Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 17:53:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Kanál MGM rozšiřuje svůj dosah do Indie, Vietnamu, Kambodže a Filipín

  Autor: PR Press GM , e-mail: info@mgm.com Přidané: 07.04.2006



PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA 6. dubna 2006 -- MGM Networks, divize Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., oznámila řetěz přelomových distribučních dohod na klíčových asijských trzích. Kanál MGM bude spuštěn v Indii, Vietnamu, Kambodže a na Filipínách. Dnes to oznámil Bruce Tuchman, výkonný viceprezident MGM Networks.


Od tohoto měsíce bude kanál MGM dostupný na platformě satelitní televize Zee, což je přední služba DTH v Indii. B. Tuchman řekl: „Je skutečně vzrušující otevřít nejnovější kapitolu vstupem na rostoucí indický trh. Poté, co vznikla v Indii poptávka po kanálu s naší majetkovou účastí se společným programem s Zee TV, spouštíme kanál plně vlastněný MGM a s programy, které připravuje pouze MGM, abychom mohli plně vytěžit z možností, kterými tento dynamický trh oplývá.“

Na Filipínách již největší provozovatel služeb Sky Cable právě ohlásil spuštění kanálu MGM coby součásti nové nabídky digitálního balíčku „Platinum“. Ve Vietnamu a Kambodži uzavřely Ho Chi Minh City Television, respektive Phnom Penh Municipal Cable and Optical Television distribuční smlouvy s MGM Networks a nedávno nabídly kanál MGM svým zákazníkům.

Spuštění kanálu MGM v Indii a nových trzích jižní Asie je posledním mezníkem v aktivním spouštění kanálů po celé Asii. Vše začalo debutem v Jižní Koreji roku 2002 a poté byl kanál MGM spuštěn v celé sérii zemí – v Hongkongu, na Tchaj-wanu, v Singapuru, Macau, Thajsku, Malajsii a Indonésii. MGM Networks také spustily svůj druhý kanál v Jižní Koreji pod názvem MGM Plus jako pokračování úspěšného spuštění své první korejské sítě.

„Náš úspěch a rozvoj v Asii zrcadlí náš úspěch a růst po celém světě,“ pokračuje B. Tuchman. „Během posledních pěti let zvýšila MGM svůj podíl ze zhruba 25 zemí a teritorií v hrstce regionů na více než 110 zemí v Evropě, Latinské Americe, Africe, Asii a v oblasti Pacifiku.“

V jihovýchodní Asii produkuje a distribuuje společnost MGM Networks kanál MGM prostřednictvím strategického partnerství s CNBC Asia Pacific. V Jižní Koreji je kanál provozován prostřednictvím podniku se společnou majetkovou účastí předních místních mediálních společností, Skylife a Taewon Entertainment.


Kdo je MGM Networks

Společnost MGM Networks spravuje podíly Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. v sítích se značkou MGM, kanály se společnou majetkovou účastí hollywoodských filmových studií a další programové služby zasahující přes celou Evropu, Severní a Jižní Ameriku, Asii, Oceánii a Afriku. Metro-Goldwyn-Mayer Inc., mateřská společnost Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., vlastní největší světovou filmotéku moderních filmů sestávající z přibližně 4 000 titulů a více než 10 400 televizních epizod. Filmy z této filmotéky obdržely 208 ocenění americké akademie, což je jedna z nejrozsáhlejších sbírek ocenění na světě, a nachází se zde i početné úspěšné filmové licence, jako je James Bond, Růžový Panter a Rocky. MGM je vlastněna konsorciem investorů včetně Sony Corporation of America, Providence Equity Partners, Texas Pacific Group, Comcast Corporation a DLJ Merchant Banking Partners. Více informací najdete na www.mgm.com.


Kdo je Metro-Goldwyn-Mayer Inc.

Metro-Goldwyn-Mayer Inc. je prostřednictvím svých provozních dceřiných společností aktivně účastna na celosvětové produkci hraných filmů, televizních pořadů, domácího videa, interaktivních médií, hudby a licencovaného zboží. Společnost vlastní největší filmotéku moderních filmů na světě sestávající z přibližně 4 000 titulů. Provozní jednotky zahrnují Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc., United Artists Films Inc., MGM Television Entertainment Inc., MGM Networks Inc., MGM Distribution Co., MGM International Television Distribution Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Home Entertainment LLC, MGM ON STAGE, MGM Music, MGM Consumer Products a MGM Interactive.

Navíc má, MGM vlastnický podíl v mezinárodních televizních kanálech distribuovaných v téměř 110 zemích. Pod dohledem nového předsedy představenstva a generálního ředitele Harryho Sloana nyní MGM revitalizuje veškerou činnost společnosti. Výsledkem je firma, která je nyní v postavení nezávislé, vertikálně integrované multimediální společnosti. Vlastnická struktura MGM je v současnosti následující: Providence Equity Partners (29 %), Texas Pacific Group (21 %), Sony Corporation of America (20 %), Comcast (20 %), DLJ Merchant Banking Partners (7 %) a Quadrangle Group (3 %). Více informací najdete na www.mgm.com.


Jeff Pryor, ýkonný viceprezident pro korporátní komunikaci, Metro-Goldwyn-Mayer Inc.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.04.2006 • Petr Erben novým ředitelem výroby TV Nova
07.04.2006 • Tisková zpráva ze 7. zasedání RRTV
05.04.2006 • Kulaté jubileum SWR
03.04.2006 • Nový provozní ředitel FTV Prima
31.03.2006 • Rádio Twist v pondelok nahradí Rádio Viva
31.03.2006 • TZ-Evropa 2 změnila logo a startuje novou kampaň [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist