Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 01:39:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

ČT 24 on-line na portálu www.ct24.cz

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 04.05.2005



Už druhým dnem je v provozu internetový portál www.ct24.cz, který primárně zajišťuje šíření zpravodajského kanálu České televize ČT 24 všude na světě. On-line vysílání ČT 24 na tomto portálu si první půlden jeho provozu (2.5. od 13 hodin) spustilo na 50 tisíc uživatelů. Ti si na portálu zobrazili na 200 tisíc stránek.

Hlavní náplní portálu je propojení informací z televizního vysílání na internet. Portál anoncuje důležitá diskusní témata, zajímavé hosty, mimořádné relace či přímé přenosy.

Nedílnou součástí stránky www.ct24.cz je pravidelný Deníček, který je vyhrazen osobnostem zpravodajství a publicistiky České televize, resp. ČT 24. Objeví se zde příspěvky komentátorů, zahraničních a domácích zpravodajů, publicistů a moderátorů. Nebudou chybět ani ankety a materiály z dílny redakce počasí – především kompletní předpověď počasí v podobě, která je důvěrně známa divákům ČT. Samostatný sloupek Svět podle Zdeňka Velíška bude každý týden plnit senior českých televizních komentátorů a doyen redakce pan Zdeněk Velíšek. Počítá se rovněž se silnou účastí sportovních komentátorů České televize.

Nezbytným produktem internetových stránek www.ct24.cz jsou také chaty, tedy on-line diskuse s hosty a osobnostmi zpravodajství ČT.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 67   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.05.2005 • Úspěšný start třetí řady Ranče U Zelené sedmy
03.05.2005 • Dva speciály tento týden na Nově
03.05.2005 • Zájem o zápasy české reprezentace na MS v ledním hokeji
03.05.2005 • Televize Prima překonala v 17. týdnu opět svůj rekord v podílu na trhu v prime time [ 1 ]
03.05.2005 • Román pro ženy získal Diváckou cenu
02.05.2005 • Johnny vyhral už druhý krát

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 4

  zpravodajství čt24 

02.01.2009 14:34 • petr
..konečně tam byl někdo,kdo řekl,jak jsou i vaše zprávy nevyvážené ,ale to je bolest čt již 20 let,konečně se probuďte a uveřejňujte komentáře obou stran..Izrael,Hammás!
 
 
  etiketa ? 

23.12.2008 12:27 • MIREK
Sleduji nejen ČT24, ale často zpravodajství a diskuse jiných evropských kanálů.Bohužel, na naší stanici mě znechucují "hosté" zpravodajství ,často ekonomičtí a jiní diskutéři , oblečení v jakémsi tričku,či rozepnuté košili, jejichž odborným názorům moderátoři naslouchají.Nejsem prudérní a neberu těmto hostům jejich odbornost a znalosti, ale to je neopravňuj, nemít úctu k prostředí, do kterého jsou pozváni,jejich oblečení není móda, je to obyčejné hulvátství.
 
 
  Lisabonská smlouva 

09.12.2008 19:58 • Michal
Politici se bojí že LS by zavedla v našem bezmezném Kapitalismu řád a pořádek. To co se u nás považuje za Kapitalismus se na západ od naší země nevidí. U nás je Kapitalismus z minulého století kdy bylo povoleno vykořisťování člověka člověkem.Proto se nehodí zákony EU našim politikům.Nashledanou.
 
 
  neskutečné 

07.12.2008 13:29 • jozef
Na celém kogresu nezazněl pravý důvod proč prohrá ODS v krajských volbách.S čeho se chtiějí poučit_?
Prorála jim to arogance, Julínek a Cirkl,machynace s nemocnicemi a jejich pivatizace ,radar ,soudnictví a podobně.Chudý chudnou a bohatý bohatnou.Volil jsem je ,ale už nebudu.
 
 
  Nepoučitelní 

07.12.2008 11:26 • OtAKAR
Blahopřeji ODS a nám všem k tomu nejhoršímu,co nás mohlo potkat.Dobře nám tak.Topolánek se nikdy nezmění a tím se nezmění ani ODS.Řadový občan nebude mít zase žádnou cenu.Jak stojí on a jeho vládní kolegové o názory občanů(členů ODS) bylo vidět včera,kdy skoro všichni odešli ze sálu,kde probíhala doskuze.Neváží si ničeho a za 2 roky to poznáte znova u voleb.Jestli se objeví nová pravicová strana,bude to váš konec.Kdo chce kam,pomožme mu tam.
 
 
  Volba předsedy ODS 

07.12.2008 10:59 • papodr
Stále na volbách předsedy ODS nikdo nepřiznal barvu,že u voleb ODS zlomil vaz radar,Julínkovné,Cikrtné, zdražování energií,nájmů,životních nákladů,propouštění lidí z práce,kvůli hospodářské krizi,ale stále se staví další a další kanceláře,kde si stovky lidí u počítačů hrají na práci,i když nic smysluplného,ani užiteč-ného nevyrobí,je to jako playbeck u tzv.umělců,Ti dělají,jako když hrají a zpívají a berou za to peníze,ale je to vlastně podvod,brát peníze za neodvedenou,skutečnou práci.Vraťte se k solidnosti a poctivosti,jak říkal T.G.Masaryk:Nebát se a nekrást.Kdo z ODS se může postavit za toto heslo?Asi by se dali zpočítat na prstech jedné ruky.Volte selským rozumem.
 
 
  JSTE LHÁŘI 

06.12.2008 18:39 • Moucha
Pryč ODS! Jste lháři! Lidé vám nevěří! Zdravotnická reforma a vaše hádky o koryta vás samy položily na lopatky. Nechci vás! A volit vás nebudu! HURÁ a Prácim čest!
 
 
  Poezie pro vás, pánové: 

06.12.2008 18:36 • Věra
Kostka cukru na neděli, černý kafe ve svátek, šoupeme se po prd---li o 100 roků nazpátek!
 
 
  Komedie 

06.12.2008 18:35 • Ladislav
Komedie, komedie, jen se vykecejte, pánové, přesvědčujte se, kdo je nejchytřejší a jen dál veďte naši republiku do pr...!
 
 
  Kongres ODS 

06.12.2008 17:56 • georg
Již druhým dnem probihá sjezd ODS a zatím nikdo z řečníků neodhalil podstatu potupné prohry v krajských a senátních volbách.
Již v samotném názvu ODS se nachází kouzelné slovíčko DEMOKRATICKÁ, a přesto se marně drtivá většina občanů této veskrze zkorumpované země domáhá svého práva.
Proč na sjezdu nikdo důsledně nekritizuje současný morálně zvrhlý trend české justice,české
policie,státních úřadů ,exekutorů a jiných mafiánských organizací?Odpověď je zcela jednoduchá.Velká většina členů ODS je v něčem namočená a bolševická nestoudná solidárnost znehodnocuje základní
principy demokracie - což je principiálně a především ve vymahatelnosti zákona. Až bude platit systém -padni komu padni -budou především slušní lidé spokojeni. A o tom to snad je.
Proto se stala "BEZRADNOST" slušného občana - hlavní příčinou porážky ODS. !!!!!!!!!!!!!

 
 
  Sjezd ODS 

06.12.2008 16:24 • lola
Pracoval jsem poctivě 35 let v podzemí jako rubač,chtěl bych říct těm pánům co vystupují,že divadla už obyčejné lidí nezajímají.p.JULINEK nechť si veme toho svého Cikrta a jde od valu,platíl jsem poctivě daně a na stará kolena,když mám podlomené zdraví musím z duchodů ještě platit léky,vlada nemá odvahu říct ČEZU atd.že nejsme takový bohatí lidé jako na západě,vy nás dostanete i z těch paneláku,jelikož za chvili tyto služby nebudem moci zaplatit na ulici,Topolánek ať se hanbí za tuto vládu,jsou tam lidé kteří na západě by byli už vězněmi,čím větší lump tak si drží korytko,nejsem v žádné partaji,aspoň .Klaus čestně odešel od těchto jakoby vládcu,mají na kongresu plnou pusu co neudělali za chyby ale nikkdo neřekl že odstupuje když to nezvladli,takže nejsou poučení od voleb,a myslím že budou škodit i Krajům,český člověk je mstivý,co poslouchám to lež už to vypnu,škoda drahého proudu,stydím se že tito lidé jsou z Moravy.
 
 
  Kongres ODS 

06.12.2008 16:19 • LEOS DOMAZLICE
same lzi a podvodi vse pro lidi ale pro ty co celi zivot nic nedali jen podvody a hrabat bezohledne na svoji hromadu a obycejni lidi kteri se na takovi dreli muzov chcipat hlady co to je demokracije nebo imperalirmus pani politici by se meli stidet al jejich chamtivost jim to nedovoli Leos DOMAZLICE
 
 
  Sjezd ODS 

06.12.2008 15:53 • Otakar
Vážení,nejsem člen žádné politické strany,ale jsem orientován středo-pravicově.Tentokrát jsem však dal hlas ČSSD,protože se ODS chová arogantně a zajímá se jen obohaté a ty,kteří jsou ochotni pustit nějaký ten milion pro soukromé či stranické účely.Všechna kritická slova řečníků mi připadala falešná a jednostranná-zájem jen o ODS.Pouze pan Nečas odhalil pravou příčinu.Premiér Topolánek by se měl chovat jako premiér a ne jako arogantní fracek s vulgárním vystupováním.Pompéznost a nabubřelost mohou občany jen dráždit a vhánět do náruče ČSSD.Nedodržování zákonů ze strany určité vrstvy občanů a neochota vlády toto napravovat např.nepovolené stavby občanů Ruska v KV a našich boháčů na orné půdě.Tyto neschopné a úplatné úředníky by vláda měla okamžitě propustit a potrestat.Pak bychom všichni viděli,že naše vláda je spravedlivá.Také spolčení s předsedou ČSL Čunkem,který stále ještě čelí obvinění a není důvěryhodný straně nepřidalo o p.Bursíkovi ani nemluvím.Tato strana se do PSČR už více nedostane .Podpořte střed a zveřejněte hlavně to dobré co jste udělali(ale pro občany a ne jen pro stovku boháčů) a situace se bude obracet.Držím palce.
 
 
  p.Nečas 

06.12.2008 14:31 • capan
Musím naprosto souhlasit s názorem p. Nečase a částečně se všemi místopředsedy krom p.Béma který je mimo mísu.Mám jenom malý dotaz, kde byly tito pánové do dnes?
 
 
  Konečně podstata prohry 

06.12.2008 14:01 • Pavel
Petr Nečas konečně pojmenoval skutečnou podstatu prohry ODS ve volbách. Provázanost zástupců ODS ve všech úrovních samosprávy s ekonomickým lobbingem až mafií bez ohledu na sociální, ekologické či jakékoli jiné aspekty je tou pravou podstatou. Jako příklad je možno uvést aktivity primátora Béma při prosazování jižní varianty severozápadního okruhu kolem Prahy, stavbu běžecké dráhy v Liberci v poloze bez sněhu, dovážení sněhu na lyžařské závody do prahy, vize olympijských her, atd, atd.
 
 
  volby 

06.12.2008 13:44 • hela
Nehledejta v prohraných volbách žádnou záhadu.Hlavní důvody: jsou poplatky ve zdravotnictví a více v lékárnách.Jděte mezi obyčejné lidi a ptejte se a nehledejte v tom žádnou záhadu.Jak šáhnete lidem do peněženky je problém na světě.Já si myslím že byla malá osvěta ,která by občejným lidem vysvětlila proč se tento krok musí udělat .Myslela jsem že to jde na posílení zdravotnictví a ne lékařů(většina si dobrý plat zaslouží)a už vůbec ne zbohatlým lékárníkům.Rozumím tomu že každá reforma musí bolet,ale musí mít taky správný důvod.
 
 
  Volby ODS 

06.12.2008 12:21 • Antonín
Kdyby Pan Paroubek měl ve svých řadách takového Julinka a jeho soubor rozhodně by volby nevyhrál.
 
 
  volby 

30.10.2008 13:06 • jozef
co chce ODS skoumat proč prohrála volby? jeto přístup k radaru bnez občanu,zdravotnictví jakoo celku poplatky nejsou tak podstatné.Její politická vulgarnost a pohrdání názory občanu.Je to nová totalita.Chudí chudnou a bohatí bohatnou.Nezávidím těm,kteří si přišli na bohatsví poctivou prací.
 
 
  K volbe poslancu , mam zato ,z ... 

21.10.2008 16:05 • rdl
K volbe poslancu , mam zato ,ze voleny poslanec by měl být i odvolatelný jestli,že nejedná a nechová se tak jak sliboval svím voličům když je žádal aby ho volili.To je velká chyba v ÚSTAVĚnaší republiky.

 
 
  ODS si za volební prohru může sama 

19.10.2008 14:33 • lade
Souhlasím s příspěvkem kipapa. ODS si za svojí volební prohru naprosto může sama. Projevy arogance, vulgarismu, nepřipravené, necílené a lživě vysvětlené reformy se projevilo debaklem ODS. Politici si musí uvědomit, že voliče nemohou přehlížet, či urážet. Svým neprofesionálním postupem poskytli ODS lví službu ČSSD a komunistům. Vloliči nevolili ČSSD proto, že by si mysleli, že jsou podstatně lepší, ale proto, že z toho zbytku v politickém spektru jsou jediní, kdo má důvod proti ODS razantně zasáhnout. ODS se odtrhla od reality a příliš si věřila. Vítězství ČSSD není pozitivum, pouze důsledek nezodpovědné politiky ODS.
 
 
Celkový počet komentářů: 67 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1234»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist