Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 22:59:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

EL BARCO vyplouvá v říjnu na AXN

  Autor: PR Press HBO ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 05.10.2011


Co by se stalo, kdybyste se jednoho dne probudili a zjistili, že celý svět přes noc zmizel? Co by se stalo, kdybyste poté, co svět zmizel, uvízli na školní lodi, která je sotva 50 metrů dlouhá? A co by se stalo, kdyby jedinými lidmi, kteří na naší planetě zůstali, byla posádka této lodi? NA LODI (EL BARCO) - nový španělský seriál uváděný na kanálu AXN kabelové a satelitní sítě Sony Pictures Television - na tyto zneklidňující otázky odpovídá.


Španělský seriál NA LODI (EL BARCO) začíná globální katastrofou. Jen pár hodin poté, co na moře vypluje školní loď Severní hvězda se skupinou studentů, kteří se seznamují se základy mořeplavby, dojde na zemi k záhadným událostem. Po ničivé bouři, která se však neukázala na námořních monitorech, přestanou pracovat veškeré navigační systémy. Komunikační kanály jsou přerušeny, jako by okolní svět náhle přestal existovat…

Nikdo na palubě netuší, co se stalo, kusé informace má jen tajuplná vědkyně Julia. Vyjde najevo, že příčinou zkázy byla havárie urychlovače elementárních částic v Ženevě, který byl po několika problémech nedávno znovu uveden do chodu… Globální katastrofu přežili jen studenti a posádka na palubě školní lodi, na něž tak čeká největší dobrodružství v životě. Celý okolní svět se octl pod vodou a loď se stává jejich jediným domovem. Jejich každodenní životy jsou soustředěny do kajut, kuchyně, strojovny, kapitánského můstku a dalších stísněných prostor…

Seriál NA LODI, který v sobě spojuje prvky dobrodružství i tajemna, se natáčel na otevřeném moři na lodi, jež byla postavena ve skutečné velikosti - jako věrná replika španělského dvojstěžníku. Velkolepá výprava se projevila i v pečlivě zpracovaných interiérech lodi. Zrekonstruováno bylo vše - od strojovny, přes kajuty kapitána a studentů, po hernu, kuchyň a jídelnu.

Na rekonstrukci lodního interiéru pracovalo víc než 400 lidí po dobu čtyř měsíců. Šéf výpravy Fernando González a jeho tým použili 7.500 metrů kabelů, 130.000 nýtů, 120 nosníků a 1 800 metrů lan, zkušení námořníci pomáhali vázat uzly na vrchní palubě. Design interiérů i natáčení na otevřeném moři považovali producenti seriálu za zásadní pro věrohodnost díla.

Úvodní díl třináctidílného španělského seriálu NA LODI bude mít na kanálu AXN premiéru v neděli 9. října v 19.00 hodin. Další epizody budou uváděny během následujících nedělí ve stejném čase.



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 16 milionů předplatitelů a vysílá tu v šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a v Bulharsku - a v pěti zemích jadranského regionu – v Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii a v Černé Hoře. Kanál nabízí akci, dobrodružství a dynamickou zábavu divákům ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Kromě kvalitních seriálů uvádí na obrazovkách rovněž úspěšné filmové hity z produkce Sony Pictures a dalších studií.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television patří k nejdůležitějším globálním společnostem v oblasti televizního průmyslu. Produkuje a distribuuje po celém světě programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech úrovních: od běžného vysílání, přes kabelovou televizi až po digitální distribuci. Vzhledem k bohatému archivu hraných filmů a televizních show se v programové nabídce SPT objevují špičková dramata a zábavné show, slavné seriály, původní animovaná tvorba i televizní filmy vhodné pro hlavní vysílací časy. SPT je dominantní rovněž na poli mezinárodní televizní produkce – spolupracuje s místními partnery a prodává své formáty do přibližně sedmdesáti zemí světa.

Ve snaze o maximální uspokojování potřeb svých zákazníků a partnerů, vytvořila SPT lokální centra po celém světě - včetně Argentiny, Austrálie, Brazílie, Kanady, Francie, Německa, Hongkongu, Maďarska, Indie, Itálie, Japonska, Koreje, Mexika, Nizozemska, Číny, Ruska, Singapuru, Španělska, Venezuely a Velké Británie. Mezinárodní televizní síť v rámci SPT se úspěšně a dlouhodobě uplatňuje na globálním světovém trhu. Působí na více než 132 kanálech, ve více než 142 zemích a ovlivňuje více než 500 milionů diváckých domácností.

SPT též vytváří obsah a řídí svou prémiovou video webovou stránku Crackle. Vlastní holandskou zábavní společnost 2waytraffic, produkční společnost Embassy Row a Sony Movie Channel. Je spolumajitelem kabelového kanálu GSN, nového 3D kanálu 3net, první webové stránky hororů a thrillerů FEARnet, služby VOD a národní společnosti mediálního prodeje INT Networks, Inc. Svým inzertním prodejem se SPT řadí k předním inzertním společnostem. SPT (www.sonypicturestelevision.com) je součástí společností Sony Pictures Entertainment.



Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Pavla Brožková, PR HBO Czech Republic, 4. 10. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.10.2011 • Joj Plus oslavuje tretie narodeniny [ 1 ]
03.10.2011 • Česko-slovenské hvězdy už dnes vaří v novém Mlýnku na recepty na TV Paprika
03.10.2011 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
01.10.2011 • Hokej na NOVA Sport v říjnu 2011
01.10.2011 • Saudi Sports 2 volně z družice Hot Bird 8
30.09.2011 • AXN v říjnu 2011

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist