Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 03:56:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 27.12.2010


Na HBO Comedy nás v lednu čekají americké komediální seriály Tráva VI. a S dětmi na krku a britská komedie Pam Ann: Leť se mnou. HBO OnDemand uvede v prvním měsíci nového roku historický seriál Spartakus: Krev a písek a kritikou oceňovaný český film Pouta.


HBO Comedy

Pam Ann: Leť se mnou

Protagonistkou britské komediální show, jež proběhla v londýnském divadle Bloomsbury Theatre, je australská herečka Caroline Reidová. Extravagantní bavička, vystupující jako ostřílená letuška Pam Ann, ve svých představeních sarkasticky glosuje problémy letecké přepravy. Utahuje si z největších mezinárodních společností i jejich stereotypních obrazů v médiích. Okouzlující Pam doprovázela na turné populární Cher, byla na palubě soukromého letadla Eltona Johna a její fanynkou je i pop-hvězda Madonna.

Premiéra: sobota, 1. ledna ve 20:05 hod.


S dětmi na krku

Americký komediální seriál vypráví o mladém manželském páru, který vychovává tři děti. Čtrnáctiletá Lily a její mladší bratři Jimmy a Henry žijí se svými rodiči na newyorském Staten Islandu. Seana a Claudii často navštěvuje Seanův bratr a otec, kteří v jejich domácnosti způsobují groteskní zmatky. Manželé Finnertyovi jsou pro život se třemi potomky navíc totálně nezpůsobilí. Neumějí udržovat pořádek, nemají potřebnou autoritu a nevědí, jak nastolit disciplínu. Jejich děti se proto zdají dospělejší než oni sami.

Premiéry: od pondělí, 3. ledna, každý všední den, vždy v 19:35 hod.


Tráva VI.

Šestá řada amerického seriálu rozehrává další dobrodružství Nancy Botwinové (Mary-Louise Parkerová). Svérázná žena se v minulé sérii vypravila na jih, což jí způsobilo další nečekané starosti. Teď se snaží udělat všechno proto, aby syny Shanea, Silase a malého Stephena ochránila před Estebanem a jeho muži. Falešná identita ani nenápadný život ve střední Americe však neotupí její ostrý jazyk a obdivuhodnou vynalézavost.

Premiéry: od pondělí, 3. ledna, každé pondělí, úterý a středa, vždy ve 20:00 hod.



HBO OnDemand

Spartakus: Krev a písek

Třináctidílný seriál rozehrává legendární příběh thráckého bojovníka, který se po svém zajetí Římany stal slavným gladiátorem. Spartakus, odtržený od své vlasti i milované ženy Sury, je vržen do nemilosrdného světa krvavých soubojů. Statečný, odolný a vytrvalý hrdina čelí zradám a intrikám, jež vystavují zásadním zkouškám jeho charakter... Na výkonné produkci seriálu s řadou soubojů a erotických scén se podílel slavný režisér a producent Sam Raimi. Titulní roli ztvárnil australský herec Andy Whitfield, známý například ze seriálu McLeodovy dcery. Poživačnou Lukrécii ztělesnila Lucy Lawlessová, jejího muže Batiata zosobnil John Hannah, známý z dobrodružství Mumie.


Pouta

Český film, vysoce oceňovaný naší kritikou, natočil režisér Radim Špaček podle scénáře Ondřeje Štindla. Odehrává se v roce 1982, kdy vrcholila nechvalně proslulá akce Asanace. Jeho ústřední postavou je estébák Antonín (Ondřej Malý), který je spolu s kolegou nasazený na disidenta Tomáše. Od jeho kamaráda - zakázaného spisovatele Pavla - se dozví, že objekt jejich sledování má milenku. Banální nevěra se stane nástrojem Tomášova vydírání. Rutinní akce se však zauzlí poté, co si její strůjce začne hrát na dívčina ochránce... Sonda o normalizačním bezčasí je vesměs obsazena málo známými herci. Každodenní beznaděj takzvaného reálného socialismu evokuje pečlivá výprava



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 27. 12. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.12.2010 • BACKSTAGE: Nový pořad pouze na česko-slovenské MTV!
29.12.2010 • Premiéra Battlestar Galactica na Nově Cinemě
25.12.2010 • Lednové filmy a seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime
24.12.2010 • Šťastné a veselé Vánoce vám přeje satCentrum! [ 1 ]
23.12.2010 • Bohatá vánoční nadílka trojice kanálů Film+, FaH a DoQ
22.12.2010 • Internetová videopůjčovna Topfun.tv a Skylink zahajují spolupráci [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist