnout na webových stránkách NGC www.natgeotv.com/cz.


Lada Dobrkovská, Channels


Partneři projektu:

Cestovní kancelář FISCHER – člen finanční a investiční skupiny KKCG – je jednou z největších a nejvýznamnějších cestovních kanceláří v České republice nabízející komplexní služby v cestovním ruchu. Kromě zahraničních leteckých dovolených ve více než 80 přímořských destinacích po celém světě má ve své nabídky i zájezdy do evropských metropolí a od roku 2009 také lyžařské zájezdy do Rakouska, Itálie, Švýcarska a Francie. Jako jediná CK na trhu nabízí lyžařské zájezdy do Švýcarska a Francie s leteckou dopravou. Svým klientům nabízí vůbec největší výběr dovolených u moře na trhu v České republice. Úspěch Cestovní kanceláře FISCHER je postaven na spolehlivosti, široké nabídce, kvalitních službách, profesionálním servisu a osobním přístupu k zákazníkovi.


STUDENT AGENCY je největší jazykovou cestovní agenturou v České a Slovenské republice a největším prodejcem letenek. V současné době jsme v České republice synonymem luxusní autobusové dopravy, známé jako STUDENT AGENCY Express nebo „žluté linky“. Našim cílem je být nejlepší v tom, co děláme. U všech svých služeb chceme skloubit vysokou kvalitu služeb a cenu přístupnou širokým vrstvám. To je naší hlavní filozofií a konkurenční výhodou. Slovo student v názvu společnosti nevymezuje cílovou skupinu, ale fakt, že celý život se máme co učit a poznávat. Společnost STUDENT AGENCY nabízí poznání prostřednictvím cestování a studia v zahraničí.

ZOO Liberec je nejstarší zoo na území bývalého Československa, chová kolem 170 druhů zvířat o celkovém počtu více než 1000 jedinců. Pouze v ZOO Liberec lze spatřit bílou formu tygra indického (jediní v Česku), monumentální takiny čínské (jediní v Evropě), nahury modré (jediní v Česku), nejucelenější kolekci dravců v Evropě či největší chovnou skupinu kriticky ohroženého osla somálského v Česku. Zoo je rovněž zapojena do mnoha mezinárodních projektů in-situ, tedy ochrany zvířat v jejich původních výskytištích. Výrazné stopy zanecháváme v Alpách, Andalusii, Eritreji, Burkině Faso, Tanzánii, Izraeli, Filipínách i Indonésii.

Společnost Magic Box a.s. je jedním z největších distributorů filmů, dokumentů a televizních seriálů. Od roku 2008 vydává exkluzivně i dokumenty National Geographic na DVD a Blu Ray nosičích. Kromě tohoto studia zastupuje v Čechách a na Slovensku i společnosti Warner Bros, Paramount Pictures, Disney a snímky nezávislých studií.

Planeta zvířat je časopis pro všechny chovatele a milovníky zvířat. Informační i poutavé články nejen o psech, kočkách či koních, ale všech zvířatech světa. Časopis je stylizován pro odbornou veřejnost, ale také pro začínající chovatele. Krok po kroku se zde dozvíte jaké zvíře se k vám hodí, jaké si vybrat, jak se chovat, aby jste si spolu rozuměli a co poskytnout, aby byl váš vyvolený spokojený.


National Geographic Channels International

National Geographic Channel je výzvou pro diváky, aby přehodnotili své vnímání televize a světa, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Je oknem do světa a svými zábavnými, vzdělávacími a podmanivými dokumenty spojuje lidi na globální úrovni. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Television (NGT) a FOX Entertainment Group, NGCI se podílí na závazku National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svým šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music.

Celosvětově, National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGT a Fox Cable Networks Group) vysílá do více než 320 millionů domácností v 166 zemích a 34 jazycích. V Evropě má rozsah 43 milionů domácností ve 39 zemích s programy v 18 jazycích. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


Velké migrace

Tato sedmidílná televizní senzace bude na obrazovky National Geographic Channel poprvé uvedena na celém světě ve stejný den, a to v neděli 7. listopadu 2010. Velké migrace nabídnou svým divákům fascinující záběry migrujících zvířat stejně jako nové poznatky o jejich pozoruhodném chování. Štáby National Geographic při natáčení urazily více než 670 000 kilometrů na všech sedmi kontinentech a v průběhu tří let s pomocí nejnovějších technologií zachytily dosud nezdokumentované pohledy na vysilující putování příslušníků bezpočtu živočišných druhů.


Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.12.2010 • Prosincové seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime
30.11.2010 • Třetí narozeniny filmového kanálu Nova Cinema
29.11.2010 • Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
27.11.2010 • Česká MTV slaví první narozeniny!
25.11.2010 • AXN v prosinci 2010
24.11.2010 • Hokej na NOVA Sport v prosinci 2010

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist