Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 00:52:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Srpen na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: www.hbo.cz Přidané: 22.07.2003


Prázdniny se za chvílí přelomí do své druhé poloviny. Máme tedy už nejvyšší čas se podívat na programovou nabídku filmového kanálu HBO na měsíc srpen, tak jak je připravena pro diváky kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.



Premiéry

Srpnová nabídka Nedělních premiér opět zahrnuje top tituly měsíce:

Prvním snímkem je thriller Traning day ( tržby $76,26 mil. v amerických kinech, 2,67 mil. v českých kinech, 24 137 českých diváků) v hlavní roli s Denzelem Washingtonem (Vzpomínka na Titány, Hurikán v ringu), jež za hlavní roli v tomto filmu získal sošku Oscara a Ethanem Hawkem (Sníh padá na Cedry, Gattaca), který byl nominován na Oscara za nejlepší vedlejší roli. Příběh protidrogového komisaře Harrise (Washington), který po dobu 24 hodin zaučuje mladého komisaře Jakea (Hawk) Harrisovy metody uplatňování zákona se však Jakeovi zdají být pochybné, ne-li nezákonné.

Druhým uvedeným filmem v pořadí bude Gosford park (tržby $41,3 mil. v amerických kinech, 2,45 mil. v českých kinech, 23 923 českých diváků), drama o životech hostů a jejich služebnictva na jednom venkovském šlechtickém sídle. Hrají Maggie Smithová, Christina Scott Thomasová a Michael Gambon.

Další je akční snímek Jedinečný (tržby $43,9 mil. v amerických kinech, 2,06 mil. v českých kinech, 18 143 českých diváků). Jedinečný Jet Li (Romeo musí zemřít) jako zástupce šerifa je hlavní hvězdou tohoto dynamického akčního snímku, odehrávajícího se v proměnlivých realitách paralelních světů. Dále hrají Delroy Lindo (60 sekund) a Jason Statham (Sbal prachy a vypadni).

Následuje film Prokletí žlutozeleného škorpiona (tržby $7,51 mil. v amerických kinech, 1,8 mil. v českých kinech, 19 062 českých diváků). Scénář, režie a hlavní role – Woody Allen - pojišťovací agent a jeho nová spolupracovnice (Helen Huntová), kteří se nesnáší, jsou na firemním večírku zhypnotizováni podvodníkem, který z nich chce udělat zloděje šperků.

Nabídku nedělních premiér uzavírá komedie Co horšího se může stát v níž zazáří hvězdy filmového plátna – Danny de Vito a Martin Lawrence (Doživotí, Agent v sukni, Mizerové)


Do bloku Sobotních premiér patří následující tituly: Jako kočky a psi (tržby $93,38 mil. v amerických kinech, 5,64 mil. v českých kinech, 80 746 českých diváků), rodinná komedie o věčné bitvě mezi dvěmi velkými armádami – Kočkami a Psy – o níž nemají lidé ani ponětí.

Dále uvidíte thriller Skleněný dům (tržby $18,15 mil. v amerických kinech), v hl. roli s Leelee Sobieskiovou. Příběh osiřelých sourozenců, jejichž adoptivní rodiče nejsou tak starostlivým párem, jakým se zdáli být.

Další v pořadí je romantická komedie s hudebními prvky Holka jako lusk (tržby $11,57 mil. v amerických kinech), v hl. roli s Kirsten Dunstovou, na motivy Shakespearovy hry Sen noci svatojánské.

Následuje fantastická komedie Opoparchant, v hl. roli s Brendanem Fraserem (Mumie, Mumie se vrací, Smlouva s ďáblem) a Bridget Fondovou. V komatu se komiksový kreslíř (Fraser) ocitá v pasti svým vlastních underground bytostí a v souboji se svým vlastním zrádným druhým já se snaží najít cestu zpět.

Předposlední sobotní premiérou je komedie Velké trable malého města. Skupina filmařů přijede do malého města, jehož obyvatelé jsou až příliž ochotní se pro slávu a úspěch vzdát svých dosavadních životních hodnot.

Blok sobotních premiér uzavírá komedie Kevin ze severu s Skeetem Urlichem, Natashou Henstridgeovou a Leslie Nielsenem o muži, jež se zúčastní závodů psích spřežení napříč kanadskou divočinou, aby se mohl stát dědicem aljašského domu svého dědečka.


Premiéry v původním znění s titulky

Na HBO jsou titulkované premiéry plánovány na každé pondělí ve 20:00 hod. Srpnová nabídka je následující: Enigma, Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, Pravá blondýnka a Téměř dokonalý zločin.


HBO Klub

HBO Klub je dvojitý program na společné téma (herecký profil, žánr, stejný režisér atd.).

První Klub je věnován světu rytířů a draků: Příběh rytíře a Dračí doupě.

Filmy zařazené do druhého Klubu se oba odehrávají v Mexiku: Mexičan a Dvojchyba.

Tématikou třetího klubu je sci-fi ve filmech Planeta opic a Impostor: Živá zbraň.

Poslední srpnový klub je věnován filmům z originální tvorby HBO - Conspiracy a Vendeta.


Každý pátek ve 20. 00 hod. HBO uvádí blok filmů tzv. Poslední páteční šance, v němž mají předplatitelé možnost shlédnout některé z nejlepších filmů naposledy v hlavním vysílacím čase. V srpnu to budou tituly: Čokoláda, Anna a král, Vyvolený, Tygr a drak a Osudové setkání.


Tento přehled připravila společnost HBO Česká republika, www.hbo.cz.

A ještě na úplný závěr: Zajímá vás, jaký je program kabelových televizí HBO, Spektrum a SuperMax na tento měsíc? A co budou dávat příští měsíc? Dozvědět se to můžete již dnes, pokud si na našem webu v sekci TV program stáhnete přehled pořadů uvedených stanic na měsíc červenec anebo na srpen. Nyní máme pro vás novinku, poprvé u nás najdete i program TV Romantica na měsíc srpen, stanice, která mění svou tvář. A jak už víte, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.07.2003 • GlobeCast distribuuje TV Pink pro Evropu
21.07.2003 • BSkyB kóduje ITV, Channel 4 a Five, vrací se BBC Radio 2 a 4FM
21.07.2003 • Prázdninová soutěž Galaxie-sport - 1.otázka
21.07.2003 • Přijímáme Rádio Expres ze satelitu Telstar 12 [ 19 ]
20.07.2003 • Hackerský útok na družicu prerušil vysielanie Expresu [ 1 ]
19.07.2003 • Romantica TV od září s novým programem [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  @kok 

22.07.2003 20:09 • anonym
První částka je v dolarech, je tam přeci ta značka měny, pokud se píše u nás a není tam žádná měna, tak předpokládáme určitě koruny. Jednak tam chybí ta značka dolaru a jednak se u nás ještě (a dlouho asi bude) platí v korunách českých... Ale fajn postřeh, mě by to netrklo. Za milión dolarů za lístky u nás by to musel být mnohem lepší film, jak ty ze srpnový nabídky HBO :-)))
 
 
  Môj príspevok 

22.07.2003 13:27 • kok
ta první částka je v dolarech a ta druhá taky? těžko...chtěl bych vidět film, kterej u nás vidělá 2 miliony dolarů...je to trošku zavádějící
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist