Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 12:45:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Leden na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 05.12.2003


Ano, čas rychle běží. Ještě nemáme Vánoce, ale ve společnosti HBO je už připravený program na první měsíc nového roku. Podívejte se proto s námi už dnes, v předstihu, jaké premiéry nás čekají v příštím měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct:


Filmové premiéry

Nejvyšší pozornost v nabídce lednového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který zahrnuje špičkové filmy měsíce. V lednu je na prvním místě akční film Mission Impossible II. ($ 215,441 mil. v amerických kinech, 10,06 mil. Kč v českých kinech, 127,969 českých diváků) v hlavních rolích s Tomem Cruisem, Dougrayem Scottem (Enigma) a Thandie Newtonovou. Film, který režíroval John Woo (Tváří v tvář), je pokračováním mimořádně úspěšného filmového hitu z roku 1996, jehož hrdina, agent Ethan Hunt, je vyslán na nebezpečnou misi, při níž musí vyřešit problémy kolem nově vyvinutého smrtícího viru 'Chiméra'.

Druhým titulem programové nabídky je akční bondovka Dnes neumírej ($ 160,2 mil. v amerických kinech, 25,56 mil. Kč v českých kinech, 247,379 českých diváků) se superhvězdným obsazením: Pierce Brosnan a Halle Berryová (X-Men, Operace: Hacker, X-Men 2). Slavný agent 007 odhaluje v dalším napínavém příběhu spojení mezi severokorejským teroristou a nelegálním prodejcem afrických diamantů, který zřejmě prošel dokonalou genetickou přeměnou.

Diváky nepochybně potěší i hudební komedie s kriminální zápletkou 8 žen ($ 3,1 mil. v amerických kinech, 1,96 mil. Kč v českých kinech, 19,528 českých diváků), v níž jednu z hlavních postav ztělesňuje slavná francouzská herečka Catherine Deneuveová. Jednoho rána je obchodník Marcel nalezen mrtvý ve svém pokoji. Osm žen, které v době vraždy byly v domě přítomny, odřízne od světa sněhová vánice. Každá z nich je podezřelá, každá měla motiv a postupně vychází najevo, že pod povrchem zdánlivě spořádané domácnosti se skrývají nepěkná tajemství.

Nicole Kidmanová (Moulin Rouge, Eyes Wide Shut, Hodiny) hraje ústřední postavu duchařského hororu Ti druzí ($ 96,52 mil. v amerických kinech, 2,64 mil. Kč v českých kinech, 27,649 českých diváků), který doplňuje nedělní premiérovou nabídku. Krásná Grace (Kidmanová) se se dvěma dětmi uchýlí do osamělého domu na ostrově Jersey. Blíží se konec války a ona zde čeká na manželův návrat. Po nástupu nového služebnictva se však v domě začnou odehrávat nanejvýš podivné věci…

V bloku Sobotní premiéry jsou zařazeny následující filmy. Jako první uvidíme mexické komediální drama nominované na Oscara Mexická jízda ($ 13,6 mil. v amerických kinech, 2,51 mil. Kč v českých kinech, 26,621 českých diváků) v hlavní roli s Gaelem Garcíou Bernalem (Amores Perros). Příběh vypráví o dvojici mladíků, kteří ve společnosti atraktivní vdané ženy podniknou cestu napříč Mexikem a během nevázaného výletu pochopí leccos o životě, přátelství, sexu i o sobě samých.

Následuje film Příběh jedné ženy ($ 5,6 mil. v amerických kinech, 0,52 mil. Kč v českých kinech, 5,009 českých diváků), pravdivý příběh o celoživotním vztahu spisovatelky Iris Murdochové a jejího manžela Johna Bayleye, který sledujeme od jejich studentských let až do chvíle, kdy žena bojuje s Alzheimerovou chorobou. V hlavních rolích Judi Denchová and Kate Winsletová.

Tři studenti, kteří v ženském převlečení proniknou na dívčí kolej, jsou hrdiny komedie Dámy nebo nedá mi? ($ 10,2 mil. v amerických kinech).

A je tu další komedie s nečekanými zápletkami Velký průšvih, v níž se setkáme se známými herci Timem Allenem, Rene Russovou, Stanleym Tuccim, Tomem Seizemorem a Dennisem Farinou.

Posledním titulem tohoto bloku je thriller Temná voda o ženě, která se zoufale snaží pomoci svému synovi, o němž se domnívá, že spáchal vraždu. V hlavních rolích Tilda Swintonová and Goran Visnjic (“ER”).


Speciální nabídka

ROBBIE WILLIAMS: ŽIVĚ Z KNEBWORTHU

V lednu uvede HBO koncert Robbieho Williamse, který byl natočen 2. srpna 2003. Knebworth Park leží přímo v srdci anglického venkova a je ideálním místem pro tuto hudební událost, která patří k největším a nejambicióznějším Robbieho projektům.


Premiéry v původním znění s titulky

Filmy v bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny každé pondělí ve 20:00 hod. V lednu se jedná o následující tituly : Muži v černém II., Za nepřátelskou linií, Na křídlech vážky a John Q.


Klub HBO

Klub HBO nabízí dvojice filmů na stejné téma (herecký profil, žánr, stejný režisér a podobně). První klubový program měsíce patří Kieferovi a Donaldu Sutherlandovým (syn a otec) ve filmech Smrtící žár a Panika.

Druhý klub bude věnován hvězdnému profilu Willema Dafoea ve filmech Pavilon žen a Hra o smrti.

Třetí lednový klub nabízí dva úspěšné české filmy Rok ďábla a Rebelové.

A poslední klub v měsíci patří kriminálnímu žánru zastoupenému filmy Co horšího se může stát? a Krupiér.


Dnes večer naposledy

Každý pátek ve 20:00 hod. mají diváci možnost vidět v bloku Páteční poslední šance špičkové filmy, které jsou na našem kanálu uváděny naposledy v premiérovém čase. V lednu to budou tituly: Ten nejlepší, Final Fantasy: Esence života, Příběh rytíře a Flek.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s rozšířením nabídky programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali v nové podobě na nové stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Discovery Channel a Reality TV a nově i americký Travel Channel. A jak už víte z dřívějška, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.12.2003 • UPC odpovídá – 24.část [ 30 ]
04.12.2003 • NBA na Galaxii sport – plán přenosů základní části
01.12.2003 • Fotbal na Galaxii sport – plán přenosů na prosinec [ 2 ]
01.12.2003 • Mistrovství světa v házené žen na Galaxii sport [ 1 ]
30.11.2003 • EastBox DIGITAL končí [ 90 ]
30.11.2003 • EastBox DIGITAL vrací licenci [ 8 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist