Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 14:16:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Červenec na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: www.hbo.cz Přidané: 06.06.2003


Přestože sotva začal měsíc červen, my už víme, co bude dávat filmový kanál HBO o prázdninách. Jest-li chcete, můžete se s námi podívat na programovou nabídku tohoto kanálu na červenec, jak je připravena pro diváky kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Premiéry

Nabídka hlavních titulů HBO Czech pro Nedělní premiéry zahrnuje špičkové filmy měsíce:

V červenci to na prvním místě bude komedie z roku 2002 nominovaná na Zlatý glóbus a vítěz MTV Movie Award Pravá blondýnka (tržby $96,52 mil. v amerických kinech, 7,33 mil. v českých kinech, 71 804 českých diváků) v hlavní roli s Reese Whiterspooneovou, Matthewem Davisem a Lukem Wilsonem. Příběh jako stvořený pro nové tisíciletí vypráví o sladké plavovlásce Elle Woodsové (Reese Whiterspooneová), která miluje růžovou barvu, doma v Jižní Kalifornii se stala královnou krásy, ale odchází na Harvard studovat práva, aby získala zpět srdce svého přítele.

Druhým uvedeným filmem v pořadí bude Listopadová romance (tržby $25,28 mil. v amerických kinech), romantické drama s hlavních rolích s Charlize Theronovou (Falešná hra, Ten nejlepší) a Keanu Reevesem (Matrix, Náhradníci, Téměř dokonalý zločin). Tento remake filmu z roku 1968 vypráví příběh umírající ženy, která v posledním roce svého života zasvětí každý měsíc jednomu problémovému muži (v tomto případě workholikovi) v poněkud bizarním pokusu o jeho „záchranu“.

Dalším uvedeným filmem bude dramatický thriller Téměř dokonalý zločin (tržby $12 mil. v amerických kinech, 1,44 mil. v českých kinech, 13 802 českých diváků), natočený podle scénáře Billyho Boba Thorntona, v hlavních rolích s Cate Blanchetovou (Královna Alžběta, Ostrovní zprávy, Pán prstenů), Giovannim Ribisim (60 sekund, Rána do srdce) a Keanu Reevesem. Film vypráví příběh Annie Wilsonové (hraje ji C. Blanchetová), která žije se svými třemi malými syny v malém jižanském městě Blixton ve státě Georgia. Mladá vdova je nadána výjimečnou jasnozřivostí, dokáže vidět budoucí události a policie ji požádá o pomoc při hledání zmizelé dívky.

Premiérovou nabídku završuje film Enigma (tržby 1,14 mil. v českých kinech, 11 641 českých diváků), v němž hrají Dougray Scott a Kate Winsletová (Titanic, Quills-Perem Markýze de Sade, Hamlet). Příběh vypráví o mladém geniálním vědci, který ve zběsilém souboji s časem pracuje na rozluštění nacistického šifrovacího kódu zvaného Enigma a přitom se snaží odhalit tajemství ženy, kterou miluje.


Do Sobotních premiér patří následující tituly: Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (tržby $30,08 mil. v amerických kinech), dobrodružná komedie v hlavních rolích s Kevinem Smithem, Jasonem Mewesem a Benem Affleckem (Pearl Harbor, Nahoru dolů, Dobrý Will Hunting).

Následuje film Sexy bestie (tržby $6,94 mil. v amerických kinech), v němž diváci uvidí oscarového Bena Kingsleyho (Bugsy). Kriminální film vypráví o brutálním gangsterovi Donu Loganovi, který si pro poslední fušku najme kasaře „na penzi“ Gala, což nedopadne dobře ani pro jednoho z nich.

Dále bude uveden Kdo je Cletis Tout?, komedie o záměně identity muže, který vše vnímá filmovou optikou, na dvacetiletého zloděje diamantů. V hlavních rolích Christian Slatter, Tim Allen a Richard Dreyfuss.

Posledním titulem sobotního premiérového balíčku je Zloději a vyděrači, kriminální komedie o zdravotní sestře, která nepozorovaně vyslechne rozhovor o chystané bankovní loupeži a spolu se svou kamarádkou se rozhodnou lupiče vydírat a připravit je tak o 2 miliony dolarů. V hlavních rolích Minnie Driverová a Mary McCormaková.


Premiéry v původním znění s titulky

Na HBO jsou titulkované premiéry plánovány na každé pondělí ve 20:00 hod. Červencová nabídka je následující: Kate & Leopold, Mulholland DR, Deník princezny a Ostrovní zprávy.


HBO Klub

HBO Klub je dvojitý program na společné téma (herecký profil, žánr, stejný režisér atd.).

První Klub je věnován ženám, které pracují pro FBI: je to Sandra Bullocková ve filmu Slečna drsňák a Julianne Mooreová v Hannibalovi.

Filmy zařazené do druhého Klubu se oba odehrávají na tropickém ostrově: Trosečník a Pláž.

Do třetice bude lákadlem Antonia Banderas v Rapsodie v Miami a Stíny mrtvých.

Dva muži bojují za svobodu a svá práva ve čtvrtém klubovém tématu: Martin Luther King ve filmu Bojkot a Michael Collins.

Poslední červencový Klub je věnován půvabné herečce Denise Richardsové a dvěma jejím filmům 007 - Jeden svět nestačí a Valentine.


Každý pátek ve 20.00 hod. HBO uvádí blok filmů tzv. Poslední páteční šance, v němž mají předplatitelé možnost shlédnout některé z nejlepších filmů naposledy v hlavním vysílacím čase.

V červenci to budou tituly: Rudá planeta, Jdi za svým srdcem, Vertical Limit a Svatby podle Mary.


Tento přehled připravila společnost HBO Česká republika, www.hbo.cz.


A ještě na úplný závěr: Zajímá vás, jaký je program kabelových televizí HBO, Spektrum a SuperMax na tento měsíc? A co budou dávat příští měsíc? Dozvědět se to můžete již dnes, pokud si na našem webu v sekci TV program stáhnete přehled pořadů uvedených stanic na měsíc červen a brzo i na červenec . Na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.05.2003 • Červen na HBO [ 1 ]
29.04.2003 • UPC odpovídá – 17. část [ 29 ]
25.04.2003 • Německé mistrovství cestovních vozů (DTM) na Galaxii sport
17.04.2003 • Galaxie sport bude vysílat přímý přenos závodu Formule 3000 [ 5 ]
17.04.2003 • Květen na HBO
07.04.2003 • Fotbal na Galaxii sport – přehled TV přenosů na duben [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  filmy 

11.06.2003 11:44 • boban
:-)
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist