Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 13:06:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Veľká noc plná vody - na Markíze

  Autor: PR Press TV Markíza , e-mail: info@markíza.sk Přidané: 31.03.2004



Veľká noc je pre TV Markíza nielen plná vody... Zaujme predovšetkým bohatou filmovou a seriálovou ponukou, ktorá určite spríjemní veľkonočné televízne vysielanie a sviatky jari. V špeciálnej programovej ponuke nebudú chýbať atraktívne kinohity, rodinné filmy, rozprávky, ani filmy s kresťanskou tematikou.


Pre deti je pripravených hneď niekoľko hraných i kreslených rozprávok: americký animovaný muzikál Anastázia o stratenej dcérke ruského cára. Hudba a pesničky tohto muzikálu boli nominované na Oscara i Zlatý Glóbus. Diváci sa môžu tešiť aj na slovensko-nemecké koprodukčné hrané rozprávky Mahuliena, Zlatá panna či Kráľ Drozdia brada, dobrodružno-fantazijné filmy Willov o trpaslíkovi, ktorý aj keď je malého vzrastu, svojimi veľkými činmi bojuje proti zlej kráľovne a jej kúzlam, Zachráňme víly – a potom pomôžu ony tebe, či Annie: Kráľovské dobrodružstvo o neobyčajne odvážnom a vynaliezavom dievčati.

Rodinné filmy počas Veľkej noci reprezentujú naozaj lákavé premiéry: pôsobivý taliansky 2-dielny rozprávkový príbeh Fantaghiró s úžasnou Alessandoru Martinesovou, americký príbeh o malej gorile a veľkej milovníčke zvierat Buddy, film o zaneprázdnenom oteckovi a jazernej príšere Tajomstvo pod hladinou, vynikajúce francúzske komédie Veselá Veľká noc s Jean P. Belmondom a Bažanti idú do boja s hudobnou skupinou Les Charlots, ako aj pokračovanie skvelej americko-austrálskej rodinnej komédie o prasiatku Babe - Babe, prasiatko v meste.

Kresťanskú tematiku zastupuje koprodukčný dvojdielny veľkofilm, biblický príbeh o živote a poslaní Ježiša Krista – Ježiš s Jeremy Sistom a Jacqueline Bissetovou v hlavných úlohách.

Tie najlepšie kinohity bude počas sviatkov jari reprezentovať siedmimi Oscarmi ovenčený veľkofilm Tanec s vlkmi s Kevinom Costnerom, nemenej úspešný film Pretty Woman s Richardom Gere a Juliou Robertsovou, ktorá za film získala ocenenie Zlatý Glóbus, ako aj akčný triler Lovec policajtov o boji proti gangu skorumpovaných policajtov so Stevenom Seagalom.

V rozbehnutom tempe bude TV Markíza pokračovať aj v druhej polovici apríla. Okrem atraktívnych filmových titulov a seriálov TV Markíza už ôsmykrát ponúkne svojim divákom v sobotu 17. apríla o 20:00 hod. veľkolepý priamy prenos z finále prestížnej súťaže krásy a šarmu Miss 2004. V programe sa predstaví nielen 12 finalistiek súťaže, ale aj zaujímaví hostia. Príjemným prekvapením bude pre divákov spevák Kevin Lyttle a momentálne veľmi obľúbená anglická skupina Blue.

Z atraktívnych filmových hitov mesiaca apríl nemožno nespomenúť zaujímavé premiéry francúzskeho filmu Belphégor–fantóm Louvru s Frédericom Diefenthalom a Sophie Marceauovou, superúspešný film Scary Movie 2, akčný dobrodružný triler Boeing 747 v ohrození so Stevenom Seagalom, Bláznivý runway o rivalite dvoch leteckých dispečerov s Johnom Cusackom a B.B. Thorntonom, bláznivú komédiu o mužovi, ktorý nič nestíhal a jeho klony sa podobali Ako vajce vajcu s Michaelom Keatonom a Andie MacDowellovou či romantickú komédiu o protikladoch, ktoré sa „naťahujú“ Chlapci a dievčatá s Claire Forlaniovou a Freddie Prinzeom Jr.

Apríl sa však nesie aj v znamení nových seriálov: akčný seriál Hráči o bývalých zločincoch, ktorí sa rozhodli bojovať za dobrú vec na strane zákona (od 15.apríla každý štvrtok o 21:00), seriál Roseanne vystrieda od 15. apríla (v každý pracovný deň o 19:30) sitcom 8 jednoduchých pravidiel – o otcovi, ktorý to s dvoma dospievajúcimi dcérami nikdy nemá ľahké, mexická telenovela Pravá láska z obdobia romantizmu (od 22. apríla v pracovné dni o 17:00), či situačný komediálny seriál Život s Bonnie (od 17. apríla každú sobotu o 15:00).

Prežite aj Vy Veľkú noc plnú vody s TV Markíza a spolu s nami oslávte blížiace sa sviatky jari...


Narcis Liptáková, PR manager, TV Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.03.2004 • TNS SK už inštaluje peoplemetre do televízorov respondentov
30.03.2004 • Posledné mediálne vystúpenie prezidentských kandidátov pred moratóriom bude v TV Markíza
30.03.2004 • Hledá se prominent pro reality show
29.03.2004 • Hokej přiláká reklamu za miliardu korun, více než polovinu dostanou televize
29.03.2004 • STV dosiahla v týždni od 8. do 14. marca rekordnú sledovanosť, vedú správy
29.03.2004 • Česká média připravují petici za dodržování spisovného jazyka poslanci sněmovny PČR

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist