Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 16:13:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

UPC jako první v České republice exkluzivně nabídne přímý přenos fotbalového zápasu ve 3D formátu

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 15.04.2011


Společnost UPC nabídne zítra, v sobotu 16. dubna, jako první v České republice přímý přenos fotbalového zápasu v trojrozměrném formátu. Jedná se o slavné ligové derby mezi Realem Madrid a FC Barcelona. Zápas mohou od 22.00 hod sledovat všichni zákazníci digitální televize UPC na televizní stanici SPORT2. Společnost UPC totiž její vysílání volně zpřístupní na pozici označené jako rezerva HD (tovární nastavení 101).


Ta bude po dobu utkání označena v programovém průvodci (EPG) jako SPORT2. Na této pozici uvidí přenos zápasu na svých 3D televizorech všichni zákazníci s DVR/HD či HD boxy UPC. Nejslavnější derby španělské ligy bude vysíláno rovněž ve standardní digitální podobě a na standardní pozici této sportovní televizní stanice.

První sportovní událost vysílaná v přímém přenosu v 3D je potvrzením technologické vyspělosti společnosti UPC, která na základě průběžných inovací poskytuje divákům digitální televizi v nejvyšší obrazové a zvukové kvalitě.

FC Barcelona a Real Madrid patří mezi špičku světového fotbalu a jejich utkání - známé i jako El Clásico - pravidelně přitahují před televizní obrazovky miliony diváků.

Digitální televize UPC nabízí celkem deset programů se sportovní tématikou, včetně jednoho programu v HD kvalitě. Jsou jimi SPORT1, SPORT2, ČT 4, Eurosport, Eurosport2 , Extreme Sports Channel, Sport5, Fishing & Hunting, Eurosport HD a Nova Sport.

Společnost UPC jako první v České republice nabízí pravidelné televizní vysílání ve formátu 3D a to na televizní stanici HD+. Vysílání ve 3D nově probíhá především v takzvaném modu Side By Side (vedle sebe). Ten je určen právě pro 3D televizní přístroje a současnosti se jedná o nejkvalitnější možný způsob vysílání 3D obsahu. HD+ dále vysílá i takzvané Anaglyph verze 3D pořadů, pro jejichž sledování stačí použití papírových brýlí s červeným a zeleným filtrem. 3D pořady jsou na HD + vysílány denně od 00:30, 11:30, 14:30 a od 18:30.

Více informací o televizních službách UPC získají zájemci na www.upc.cz.


UPC Česká republika, a. s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1326900 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.12. 2010 aktivně využívá 1 205 000 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 524 000 domácností, vysokorychlostní internet 408 000 zákazníků a telefonní služby 187 000 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.

Liberty Global je vedoucí mezinárodní společností provozující pokročilé obrazové, hlasové a širokopásmové internetové služby prostřednictvím kabelových sítí, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31.12. 2010 provozuje Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě pro 18 miliónů zákazníků ve 14 světa nacházejících se především v Evropě, dále v Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významný obchod s programy, které provozuje její společnost Chellomedia v Evropě.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.04.2011 • Semifinále FA Cupu na Nova Sport
15.04.2011 • Red Bull X-Fighters na Nova Sport
13.04.2011 • NHL playoff na Nova Sport
12.04.2011 • Najviac o svadbe princa Williama sprostredkuje RTVS
12.04.2011 • Sportovní kanál Sport1 odvysílá poprvé v Česku přímý přenos ve 3D
11.04.2011 • Monte Carlo Rolex Masters na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist