Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 02:25:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC spouští extrémně rychlý internet a nově nabízí dvě levné internetové služby

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. Přidané: 28.02.2006


UPC spouští extrémně rychlý internet a nově nabízí hned dvě levné internetové služby. Další internetové služby zrychlí tak, aby byly na nejvyšší úrovni. Internet od UPC: vyšší rychlosti, větší objem přenášených dat, nové nabídky extrémně rychlých a levných služeb.


Praha 28. února 2006. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) od dnešního dne zavádí dvě nové internetové služby Starter a Extreme. Nabídka Starter je určena zájemcům o superlevný vysokorychlostní internet, zatímco nabídka Extreme všem, kteří milují vysoké internetové rychlosti nad 10 Mbit/s.

Během následujících čtyř měsíců UPC rovněž postupně zvýší rychlosti nabídek Easy, Light a Classic a budou opět na špici. U nabídek Easy a Light se dále rozšíří doporučený objem přenášených dat a to hned o 100 % a u nabídky Professional se toto doporučení zcela ruší. Zásadní proměnou pak prochází nabídka Flex, která zlevnila a zrychlila. Každý nový zákazník od března do konce června pak získá zvláštní bonus – rychlosti u vybrané nabídky nebudou navyšovány postupně, ale naráz, hned po instalaci.

UPC tak jako jediná společnost v České republice nabízí celkem osm různých internetových služeb, z nichž si může vybrat skutečně každý, a to jak podle finančních, tak časových možností i podle požadavků na technické parametry. „Internet od UPC je opět na špici co se týče šíře nabídky a poměru cena/rychlost/kvalita/zákaznické zázemí. Bezkonkurenční je pak při doporučování objemu přenášených dat“, komentuje změny generální ředitel společnosti Václav Bartoň.

UPC nově nabízí hned dvě levné internetové služby a spouští extrémně rychlý internet

Nová, levná a přitom kvalitní nabídka Starter, která startuje 1. března, je určena všem, kteří s internetem začínají i těm, kteří chtějí mít k dispozici spolehlivou a standardní službu za nízký paušální poplatek. Starter má příchozí rychlost (downland) 512 kb/s, odchozí rychlost 128 kb/s a doporučený objem přenášených dat je 5 GB. Starter stojí 399 Kč bez DPH t.j. (475 Kč včetně DPH). Zákazník současně zdarma získá další výhody, jako e-mailové adresy s různým počtem aliasů, volný prostor pro vlastní stránku, volný prostor pro poštovní schránku (mailbox) a exkluzivní přístup na portál chello.

Nabídka Starter tak doplňuje dřívější nabídku Flex, která se v souladu s nejčastějšími přáními uživatelů upravuje od 1.března následovně: okamžitě, až do odvolání se snižuje aktivační poplatek pro nové klienty na 1 Kč. Dále se zvyšuje příchozí rychlost z 256/ kb/s (download) na 512 kb/s a odchozí rychlost (upload) z 64 kb/s na 128 kb/s. Zákazník se může i nadále připojit na internet v jakýkoliv den a hodinu a využívat ho již nikoliv 24, ale 12 hodin. Za tento základní časový interval neomezeného přístupu k internetu pak zpětně zaplatí poplatek, který se snižuje na 29,40 Kč bez DPH (35 Kč včetně DPH). Podmínkou je, aby využil službu nejméně 6x za měsíc. Doporučený objem přenášených dat za 12 hodin je 500 MB.

Superrychlá nabídka Extreme, která rovněž startuje 1. března,představuje vrchol co do obdobných nabídek na trhu. Má příchozí rychlost (download) 10240 Kb/s, odchozí rychlost 1024 kb/s. Doporučený objem přenášených dat je 100 GB. Nabídka stojí 1680 Kč bez DPH (1999 Kč včetně DPH). Měla by zaujmout především profesionály a dále mladé lidi, kteří stahují větší objem dat, rádi hrají hry a stráví na internetu více hodin denně.

„Nabídky Starter a Extreme znovu potvrzují možnosti širokopásmové sítě, která je a bude na nejvyšší úrovni co do kapacity a kvality přenosu dat“, vyzdvihuje možnosti broadbandu Petr Jílek, provozní ředitel společnosti a dále poodhaluje další možnosti: “V Praze jsme např. začali testovat u několika vybraných uživatelů na B2B síti rychlost 50Mbit/s“.


Navýšení rychlostí internetu UPC.

Společnost dále v průběhu čtyř měsíců - tedy do 30.června - postupně zvýší rychlosti svých, již existujících internetových služeb.

U internetové služby Easy se rychlost v příchozím směru (download) navýší z 256 kb/s na 1024 kb/s a v odchozím směru (upload) z 64 kb/s na 128 kb/s. Doporučený objem přenášených dat se rozšiřuje z 5 GB na 10 GB.

U internetové služby Light se rychlost v příchozím směru (download) navýší z 1024 kb/s na 2560 kb/s. V odchozím směru se navýší z 128 kb/s na 256 kb/s. Doporučený objem přenášených dat se rozšiřuje z 10 GB na 20 GB.

U internetové služby Classic se rychlost v příchozím směru (download) navýší z 3072 kb/s na 4096 kb/s a v odchozím směru (upload) z 384 kb/s na 512 kb/s. Doporučený objem přenášených dat se již před měsícem rozšířil na 30 GB.

K 1. březnu UPC dále ruší doporučený objem přenášených dat u služby Professional. Ceny za jednotlivé nabídky zůstávají stejné.

„Když společnost v minulých měsících navyšovala příchozí i odchozí rychlosti svých internetových nabídek Classic, Plus a Professional slíbila, že věnuje obdobnou pozornost i dalším nabídkám. Svůj slib jsme naplnili plnou měrou“, říká provozní ředitel UPC Petr Jílek.

„Naše nabídky na internetové služby v sobě neskrývají žádné skryté podmínky, omezení na určitou dobu, dodatečné zpoplatňování, a různá „jestliže a když“ nejlépe psaná malým písmem na rubu smlouvy. Naše služby jsou natolik výhodné, že žádné berličky nepotřebují. Současně patří k nelepším i co se týče možnosti stahování dat. Například naše služba Starter umožňuje stáhnout bez změny ceny až 5x více dat než u srovnatelných nabídek ADSL,“ dodává Petr Jílek.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.02.2006 • Karneval zařazuje do vysílání ČT4 Sport
06.02.2006 • Vladimíra Chlandová v čele České asociace kompetitivních komunikací
01.02.2006 • Zmluva medzi UPC a Moooby TV dnes skončila [ 1 ]
01.02.2006 • UPC zvyšuje rychlosti svého internetu o 50 % za stejnou cenu a zavádí novaci - Upload Booster
01.02.2006 • Operátoři v únoru výrazně zvýší rychlost ADSL
27.01.2006 • Karneval testuje až 30 megabitovou rychlost internetu, zároveň se testují nové rychlosti tarifů TURBO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ano... sice hezké povídání, ale má to své ALE 

01.03.2006 16:35 • WOLF
Sice dojde k navýšení rychlosti (muselo být, protože konkurence nespí) ale narozdíl od Karnevalu, když dojde k překročení limitu objemu stažených dat, tak pokles z 4mbit (resp.5mbit) na 64kbit..... no pořádná rána........ Karneval alespon praktikuje trochu "lidštější" variantu. Z 4-5mbit pád JEN na 256kbit. A v této rychlosti lze ještě krásně sledovat ON-LINE TV (což při 64kbit rozhodně nehrozí).... Takže přátelé z UPC.... mít možnost přejít ke konkurenci - provedu bez otálení...... Bohužel nelze - takže se s tímto stavem musím smířit.....
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist