Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 02:45:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Internet chello od UPC: vybere si každý!

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 29.09.2004


Nabídka vysokorychlostního internetu od UPC se rozšiřuje o další, již čtvrtou službu: chello easy za 466 Kč měsíčně bez DPH. Komplexní nabídka internetu chello od UPC tak zásadně mění situaci na domácím internetovém trhu. UPC nabízí profesionální vysokorychlostní internet za momentálně bezkonkurenční cenu.


Internetová nej: chello od UPC

Společnost UPC Česká republika, největší česká kabelová televize, provozovatel satelitní digitální televize UPC Direct a lídr vysokorychlostního kabelového internetu přichází s novou nabídkou internetové služby chello easy – vysokorychlostního internetu za 555 Kč včetně DPH. Jednotlivé nabídky chello od UPC přitom splňují hned několik nej: nejlevnější vysokorychlostní internet, nejrychlejší internet, nejvýhodnější Fair Use Policy a nejvýhodnější poměr cena/výkon. Nabídka internetu chello tak vychází vstříc zákaznickým požadavkům na rychlost, na kvalitu i na cenu.

Tato cena je konečná, bez dalších nutných poplatků a nákladů. Rychlost nové služby je přitom 256/64 kb/s, což znamená, že ve své kategorii “light” služeb bude zdaleka nejvyšší. UPC dále k internetu chello easy zdarma nabízí e-mailovou schránku a 5 aliasů o celkové kapacitě 10 MB a 5 MB pro webovou stránku.

„Společnost zavedením služby chello easy vyšla vstříc velké skupině lidí, kteří z různých důvodů preferují cenu nad rychlostí, stejně jako rostoucí společenské poptávce po levném, ale kvalitním a bezpečném internetu a po větší podpoře rozvoje “internetové“ gramotnosti. Teď tu takováto požadovaná služba je a má evropsky srovnatelné parametry,” komentuje celou událost Václav Bartoň, generální ředitel společnosti.

Václav Bartoň dále upozorňuje, že UPC tímto krokem a díky nedávnému dvojnásobnému navýšení rychlosti existujících nabídek vytvořila momentálně tu nejvýhodnější nabídku vysokorychlostního internetu na domácím trhu. chello dnes splňuje řadu nej: nejlevnější vysokorychlostní internet, nejrychlejší internet, nejvýhodnější Fair Use Policy a nejvýhodnější poměr cena/výkon. „Nejde nám však o jednotlivá nej, ale jen o jedno – aby naše služba byla vždy brána jako nejvýhodnější v poměru výkon/kvalita /cena – aby si z naší nabídky internetu mohl vybrat skutečně každý: začátečník, profesionál, podnikatel a třeba i student, který má hluboko do kapsy,“ říká Václav Bartoň.

Petr Jílek, provozní ředitel UPC k zavedení služby chello easy dodává: “před ní jsme testovali službu chello light, o kterou nebyl při rychlosti 128 kb/s a ceně 779 Kč až tak velký zájem. Proto jsme zvolili chello easy. Předplatitelé chello light se však nemusí obávat. UPC je automaticky převede na službu chello easy, čímž se jim zlevní měsíční paušální poplatek a zvýší rychlost jejich připojení. Jednoznačně na tom vydělají.”

Petr Jílek ještě říká, že na službu chello easy se vztahují, obdobně jako je tomu u jiných provozovatelů, pravidla Fair Using Policy. „Při případném přenosu objemu dat nad 5GB během jednoho měsíce, dochází ke zpomalení připojení na 64/64 kb/s. Zákazník je však stále připojen, může službu využívat a nemění se ani pevný poplatek. Původní rychlost se obnovuje hned na začátku dalšího měsíce. I v tomto směru patří nová služba k vysoce výhodným a k srovnatelným s vyššími typy nabídek u jiných provozovatelů,“ upozorňuje Petr Jílek a shrnuje celkovou nabídku internetu chello od UPC:


služba.................Rychlost kb/s.........Cena/Kč

Chello easy................ 256/64............ 555
chello classic............. 1536/128........ 1 224
chello plus..................2048/256........ 1 678
chello professional...... 3072/384........ 4 533

Internet chello je k dispozici v Praze, v Brně a v Liberci. Co do počtu zákazníků je nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon.

K přednostem patří rovněž služby technické podpory Klientského centra UPC. Internet chello je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize. V kombinaci s odběrem signálu kabelové televize může zákazník získat výraznou slevu.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


UPC Česká republika je dceřinou společností UGC Europe, Inc. – vůdčí evropské společnosti na poli širokopásmové komunikace a zábavy – a patří do její divize UPC Broadband. Společnost sídlí v Praze a je největší českou a jednou z největších středoevropských komunikačních společností nabízejících širokopásmové služby. UPC dodává v České republice služby kabelové televize do stovek tisíc domácností v 84 českých městech. Vedle programu běžných domácích televizí přináší, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.
Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.09.2004 • Slovensko vysokou rýchlosťou v Európe - alebo širokopásmové služby
25.09.2004 • Ředitel kabelovky bydlí mezi rebely
23.09.2004 • UPC chystá rychlý internet pod 600 korun měsíčně [ 1 ]
20.09.2004 • Internet přes kabelovou televizi poráží ADSL na poli připojení domácností k internetu
13.09.2004 • UPC skvalitňuje ochranu pred vírusmi a nevyžiadanou poštou [ 1 ]
06.09.2004 • Karneval spouští cenově nejdostupnější internet v ČR – paušál od 590 korun měsíčně včetně DPH [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  :))) 

29.09.2004 23:34 • tramtardáááá
Jojo ja mam kabel TV doma uz 3 roky, ale AZ TED si vod nich poridim i ten INFERNET, páč tu starou mega cenu sem prostě bojkotoval :))
Stejne nevim kam bych všechny ty nasosaný věci strkal, pálil a kdy bych měl čas je sledovat. Vždycky je seženu vod vostatních a nemusim to stahovat 10x pak to vodevřít a zjistit že je to úplně něco inýho :))))
p.s. soucítím se všemy odříznutými a nepokrytými - Infernet do každé samoty!
Ale "rychlej" net je rychlej net. Ale těším se až budu moct chodit "všude" po vidlákově a bezdrátově videokonferencovat s bráchou v chicagu a za pakatel a všichni monopolní telekomácí zdechnou a budou se plazit po rohožkách a nabízet směšný ceny :))
 
 
  :))) 

29.09.2004 23:13 • tramtardáááá
Jojo ja mam kabel TV doma uz 3 roky, ale AZ TED si vod nich poridim i ten INFERNET, páč tu starou mega cenu sem prostě bojkotoval :))
Stejne nevim kam bych všechny ty nasosaný věci strkal, pálil a kdy bych měl čas je sledovat. Vždycky je seženu vod vostatních a nemusim to stahovat 10x pak to vodevřít a zjistit že je to úplně něco inýho :))))
p.s. soucítím se všemy odříznutými a nepokrytými - Infernet do každé samoty!
Ale "rychlej" net je rychlej net. Ale těším se až budu moct chodit "všude" po vidlákově a bezdrátově videokonferencovat s bráchou v chicagu a za pakatel a všichni monopolní telekomácí zdechnou a budou se plazit po rohožkách a nabízet směšný ceny :))
 
 
  I ten v Horní dolní? 

29.09.2004 21:50 • Obyvatel Hd
se tetelí aby ho od Vás měl. Je to dicky velká bublina a v ní prd pro nás z vidlákova..
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist