Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 02:12:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Ako, kde a kedy naladiť TA3

  Autor: A. Haviar , e-mail: haviar@satelit.sk Přidané: 23.09.2001


Stály vysielací čas TA3 je od pondelka do piatku v čase od 7.00 do 24.00 a počas víkendu od 11.00 do polnoci. Tu nájdete TV program.

Cez satelit si môžete TA3 naladiť podľa údajov v linku. Tu nájdete mapu pokrytia satelitným signálom a minimálnu veľkosť paraboly.

Zoznam slovenských káblových televízií, cez ktoré môžete TA3 sledovať. Dňa 23.9.2001 o 18.00 si môžu všetky domácnosti v sieti UPC naladiť signál TA3 na kanáloch doteraz určených pre televíznu stanicu LUNA. Tu sú presné čísla kanálov.

Pre českých kolegov tu máme nasledujúcu tlačovú správu:

Předplatitelé kabelové televize UPC Česká republika v Praze, Brně , Ostravě a dalších severomoravských městech budou moci sledovat první slovenskou zpravodajskou televizi TA3

Praha, 21. září 2001.
TA3, první slovenská zpravodajská televize, která začne vysílat 23. září 2001, se od pondělního odpoledne 24. září 2001 objeví i v nabídce kabelové televize UPC Česká republika, a. s. v Praze, Brně, Opavě, Ostravě, Karviné, Havířově, Orlové, Frýdku Místku, Novém Jičíně a Hranicích na Moravě.

Na základě dohody obou televizí bude kanál TA3 zpočátku dostupný na tzv. promo kanálech v rámci nabídek MINI a Klasik. Později bude šířen výhradně v nabídce Klasik. Společnost UPC Česká republika, a. s. bude nadále jednat o nasazení TA3 do dalších sítí v České republice. Zařazení TA3 do satelitního digitálního vysílání UPC Direct zatím brání legislativní problémy.

“Diváci se mohou těšit na nejaktuálnější zpravodajské informace ze Slovenské a z České republiky a ze zahraničí. Přístup ke zpravodajství, finančním zprávám, sportovním výsledkům, dopravnímu servisu a předpovědím počasí budou mít přitom celodenně, 7 dní v týdnu”, slibuje Marian Lengyel, ředitel TA3. Marian Lengyel je rovněž spokojen s tím, že díky spolupráci s UPC naladí TA3 více diváků: „To je pro nás samozřejmě důležité. Věřím, že programová nabídka TA3 zaujme předplatitele služeb UPC natolik, že nás budou pravidelně sledovat“. TA3 vítaným doplňkem v dosavadní programové nabídce této „ kabelovky bez kabelu”.

“Zařazením TA3 získáváme nejen program přinášející ty nejčerstvější zprávy ze střední Evropy a ze světa, ale i svým způsobem „domácí“ program postavený na znalostech potřeb slovenských a českých diváků. Takový nám dosud chyběl a proto se stane vítaným doplňkem ke světovým zpravodajským kanálům CNN, BBC World Service, CNBC a k lokálním informačním kanálům Info“, komentuje uzavření dohody Jaromír Glisník, marketingový a obchodní ředitel společnosti UPC Česká republika, a. s.

František Malina - ředitel public relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 12   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.05.2001 • Ako ďalej, MMDS?! [ 6 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  at zije slozitost 

06.10.2001 18:04 • juzek
kdyby vysílala pres astru volne tak neni zadný problem pro UPC direct !!!nejlepe je asi vysílat nekde pres tramtarie toto mozu ridit jen debilove
 
 
  Môj príspevok 

26.09.2001 08:24 • STANO PO
Cez satelit INTELSAT chytam v dobrej kvalite TA3 ,
 
 
  kvalita nic moc 

24.09.2001 17:34 • petko
Satro nitra pustila ta3 do kablovky uz v piatok a mozno aj skor. Dobre som sa pobavil na skusobnom vysielani. Kamera v studiu ukazovala prazdny stol

s modrym svetlom, krizom cez stol rebrik a okolo pobehovali dvaja chlapici v monterkach a lestili to velke okno za hlasatelkou. Toto bezalo asi pol hodinu

potom rozne testy. Zaciatok vysielania ma dost sklamal. Monoskop vystriedali hned spravy, ktore sa tocia furt dookola a tak neviem co je nove. Studio je fakt hrozne tmave, oproti prispevkom. Musim neustale vrtiet jasom a kontrastom na tv karte.

Kvalita obrazu je dost divna. Ani VHS LP rezim to nedosiahne. Je to rozmazane a zvuk utopeny.

A ked uz sme pri tom zvuku. Je dost posunuty voci obrazu, takze moderator vyzera ako dabovany...



Stefunko ak mas zaujem o prvu hodinu vysielania, mam to ako videoklip :-) Ale digital nekupuj. Skoda penazi za ta3, taka Luna mala aspon program na cely den, toto je nuda.


 
 
  Na obrazovke NIČ 

24.09.2001 16:50 • Štefunko
Včera 23.9.2001 som v správach na Rádiu Lumen počul,že od 18. hod. začne vysielať TA 3 v káblových rozvodoch na bývalých kmitočtoch TV Luna. Ona už naozaj niekoľko dní nevysiela, tak som sa potešil, ale márne. Nič. Náš kábl. rozvod SBD Žilina ”zaspal”,

či čo ! Ladil som cez všetky kanály káblovky. Nič. Hnevá ma to, lebo som si zahájenie chcel natočiť na video a okrem toho čakám na túto stanicu už dlho a netrpezlivo.Dúfam, že dnes po príchode z práce TA 3 konečne nájdem. Inak, aj tak idem kúpiť digitálny sat. prijímač a hotovo !
 
 
  dodatok k predoslemu prispevku 

24.09.2001 12:54 • Draken
Nemyslel som hlasatelku na obrazku. Vcera tam bola ina.
 
 
  Prvy dojem z TA3 

24.09.2001 12:05 • Draken
Velmi som sa tesil na spustenie TA3. Tak som si ich v nedelu pustil cez kablovku a musim povedat, ze som bol trochu sklamany. Vyzorom. Vsetko tmave, studio a pozadie tmave, resp. ocelovo modre, temne, nesympaticka hlasatelka, ktora sa tak snazila, ze som mal az dojem, ze to co hovori mi chce naliat priamo do hlavy. A celkovo staticky dojem. S BBC sa to neda ani porovnat. Ti posobia dynamicky, svetlo, vzdusne a aktualne, v pozadi sa stale nieco deje. takmer nezbadam, ze znovu ide ten isty blok. Veru zacinam uz aj ja pochybovat, ci sa tu nase TA3 dlho udrzia. Po chvili som mal pocit, ze som videl a pocul vsetko a vratit sa tam staci az na druhy-treti den. No a ked som uvidel v sporte stareho Gabaniho, mal som dost. Pospajalo sa mi to este aj so starou nudnou socialistickou TV.
 
 
  UPC satelit taky ? 

24.09.2001 10:58 • Joonish
Ahojte !

Nevi nekdo, jestli to pojede taky v UPC, ale pres satelit na ASTRE ? /Intelsat ladit nechci a ani nebudu/. Diky.
 
 
  Môj príspevok 

23.09.2001 22:53 • anonym
Ani ja nemôžem naladiť nič na Intelsate 707 ani na Thore, všetky ostatné družive idú bez problémov.
 
 
  Nemozem vobec naladit Int. 707 

23.09.2001 22:09 • anonym
Moze mi niekto poradit kde je asi chyba? Vobec nemozem naladit Intelsat 707. Parabola sleduje drahu O.K. Prijimam bez problemov druzice od 42 East az po cca 18 West. Naladenie Siriusa je absolutne bez problemov, ale moj prijimac Nokia 9800S vobec neregistruje ziaden signal na pozicii Thor, ktora je predvolena v jeho menu.
 
 
  TA3 skutečně jede! 

23.09.2001 19:03 • Vašek
Zdravím, skutečně o 17.59 naběhnul obraz a přesně o 18.00 vyjely zprávy. Na Moravě je to z Intelsatu 707 O.K., uvidíme, kdy zareaguje UPC.
 
 
  Mne to jede Danko! 

23.09.2001 18:42 • Mila
Ja koukam z Prahy a TA3 jede O.K: od 18:00
 
 
  Príjem TA 

23.09.2001 18:38 • Danka
Až do dnešného som mala testovací signál, ale keď som si chcela o 18.00 pozrieť novú stanicu, privítal ma nápis ” no signal ”. Parametre mám určite nastavené správne. Kde je chyba?
 
 
Celkový počet komentářů: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist