Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 17:52:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Pane JOO!

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.04.2006


Říkají mi blázen ti, kdo mě znají.

Televize Prima uvede 28. dubna večer první díl své další programové novinky – seriálu Pane JOO!. Tentokrát se mohou televizní diváci těšit na formát s prvky docusoap a roadshow z mimořádně atraktivního prostředí cirkusu.

Pořad Pane Joo! bude dokumentovat život rozvětvené rodiny principála Prvního českého národního cirkusu Jo-Joo Jaromíra Joo. Jde o unikátní projekt, televizní štáb se stal součástí společenství cirkusu, se kterým tráví veškerý čas. Putuje s nimi od štace k štaci, zaznamenává denní starosti a radosti společenství cirkusu, život lidí, kteří díky svému umění přinášejí lidem radost a zábavu.

„Jedná se o seriál, který bude mít deset dílů. Tento seriál však nemá žádný pevný scénář, účinkují v něm reální lidé, dalo by se říct, že tento seriál píše sám život. Prostředí cirkusu je velmi atraktivní samo o sobě. Nás zajímá zákulisí, ale ne primárně to, co se děje v zákulisí šapitó, ale život jako takový, vztahy, rodina, jak chodí děti do školy, když každý týden je cirkus v jiném městě, jak se přesunují na jiné štace a podobné detaily. Máme k dispozici dva štáby, které natáčejí dění celý den a dále jsou instalované kamery ve dvou karavanech, konkrétně u principála a u jeho syna,“ přibližuje novinku televize Prima hlavní dramaturgyně pořadu Valeria Schulzová.

Televizní štáb sleduje veškeré dění v manéži i za ní, sbírá materiál, že kterého vznikne ojedinělý cyklus silných příběhů, jejichž protagonisty nejsou herci, ale skuteční lidé. Lidé, kteří žijí v atraktivním prostředí a v jejichž práci je neustále přítomen prvek nebezpečí. Ať už jde o akrobacii na hrazdě, nebo o práci se šelmami, kde první malá chyba může znamenat chybu poslední.

Diváci budou mít díky pořadu šanci proniknout do zákulisí cirkusu, odhalit jeho fungování, problémy, radosti i starosti života spojeného s neustálými přesuny. Života bez „pevných zdí“, ale s pevnými pravidly. A díky projektu televize Prima dostanou odpovědi na mnohé otázky, které se k cirkusu vztahují, dozvědí se mimo jiné, kde se shání speciální kostýmy a rekvizity, jak vypadá maringotka zevnitř, ale hlavně uvidí, jak mýty a pověstmi opředený život v cirkusu opravdu vypadá.

A jak se na spolupráci s Prima TV dívá principál Jaromír Joo?

„Jsem člověk, který nemá co skrývat. Lidi mají naprosto zcestné představy o životě v cirkuse. Není to jen veselí a pohoda, jak si to mnozí myslí, je tady tvrdý život a to si dovede málo kdo představit. Nemám proto strach pustit do svého života kamery televize Prima. Od této spolupráce očekávám to, že se naplní slova, které mi nedávno řekl jeden návštěvník po představení v našem cirkuse. "Pane Joo, Vy vracíte lidem důvěru v cirkus." To je věta, na kterou nikdy nezapomenu. A diváci se taky můžou těšit na odpověď dnes už kultovní věty z Básníků - Kam chodí cirkusáci na záchod.:-)“


Vysílací čas: pátek 20:00 hod.
Periodicita: týdeník
Stopáž: 45 minut
Počet epizod: 10


Jana Malíková. tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.04.2006 • Ocenění pro koprodukční film ČT Skřítek
11.04.2006 • Úspešný víkend STV
11.04.2006 • Sobotní a nedělní prime time opět vyhrála Nova
11.04.2006 • Lucie Výborná bude moderovat bulvárně-reportážní magazín Extra
10.04.2006 • Do Duelu budou chodit ve třech
09.04.2006 • Teletext TV JOJ s vylepšeniami v prospech diváka [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist