Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 07:22:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové filmy a seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 25.12.2010


Tematické kanály akčních filmů a seriálů nachystaly na první měsíc v tomto roce zajímavé seriály: třetí řadu Námořní vyšetřovací služba, desetidílný Sestra Hawthornová, 18 epizod Criss Angel: Extrémní magie IV. a druhou řadu Merlin. AXN bude dále nabízet filmy: Krásná mimozemšťanka, Kurz sebeovládání a dramata Moje první láska a Moje druhá láska.


Seriály

Námořní vyšetřovací služba III.

Pokračování třetí řady jednoho z nejslavnějších kriminálních seriálů, nominovaného na dvě Ceny Emmy, líčí další dobrodružství agenta Gibbse (Mark Harmon) a jeho spolupracovníků. V jednom z nových příběhů najdou dvě děti v zamrzlém jezeře tělo pohřešovaného člena námořní pěchoty. Při hledání stop jsou objeveny další tři oběti, provrtané kulkami. Poté je nalezen mrtvý šifrant z Pentagonu a tým vyšetřovatelů zjišťuje, zda zemřel v důsledku sebevraždy.

Uvedení: od pátku, 7. ledna, každý pátek ve 21:00 hod.


Sestra Hawthornová

Titulní hrdinkou desetidílného seriálu je obětavá vrchní sestra, jež pracuje v richmondské nemocnici. Všetečná Christina Hawthornová (hraje ji Jada Pinkett Smithová) se kromě své profese zajímá i o soukromé problémy pacientů. Stará se o osud zpustlé ženy bez domova, muže se zhoubnou chorobou odvrací od jeho zoufalého úmyslu spáchat sebevraždu. Snaží se také adekvátně zvládnout svůj tým, v němž figurují ostřílené veteránky, ale také idealistické začátečnice.

Uvedení: od úterý, 25. ledna, každé úterý ve 21:00 hod.


Filmy

Krásná mimozemšťanka

V americké sci-fi komedii režiséra Richarda Benjamina vyšle roztržitý vědec signál, který náhodu doputuje do cizí galaxie. Díky němu přistane na Zemi létající talíř s půvabnou mimozemšťankou. Šarmantní vyslankyně (hraje ji Kim Basingerová), vybavená univerzální encyklopedií, se za doktora Millse provdá. Když zjistí, že její nové útočiště má být zničeno, postaví se na stranu ohrožených pozemšťanů...

Uvedení: neděle, 9. ledna ve 22:00 hod.


Kurz sebeovládání

Nesmělý chlapík (Adam Sandler), kterého těžce poznamenal trapas v mládí, se v důsledku obskurního nedorozumění octne před soudem. Je označen za zuřivce a musí absolvovat intenzivní kurz sebeovládání. Dostane se do rukou svéráznému psychoterapeutovi (Jack Nicholson), jehož neortodoxní metody změní jeho dosavadní život... Americkou komedii o následcích nevšedního setkání režíroval Peter Segal.

Uvedení: neděle, 16. ledna ve 22:00 hod.


Moje první láska

Hrdinkou amerického romantického dramatu je jedenáctiletá Vada (Anna Chlumsky), jejíž dospívání ovlivňuje pocit viny za smrt své matky. Její otec - majitel pohřebního ústavu - na ni nemá čas a dívenka se přátelí pouze s citlivým Thomasem. Během letních prázdnin se však mnohé změní. Otec (Dan Aykroyd) přijme do zaměstnání energickou Shelley, která jeho dceru zásadně ovlivní. Režii měl Howard Zieff.

Uvedení: neděle, 23. ledna ve 22:00 hod.


Moje druhá láska

Ve volném pokračování filmu Moje první láska, který v roce 1994 natočil autor původního příběhu Howard Zieff, je Vadě Sultenfussové třináct. Má za sebou platonickou lásku ke svému učiteli a tragickou smrt jediného kamaráda. Její nevlastní matka Shelly (Jamie Lee Curtisová) čeká dítě a dívka se cítí odstrčená. Poté, co dostane ve škole za úkol napsat slohovou práci, začne se zajímat o svou pravou matku.

Uvedení: neděle, 30. ledna ve 22:00 hod.



Criss Angel: Extrémní magie IV.

Mistr iluzí Criss Angel v další řadě populárního seriálu přibližuje divákům podivuhodný svět magických kouzel. Osmnáct nových epizod znovu líčí neuvěřitelné záhady, jež se odehrávají v atraktivních prostředích. Protagonista se pokusí o procházku po největším umělém jezeře Lake Mead. Poté naplní devítipatrovou budovu výbušninami a z nebezpečného místa se snaží včas uniknout.

Uvedení: od pondělí, 3. ledna, každé pondělí, středa a pátek ve 21:00 hod.


Merlin II.

Pokračování britského dobrodružství, zpracovávajícího prastarou legendu o kouzelníkovi Merlinovi, který chrání krásnou Camelot a mladého prince Artuše. Král Uther však čarování zakázal pod hrozbou trestu smrti a Merlin musí své výjimečné nadání pečlivě skrývat. Mýtické město je navíc plné netušených nebezpečenství. Hrdinové musí projevit nevšední odvahu i důvtip, aby království ubránili vůči silám zla.

Uvedení: od úterý, 4. ledna, každé úterý a čtvrtek ve 22:00 hod.



Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placené tematické kanály AXN Sci-Fi a AXN Crime vysílají v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, DIGI TV, UPC Direct a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 2 na pozici 4,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a AXN Crime včetně podrobných popisů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic a redakce satCentrum, 25. 12. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.12.2010 • Premiéra Battlestar Galactica na Nově Cinemě
27.12.2010 • Lednové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
24.12.2010 • Šťastné a veselé Vánoce vám přeje satCentrum! [ 1 ]
23.12.2010 • Bohatá vánoční nadílka trojice kanálů Film+, FaH a DoQ
22.12.2010 • Internetová videopůjčovna Topfun.tv a Skylink zahajují spolupráci [ 1 ]
19.12.2010 • Lednové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist