Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 09:50:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Bavte se a pomáhejte na Velikonoční pondělí

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 13.04.2006



Studia Pomozte dětem, speciální vydání AZ kvízu Junior pro Kuře, Neváhej a pomáhej a večerní přímý přenos velkého zábavného pořadu plného hvězd – to všechno jsou už osmé Velikonoce s Kuřetem v České televizi. Cíl je jediný: pobavit a vybrat co nejvíce peněz ve prospěch ohrožených a znevýhodněných dětí.


Večerní přímý přenos Pomozte dětem 2006 zahájí na Velikonoční pondělí ve 20 hod. na ČT1 skupina Support Lesbiens. Tradiční moderátorské dvojici Marcele Augustové a Tomáši Hanákovi letos pomohou Míša Maureová a Vojta Kotek. V devadesátiminutové show se dále přestaví např. kapela Divokej Bill, Miro Žbirka, Dan Hůlka, Helena Zeťová nebo Ivan Hlas. Společné vystoupení s dětmi z organizací podpořených z loňské sbírky předvedou Blanka Šrůmová, Vilda Čok, Victoria a Děda Mládek Illegal Band. Všichni umělci vystoupí bez nároku na honorář.

V callcentru, kam mohou diváci zavolat částku, kterou chtějí na sbírku Pomozte dětem přispět, se během večerního přenosu vystřídá patnáct moderátorů a redaktorů České televize. Volající si tak budou moci popovídat např. s Jolanou Voldánovou, Josefem Maršálem, Alešem Cibulkou, Pavlem Karasem, Martinou Vrbovou nebo Ester Janečkovou.

Do osmého ročníku sbírky v přímém přenosu se mohou diváci zapojit již od rána. O pomoc se shromažďováním peněz je poprvé v 9.15 hod. požádá ze Studia Pomozte dětem Alena Zárybnická. Během dne se přihlásí ještě šestkrát, aby přestavila organizátory jednotlivých sbírkových akcí a vysvětlila divákům, jak mohou na sbírku přispět. Callcentrum s telefonním číslem 800 800 543 bude v provozu již od prvního živého vstupu na obrazovce ČT, diváci mohou také zaslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS KURE na číslo 87777.

V 9.25 hod. se z brněnského televizního studia přihlásí speciální vydání AZ kvízu Junior pro Kuře. Moderátoři Marta Ondráčková a Peter Strenáčik si do studia tentokrát pozvali děti z podpořených organizací z Brna a Olomouce.

V podvečer, v 18.05 hod., se přihlásí ostravský pořad Neváhej a pomáhej, ve kterém se tentokrát diváci potkají nejen s Eduardem Hrubešem, ale i s Alešem Juchelkou a Romanem Pastorkem. Chybět nebudou ani netradiční domácí videa. Na pomoc moderátorům přijdou i Marie Rottrová, Lucka Vondráčková a Richard Krajčo.

Pomozte dětem je dlouhodobá, veřejná sbírka organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti. Za 7 let sbírkový projekt rozdělil celkem 69 725 389 Kč. Peníze jsou každoročně rozděleny ve veřejném výběrovém řízení. Doposud sbírka pomohla prostřednictvím 611 projektů 90 tisícům znevýhodněným a ohroženým dětem. Přispět na konto Pomozte dětem je možné také zasláním dárcovské sms ve tvaru DMS KURE na číslo 87777. Cena zprávy je 30 Kč. Pomozte dětem obdrží 27 Kč. Více možností, jak přispět a veškeré podrobné informace o sbírce najdete na www.pomoztedetem.cz


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT


Bližší informace: Tomáš Přenosil, vedoucí projektu Pomozte dětem ČT, tel. č. 261 137 296, e-mail: tomas.prenosil@ceskatelevize.cz


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.04.2006 • Pane JOO - generální ředitel TV Prima v kleci s tygry
14.04.2006 • Program televízie TA3 počas Veľkonočných sviatkov
14.04.2006 • Petr Zvěřina se vrací do Vily
13.04.2006 • Blahopřání České televize panu Ivo Paukertovi
12.04.2006 • Finále SuperStar s najvyššou sledovanosťou
12.04.2006 • Ocenění pro koprodukční film ČT Skřítek

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist