Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 23:20:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Česko-slovenské hvězdy už dnes vaří v novém Mlýnku na recepty na TV Paprika

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@che Přidané: 03.10.2011


Milovníci dobrého jídla mají ode dneška další důvod, proč sledovat vysílání TV Paprika. Právě dnes tato stanice uvede první díl premiérového seriálu Mlýnek na recepty, v němž česko-slovenské hvězdy z oblasti gastronomie i šoubyznysu denně přinesou inspiraci na výborný slaný nebo sladký pokrm. Cyklem s více než 80 epizodami provází známý šéfkuchař Laci Hornáček.


Expertkou na dezerty je v Mlýnku na recepty oblíbená cukrářka Iveta Fabešová. V pořadu hostují zpěvák Martin Chodúr, herečky Petra Hřebíčková a Viki Ráková, tanečník Denny Ratajský nebo umělec Thomas Puskailer. Mlýnek na recepty s česko-slovenskými hvězdami vysílá TV Paprika od pondělí 3. října každý všední den v 11.00 hod. a 13.55 hod. Placenou kabelovou a satelitní televizi TV Paprika provozuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Mlýnek na recepty vznikl ve vlastní produkci TV Paprika v létě 2011 a je jedním z jejích podzimních programových pilířů. „Tímto premiérovým pořadem potvrzujeme náš záměr bavit diváky promyšlenou kombinací toho nejlepšího z lokálního prostředí a špičkových pořadů o vaření ze světa, v nichž excelují Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawsonová,“ uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager ze společnosti Chello Central Europe.

V novém cyklu TV Paprika se diváci každý všední den seznámí s jedním receptem na předkrm, polévku, salát, hlavní chod či dezert. Tvůrci Mlýnku na recepty se snažili, aby recepty představovaly jak tradiční kuchyni (např. pečenou husu, svíčkovou či buchty), tak tu mezinárodní (např. musaka nebo tiramisu). Všechny použité suroviny může divák běžně koupit. Tím vším se Mlýnek na recepty stává praktickou denní inspirací pro chutné a kvalitní domácí vaření.

Pořad zpestřuje hostování několika celebrit, které během vaření se šéfkuchařem Lacim Hornáčkem baví diváky nejen svými zážitky s gastronomií, ale také historkami ze své umělecké kariéry.
Premiérový Mlýnek na recepty s česko-slovenskými hvězdami bude TV Paprika vysílat až do ledna 2012.


Více o stanici TV Paprika

TV Paprika je placený tematický televizní kanál zaměřený na gastronomii. Umí inspirovat, dávat rady, ukazovat příklady, návody a postupy, což všechno může pozorný divák využít k vlastní tvorbě pokrmů, přípravě nápojů nebo úpravě stolu či prostředí. Na obrazovce dlouhodobě představuje mezinárodní hvězdy gastronomie (Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawsonová). TV Paprika mohou sledovat zákazníci společností UPC, UPC Direct, Skylink či O2TV.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.
Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, Senior PR Executive, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.10.2011 • EL BARCO vyplouvá v říjnu na AXN
03.10.2011 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
01.10.2011 • Hokej na NOVA Sport v říjnu 2011
01.10.2011 • Saudi Sports 2 volně z družice Hot Bird 8
30.09.2011 • AXN v říjnu 2011
30.09.2011 • Fotbal na NOVA Sport v říjnu 2011

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist