Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 21:54:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 03.10.2011


Na placeném satelitním a kabelovém filmovém kanálu HBO Comedy nás v říjnu čeká druhá řada amerického seriálu Průměrňákovi a druhá řada seriálu z dílny autorů populárních seriálů Kancl a Komparz - Show Rickyho Gervaise. HBO OnDemand v říjnu nabídne pětidílné drama Mildred Pierceová a český dokument Rock života, mapující klíčový výsek ze života rockera Oldřicha Říhy z kapely Katapult.



Průměrňákovi II. (The Middle II.)

Pokračování druhé řady amerického komediálního seriálu, mapujícího každodennost jedné obyčejné rodiny, jež žije v městečku Orson ve státě Indiana. Obětavou matkou rodiny Heckových je Frankie (Patricia Heatonová), která jako jediná dealerka ve městě prodává ojetá auta. Její stoický manžel Mike (Neil Flynn) pracuje v místním lomu a společně s ní vychovává jejich tři děti. Nejstarší syn Axel má nadměrný apetit, dospívající dcera Sue zkazí, na co sáhne. Nejmladší Brick je vášnivý čtenář, který si ustavičně cosi mumlá...

Premiéry: od pondělí, 3. října, každé pondělí, úterý a středa, vždy ve 20:00 hod.



Show Rickyho Gervaise II. (The Ricky Gervais Show II.)

Druhá řada komediálního seriálu z produkce HBO, pocházejícího z dílny Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta - autorů populárních seriálů Kancl a Komparz. Animovanou skládanku inspirovaly nekonvenční úvahy jejich kamaráda a kolegy Karla Pilkingtona. Mezi otázky, o nichž se pseudoučeně diskutuje, patří různorodé vynálezy v průběhu dvacátého století. Tvůrci se sarkastickým nadhledem ukazují i vývoj filozofie, či zásady charity. Pravidelnou součást parodické show tvoří Opičí zpravodajství a četba z Karlova deníku.

Premiéra: pátek, 28. října ve 20:00 hod.




HBO OnDemand

Mildred Pierceová (Mildred Pierce)

Pětidílné drama podle stejnojmenného románu Jamese M. Caina, které v produkci HBO natočil režisér Todd Haynes, se odehrává v době americké hospodářské krize ve třicátých letech minulého století. Titulní hrdinkou je soběstačná žena (hraje ji Kate Winsletová), jež se po krachu manželství snaží uživit své dvě dcerky. Když mladší z nich tragicky zahyne, Mildred se upne na starší Vedu, z níž se však vyklube sebestředný spratek. Hrdinka se uchytí v kalifornském bistru a díky svým kuchařským dovednostem si časem otevře vlastní podnik. Ve svém podnikání zažívá pronikavý úspěch, jež vede k budování dalších restaurací i k finanční nezávislosti. Problematické však zůstávají její vztahy s ex- manželem, milencem i s odtažitou dcerou...



Rock života

Český dokument z cyklu Bez cenzury mapuje klíčový výsek ze života rockera Oldřicha Říhy, zakládajícího člena legendární kapely Katapult. Prolog filmu, který režíroval Jan Gogola ml., se odehrává v lednu 2009, během pohřbu Říhova spoluhráče a kamaráda Jiřího "Dědka" Šindeláře. Další kapitoly chronologicky poskládaného svědectví vyprávějí o renesanci známé kapely, jež v letech 1979 a 1980 získala Zlatého slavíka. Portrét, zachycující údobí jednoho roku a frázovaný proměnami ročních dob, nahlíží i do Říhova soukromí. Vypráví o jeho vztazích s mladšími spoluhráči a vzácně trvalém manželství. Přerůstá v úvahu o absurdním zákulisí showbyznysu, úskalích popularity a zvládání vlastního stáří.




Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, UPC Direct a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 3. 10. 2011



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.10.2011 • Česko-slovenské hvězdy už dnes vaří v novém Mlýnku na recepty na TV Paprika
01.10.2011 • Hokej na NOVA Sport v říjnu 2011
01.10.2011 • Saudi Sports 2 volně z družice Hot Bird 8
30.09.2011 • AXN v říjnu 2011
30.09.2011 • Fotbal na NOVA Sport v říjnu 2011
29.09.2011 • Objevujte v říjnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist