Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 01:46:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Květen na Prima COOL: čerství Simpsonovi a chytrý Fifth Gear

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.04.2011


Televize Prima COOL připravila na květen několik premiérových titulů. Mezi seriály vynikne nejnovější 22. řada simpsonovské animované ságy, chytrý motoristický magazín Fifth Gear a nové pokračování reality show Vítejte doma. Z filmové nabídky jistě zaujmou Walk the Line, Ray, Pán prstenů: Dvě věže či Austin Powers v Goldmemberu.


Simpsonovi se již dočkali 22. řady a diváci v České republice ji budou moci sledovat už ve chvíli, kdy ani nebyla celá dovysílána v USA (od 12. 5 každý čtvrtek od 20.35). V příbězích žluté rodinky nebude nouze o nečekané zvraty a pověstný humor. Například když se Maggie ztratí, Homer se stane špičkovým kadeřníkem, pracuje v utajení pro FBI, z hospody U Vočka se stane bar pro gaye a Líza se naučí od starého kouzelníka slavný Houdiniho trik. Ani tato řada nešetří celebritami ve vedlejších rolích. Hned v první epizodě – Muzikálu ze základní – se objeví herci z populárního seriálu Glee. Zazpívají také hlavní představitelé seriálu Flight of the Conchords a dějem se mihne slavný vědec Stephen Hawking. Kromě těchto hvězd se v průběhu nejnovější řady seriálu diváci mohou rovněž těšit na Daniela Radcliffa a Hugha Laurieho.

V pátek 6. 5. se na Prima COOL dočká premiéry jeden z největších konkurentů Top Gearu – motoristický magazín Fifth Gear (každý pátek od 20.00). Pořad televizní společnosti Channel 5 přináší v každé epizodě recenze a testy nových i ojetých automobilů, motoristické novinky, reportáže, názory expertů a praktické informace pro řidiče a fanoušky motosportu. Moderátoři se v autech opravdu vyznají, většina z nich profesionálně závodí. Základnu mají v kavárně Ace Cafe na závodním okruhu a jednotlivé části pořadu natáčejí na atraktivních místech. Každý rok vyhlašuje Fifth Gear ceny roku.

Pro Čechy může být zajímavá skutečnost, že Fifth Gear vyhlásil Škodu Superb Combi rodinným autem roku 2010. (Viz:
)

Oblíbeným pořadem na Prima COOL byla od začátku jejího vysílání reality show Vítejte doma. Od 1. 5. mohou její příznivci sledovat každý víkend v čase od 8.15 hod. další kreativní proměny zchátralých rodinných domů. Týmy nadšených designérů, odborníků a dodavatelů s několika desítkami dobrovolníků budou opět závodit s časem, aby za pouhých sedm dní stihli projekt, který by za normálních okolností trval nejméně čtyři měsíce.

Bohatá bude i květnová nabídka COOL MOVIES. K vysílání jsou připraveny životopisné snímky o Johnu Cashovi Walk the Line (14.5.) a Rayi Charlesovi Ray. Milovníci fantasy příběhů jistě ocení slavné pokračování příběhu hobita Froda Pytlíka Pán prstenů: Dvě věže (21.5.). Pobavit se diváci budou moci například při sledování komedie Austin Powers v Goldmemberu (7.5.) nebo Dožeň, co se dá (15.5.). Prima COOL nezapomněla ani na milovníky napětí. Pro ty jsou mezi květnovými thrillery připraveny snímky jako Firewall (22.5.) nebo Taxi.


Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.05.2011 • ZDF Kultur zítra zahájí vysílání z družice Astra 1H
04.05.2011 • Hlasujte s ČT o největší sportovní zážitek [ 1 ]
04.05.2011 • Květen na Prima COOL: čerství Simpsonovi a chytrý Fifth Gear
03.05.2011 • Mobility Channel na družici Türksat 3A
02.05.2011 • ATP World Tour 1000 pokračuje na NOVA Sport
29.04.2011 • Majstrovstvá sveta v hokeji na TA3

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist