Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 00:15:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

MISS XXL - jaké bylo natáčení?

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 15.09.2005


„I těžší ženy mají právo na lehčí život" - v plném Divadle Broadway všichni netrpělivě čekali na 19hodinu, kdy začínalo natáčení finálového večera soutěže MISS XXL. Jako první diváky v sále přivítal scenárista pořadu Vítek Pokorný, kterému – pro něj nečekaně – vypověděly v mikrofonu službu baterky, ale naštěstí byl tento malý problém ihned napraven a on mohl diváky seznámit s tím, na co se mají těšit.

Poté už vstoupil na pódium sám moderátor večera Jiří Krampol. Aby diváky uvolnil, naladil a rozesmál, tak ještě předtím, než se rozsvítilo červené světýlko, stačil hostům odvyprávět hned několik vtipů. Nejvíce je pobavily ty, jimiž ho inspirovala Uršula Kluková a doktor Radim Uzel.

A pak se z režie ozvalo „jedem“, zazněla znělka na motivy písně z muzikálu Kleopatra Teď královnou jsem já a všichni se už nemohli dočkat, až se jim představí adeptky na královny s velkým K, přesněji řečeno na Miss XXL. „Nějaké to kilo navíc je vítáno. A tyto dámy příroda obdarovala opravdu štědře,“ upozornil Jiří Krampol. A aby ještě udržel to napětí, dopřál divákům písničku od skupiny Koule. Tři „také štědře obdarované“ slečny se chopily mikrofonu a z jejich úst se linul text, který byl snad na objednávku napsaný pro tento večer: „Hlad je hlad…Však chuť je víc…Když je chuť, tak nejde zastavit…Zítra jdi na dietu, ať vypadáš k světu…“

Bylo vidět, že velice pobavil i porotu, ve které seděl například zpěvák a producent Michal David, herec Sagvan Tofi, herečka Jitka Asterová, moderátor pořadu prima rána Jan Kovařík, obdivovatel plných křivek Jiří Helekal, zpěvačka Hanka Křížková a další.

K moderování se k Jiřímu Krampolovi přidal i Libor Bouček, který měl za úkol uvést a vysvětlit, v čem spočíval princip disciplín, které byly pro adeptky připraveny v aquaparku v Liberci. Největší úspěch sklidil tobogán. Ze sestřihu bylo cítit napětí a strach, ke kterému se přiznala snad každá z dívek. Aby ne, když se je před usednutím na tobogán Libor ptal: „A říkali vám o tom, že se to dole zužuje?“ nebo „Co uděláte ve chvíli, když v rouře uvíznete?“ Poté ne všechny našly odvahu zdolat tuto disciplínu. Boubelka s číslem 5 místo sebe pustila raději svůj oblíbený talisman – plyšového medvídka. I když se Jiří Krampol bavil nad zážitky z Liberce, zatrnul, když se ho Libor zeptal, jaké má s tobogánem zkušenosti on. Moderátor musel přiznat, že takovou jízdu ještě nikdy nezkusil.

Mezi další zajímavé a zábavné disciplíny patřilo například vyprávění vtipů o baculkách, které zaznívaly přímo z jejich úst, dále disciplína „moučník XXL“, jejímž patronem byl Martin Zounar nebo „Missky tančí různé druhy tanců“.

Příjemný a napínavý večer zpestřil také hlas Moniky Absolonové, Josefa Vojtka, stejně jako zpěváka Roberta N. Ten naštěstí s žádnými kilogramy navíc nikdy zápasit nemusel. „Ale dokážu si představit, že boj s nimi nebude zrovna jednoduchý. Což není vlastně nikdy, když si člověk musí odepřít to, čemu holduje. Důležité je ale to, aby lidé svými problémy, ať jsou s nadváhou či čímkoliv jiným, nezpříjemňovali život druhým. Ale těch dnešních holek se to rozhodně netýká. I když je na nich vidět, že mají trému, jsou statečné, vtipné a velice milé. Tento večer je pro mne další novou zajímavou zkušeností a já si ho opravdu užívám.“ Píseň Roberta N. s názvem „Ty jsi ta nejlepší“ všem připomněla, že už každou chvíli se dozvíme, která to vlastně bude.


Kdo se nakonec stal tou nejlepší královnou a získal titul MISS XXL?

Vítězkou soutěže Miss XXL, při níž v Česku poprvé soutěžily ženy a dívky ve váze od 90 do 150 kg, se stala PAVLA KOSINOVÁ z České Kamenice (21 let, 115 kg), druhé místo patřilo KATEŘINĚ PINKAVOVÉ z Mníšku pod Brdy (27 let, 98 kg) a třetí MARKÉTĚ DIBELKOVÉ z Prahy (19 let, 90 kg).


Anna Laštovková, koordinátor PR FTV Prima, spol. s r.o.


Přečtěte si více o soutěži a soutěžících:

Dnes proběhne v Divadle Broadway finálový večer soutěže MISS XXL za účasti televizních kamer TV Prima




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.09.2005 • Súd zamietol všetky podnety Endemolu proti VyVoleným
16.09.2005 • VyVolená moderátorka noční show Iva Kubelková se rozhodla z pořadu odejít
15.09.2005 • Big Brother mění hlasování z negativního na pozitivní [ 2 ]
14.09.2005 • Nova koproducentem filmu Účastníci zájezdu
14.09.2005 • Pondělní večer ČT přilákal diváky
14.09.2005 • Prima TV v minulém týdnu navázala na předchozí výborné výsledky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist