Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 12:28:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Portál Markiza.sk súčasťou televízie

  Autor: Vl.Doktor, Stratégie , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 16.03.2006



Od 1. apríla 2006 sa internetová stránka www.markiza.sk stáva súčasťou televízie Markíza. Internetová stránka bude začlenená pod gesciu Centra Marketingu TV Markíza.

Ako Stratégie informoval Roman Neuschl, vedúci oddelenia promotion TV Markíza, stránka bude po technickej, grafickej aj obsahovej stránke výrazne zmenená a dôjde z pohľadu štruktúry k jej novému prerozdeleniu. „Najsilnejším contentovým zázemím sa stane prostredie TV Markíza – komunikovať sa bude primárne dianie v televízii a na obrazovkách Markízy. Graficky je nová podoba stránky www.markiza.sk pripravovaná pod gesciou Oddelenia kreatívnych služieb TV Markíza. Jej vizuál bude vychádzať z grafického dizajnu telelevízie a smerovať k vytvoreniu samostatných grafických spojív v štruktúre web satelitov, ktoré komunikujú jednotlivé televízne relácie. Primárne štruktúra stránky kopíruje vysielaciu štruktúru televízie a delí sa na zábavu, spravodajstvo a publicistiku a na ďalšie podsekcie,“ uviedol Roman Neuschl.

„Na príprave novej stránky sme pracovali dlhodobo, a preto sme mali čas reagovať na podnety a pripomienky užívateľov internetu a stránku sme koncipovali do značnej miery tak, aby sme ponúkli čo možno najkonfortnejší web pre užívateľov, s vlastným silným contentovým zázemím, príjemnou interaktivitou a veľkou ponukou pre prelinkovanie sa do divácky najžiadanejších web stránok,“ dodal Neuschl. TV Markíza spolupracovala pri tvorbe svojej stránky doposiaľ s externou firmou, čo spôsobovalo problémy týkajúce sa predovšetkým flexibility, akcentovania tém a podobne. „Myšlienka začleniť redakciu webstránky do internej štruktúry televízie nie je nová, ale k jej realizácii došlo až teraz,“ podotkol Neuschl. Samotní redaktorí webu sa tak stanú súčasťou televízneho prostredia a budú mať prístup ku všetkým TV informáciám, vrátane možnosti zúčastňovať sa na nakrúcaniach a priamych prenosoch. Stránka www.markiza.sk sa tak stane predovšetkým televíznou stránkou.

Spoločnosť www.markiza.sk je samostatným subjektom, ktorý pre TV Markíza internetovú stránku pripravoval a spravoval. Či spoločnosť svojich pracovníkov, ktorí sa podieľali na prevádzke stránky televízie prepustí, sa nám nepodarilo zistiť. Portál televízie bude od apríla riadiť Centrum Marketingu TV Markíza ako vlastný mediálny priestor pre prezentáciu televízie, všetkých jej aktivít a diania spojeného s televíziou, moderátormi, či eventmi TV Markíza. Jeho pozicioning je podľa Romana Neuschla nastavený tak, aby contentovo uspokojil informačný hlad užívateľov internetu z televíznej kuchyne a priniesol im veľké množstvo interaktívnej zábavy a ďalších informácií.


Zdroj: Vladislav Doktor, Stratégie on line, 15.3.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.03.2006 • ČT vyhlašuje soutěž na vytvoření nového loga a vizuálního stylu [ 5 ]
15.03.2006 • Stanovisko ČT ke kauze přepadení redaktora ostravského studia
15.03.2006 • Predsedom Rady STV opäť Miroslav Kollár
13.03.2006 • Twist končí, prichádza VIVA
13.03.2006 • Tisková zpráva z 5.zasedání RRTV
12.03.2006 • 5.Zpráva EK: Digitalizace vedla k rozdrobení TV nabídky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist