Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 20:37:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Jetix Kids Awards 2006 - Chinaski, Aneta, Pergnerová a Landa dětskými idoly

  Autor: PR Press Jetix ČR a SR , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 26.06.2006


Více než tisícovka dětí přišla i přes tropické vedro 25. června do Centrálního parku na Kavčích horách v Praze, aby aplaudovala vítězům Jetix Kids Awards 2006, které předávala televize Jetix (dříve Fox Kids). „Dětského Oscara“ Jetix Kids Awards v kategorii Nejlepší hudební skupina získala populární kapela Chinaski. S naprostou suverenitou si stejně jako loni získali srdce českých dětí Aneta Langerová a Daniel Landa, tedy nejlepší zpěvačka a zpěvák. Moderátorským idolem se stala televizní hvězda Tereza Pergnerová. Ta dokázala takřka převálcovat Leoše Mareše. Anketa zaznamenala obrovský úspěch, když se hlasování zúčastnilo přes 25 tisíci fanoušků Jetixu, tedy o zhruba pět tisíc dětí víc než loni. Udílení cen bylo spojenou s velkolepou show plnou zábavy, překvapení a her. Uváděl ji Leoš Mareš, který loni zvítězil v moderátorské anketě.

S nadšením přivítaly děti i dospělí diváci Terezu Pergnerovou, která uvedla, že po sedmi dnech vstala z postele, aby mohla převzít cenu pro nejoblíbenějšího moderátora. Sama zase předávala cenu za nejoblíbenější knížku, kterou se stal Harry Potter. „Čtěte dál knížky,“ povzbudila děti.

Cenu pro nejlepšího sportovce předávali český hokejový reprezentant Tomáš Plekanec a Petr Ton z pražské Sparty. Za vítěze ankety a jejich kolegu Jaromíra Jágra poděkoval všem jeho manažer Pavel Rys. „Jaromír bude mít radost, že dostal cenu od dětí, které má tak rád,“ řekl.

Vendula Svobodová z nadace Kapka naděje, která se stala ženskou osobností roku, uvedla, že od dětí ji ocenění těší dvojnásob.

Úmorné vedro často glosoval moderátor Leoš Mareš, který zvláště ocenil vystoupení tanečníků oblečených do plyšových kostýmů postaviček ze televizních seriálů Jetix Totally Spies, Inspektor Šikula či pes Ralf,. Když potom přišla Česká Miss Renata Langmanová předávat dárky dětem z dětského domova v Lovosicích řekl, jak jí závidí, když může přijít v krásných letních šatech.

Cenu za mužskou osobnost roku získal již podruhé prezident Václav Klaus, který si ji ale kvůli pracovnímu zaneprázdnění nemohl vyzvednout tak jako loni osobně. „Pan prezident je nesmírně potěšen, děkuje a všechny vás pozdravuje,“ řekl Klausův mluvčí Petr Jakl.

Daniel Landa vyhrál rovněž podruhé zpěváckou kategorii. „Ceny od dětí si vážím mnohem více než jiných cen,“ zdůraznil.

„Jsem ráda, že mohu cenu převzít už podruhé a třeba se tu sejdeme i příští rok,“ uvedla nejlepší zpěvačka Aneta Langerová.

V úvodní části programu při předávání ceny za nejlepší film vystoupila dívčí skupina 4 LIFE, mezi účinkujícími byla talentovaná zpěvačka Victoria, objev letošního roku. Zazpívat dětem přišel Vlasta Horváth, loňská Superstar Martina Balogová a idol dívek Sámer Issa vystoupili jak sólo, tak i společně.

Odměnou věrným fanouškům Jetixu bylo také finále, koncert vítězné skupiny Chinaski. Ta dokázala i v horku a dusnu některé diváky i roztančit.

„Jsme samozřejmě moc rádi, že se naše muzika dětem líbí. Rádi a často pro ně také vystupujeme. Přede dvěma lety jsme dokonce vydali desku pohádek a písniček pro děti Autopohádky, ze které jsme potom vytvořili divadelní představení. To se hrálo v divadlech a právě děti byly tím hlavním publikem,“ uvedl Pavel Grohman, bubeník této skupiny. Ocenění jim předala zpěvačka Iveta Bartošová se synem.

Rozmanitý byl i doprovodný program. S velkým zájmem se tak jako loni setkalo například tetování a malování na tvář. Nechybělo ani líčení nejen pro děti, ale také pro jejich maminky. Pro děti byly připraveny i nejrůznější hry.

Jetix Kids Awards je v České republice unikátní anketa, v níž o prestižních televizních oceněních v deseti kategoriích rozhodují sami dětští diváci. Její popularita je stále větší. „Jsme velmi potěšeni, že druhý ročník Jetix Kids Awards má obrovský úspěch podobně jako loni a že mnoho dětí, na které se Jetix zaměřuje, vyjadřuje svůj názor prostřednictvím hlasování. Pro Jetix je velmi důležité vědět, o co a o koho mají děti zájem a co chtějí. Umíme jim naslouchat a bereme jejich názory vážně. Jetix nenabízí pouze televizní program. Pro nás je velmi důležitá interaktivita. Všem dětem tedy dáme příležitost užít si výjimečné, pěkné odpoledne se spoustou zábavy ale i možnost setkat se s celebritami a svými idoly,,“ řekl Maciej Bral, managing director Jetix Europe Ltd. pro Polsko a východní Evropu.


Více informací o průběhu hlasování, udílení cen v parku i o televizi Jetix najdete na www.jetix.cz.


Výsledky ankety JETIX Kids Awards 2006

V kategorii Nejlepší hudební skupina zvítězila skupina Chinaski s 12 430 hlasy před rockovou kapelou Kabát (7 437 hlasů) a těžkotonážním seskupením Maxim Turbulenc (5 007 hlasů).

V kategorii Nejlepší zpěvačka suverénně vyhrála Aneta Langerová (16 183 hlasů), na druhém místě skončila Šárka Vaňková (4 483 hlasů), na třetím hudební stálice Lucie Bílá (4 273 hlasů).

V kategorii Nejlepší zpěvák zvítězil s velkou převahou Daniel Landa (16 792 hlasy), druhý skončil loňský vítěz Superstar Vlasta Horváth (4 485 hlasů), třetí příčka patří zejména u dívek oblíbenému Sámeru Issovi (4 089 hlasů).

V kategorii Nejoblíbenější televizní moderátor byla nejlepší televizní hvězda Tereza Pergnerová (10 388 hlasů), druhé místo patří mladičkému Vojtovi Kotkovi (8 860 hlasů), na třetím místě skončil Leoš Mareš (5 794 hlasy ).

V mužské kategorii Osobnost roku zvítězil těsně prezident Václav Klaus (12 940 hlasů) před českou zpěváckou legendou Karlem Gottem (12 147 hlasů).

V ženské kategorii Osobnost roku vyhrála Vendula Svobodová z nadace Kapka naděje (14 236 hlasů), druhá skončila modelka Tereza Maxová, známá svou charitativní činností pro děti (10 090 hlasů).

V kategorii Nejlepší sportovec patří primát světové hokejové hvězdě Jaromíru Jágrovi
( 10 321 hlasů), druhý je desetibojař a olympijský vítěz Roman Šebrle (7 433 hlasů), třetí pak útočník české fotbalové reprezentace Milan Baroš (7 358 hlasů).

V kategorii Nejoblíbenější kreslený seriál Jetix vyhrály školačky – čarodějnice W. I. T. C. H., které zachraňují svět (10 093 hlasů), jako druhý se umístil pohádkový seriál Král Šamanů (8 124 hlasů) a na třetím skončilo trio neohrožených špionek Totally Spies (6 642 hlasy).

V kategorii Nejlepší film zvítězil Harry Potter a ohnivý pohár (11 105 hlasů), druhé místo patří animovanému filmu se zvířecími hrdiny Madagaskar (8 259 hlasů) a třetí příčka českému snímku Snowborďáci (5 748 hlasů).

V kategorii Nejoblíbenější knížka vyhrál Harry Potter a princ dvojí krve J. K. Rowlingové (11 581 hlasů), jako druhé skončily W. I. T. C. H. Lene Kaberbolové (8 007 hlasů), jako třetí pak Letopisy Narnie – Lev, čarodějnice a skříň C. S. Lewise (5 272 hlasů).


Hlavní partneři:

Společnost McDonald´s ČR spolupracuje s televizí Jetix mnoho let a velmi si váží těchto dobrých partnerských vzahů. Jetix je medálním partnerem největšího sportovního turnaje v České republice i v Evropě McDonald´s Cup pro děti z prvního stupně základních škol. Jeho loňského ročníku se zúčastnilo 82 procent základních škol a po celý rok tak sportovalo více než 81 000 dětí. Společnost JETIX velice úzce spolupracuje s McDonald´s i na dalších dětských projektech. Je tedy logické, že se McDonald´s rozhodl podpořit tak zajímavý a ojedinělý projekt, jako je Jetix Kids Awards.

„Tato akce je důkazem, že se mnohé společnosti zapojují do dění v místech, kde podnikají. O společenské důležitosti i popularitě Jetix Kids Awards svědčí i to, že se jí loni zúčastnil prezident republiky Václav Klaus,“ uvedla PhDr. Drahomíra Jiráková, PR/communications director z McDonald´s ČR/SR.

Společnost Soare sekt podporuje projekt Jetix Kids Awards především prostřednictvím jedné ze svých nejlepších značek. Soare je sice především vinařské uskupení několika výrobců vín, ale protože se pečlivě věnuje nabídce pro všechny generace, vyrábí i šampaňské pro děti.

Partnerem soutěže tedy není přímo Soare, ale Robby Bubble, "šampaňské" pro děti. Tento dětský nealkoholický šumivý nápoj nahrazuje již mnoho let dětem skutečný alkohol při všech oslavách po téměř celém světě. Právě proto, že substituuje alkohol, se kterým oslavují dospělí, že má pro děti atraktivní design a „bouchá“ jako pravý sekt a nabízí pět ovocných druhů s minimálně patnáctiprocentním obsahem ovoce, si již dávno získal děti i jejich rodiče. Tento český výrobek (s původním názvem Rychlé špunty) se již po léta exportuje do zhruba 30 zemí světa. A u takové akce, jakou je Jetix Kids Awards nemůže dětské "šampáňo" chybět.

Hasbro je světovým leaderem v nabídce hraček a her pro děti i dospělé. V jeho nabídce jsou jak tradiční výrobky, tak i novinky vyvinuté s použitím nejmodernějších technologií. V obchodech se můžete setkat s výrobky Hasbro pod známými značkami jako například Littlest Pet Shop, My Little Pony, Action Man Atom, Playskool, Play Doh, Transformers nebo Star Wars. Starší z nás ocení tradiční sběratelské karty Magic: The Gathering a Dungeos & Dragons či společenské hry jako Upwords, Monopoly nebo Risk.

„Je důležité aby se děti v naší zemi učily už odmalička rozhodovat samy za sebe a poznávat, že jejich slovo má váhu. Projekt Jetix Kids Awards jim k tomu dává prostor a my takovou samostatnost chceme podpořit. Proto jsme se stali partnerem projektu,“ říká k tomu manažer Hasbro pro Českou republiku Pavol Vano.


Další partneři:

Společnost ConQuest entertainment je exkluzivním distributorem produktů Nintendo v České republice. Jde o elektronické hračky, konkrétně herní konzole a hry na tyto konzole určené.

„Snažíme se prostřednictvím našich hraček děti potěšit i pobavit, ale zároveň je také něčemu naučit a rozvíjet jejich logické myšlení. Vykouzlit úsměv na dětské tváři je tou největší odměnou za naši práci, a proto se naše společnost rozhodla podpořit projekt Jetix Kids Awards, který dětem přináší radost, zábavu a také jim umožňuje vyjádřit svůj názor. Tento projekt je pro nás zároveň i zajímavým průzkumem. Ukazuje, jak děti přemýšlejí, kdo je jejich momentálním idolem a kdo největší osobností,“ říká Ing. Josef Kantor, ředitel společnosti ConQuest entertainment.


Mediální partneři:

Společnost UPC Česká republika, a. s. je největším provozovatelem kabelové televize, širokopásmového internetu a digitální satelitní televize v České republice. Vedle programu všech domácích televizních stanic ve špičkové technické kvalitě nabízí desítky dalších specializovaných, převážně v češtině dabovaných TV programů, které jsou jinak nedostupné. UPC navíc zdarma poskytuje současně s programy kabelové televize i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic. Její digitální satelitní televize UPC Direct, šíří stovky televizních programů bez výjimky dostupné na celém území republiky. Velmi populární službou je i vysokorychlostní internet UPC - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Ta zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti.

„Jetix Kids Awards 2006 považujeme od samého počátku za vynikající akci, která dokáže neformálně a účinně oslovit naše mladé diváky,“ říká generální ředitel UPC Václav Bartoň. „Je to ta nejlepší cesta, jak poznat dětské názory a současně dětem ukázat, že jsou pro nás stejně váženými diváky jako jejich rodiče,“ dodává.


PR Press Jetix ČR a SR, 26.6.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.06.2006 • Hudební televize Óčko – generální partner festivalu Czechtalent Zlín 2006
26.06.2006 • Česká televize – hlavní mediální partner MFF Karlovy Vary
24.06.2006 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 25. června 2006
24.06.2006 • 1 milion 404 tisíc diváků drželo Čechům palce
22.06.2006 • Dvojrole – příběh s prvky sci-fi opět na obrazovce České televize
21.06.2006 • Poslední zápasy ve skupině na MS ve fotbale byly odstartovány

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  obrazki 

01.12.2008 17:07 • kiki
vice prosim obrazků jinak dobry
 
 
  blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

18.07.2008 13:31 • justina
ahoj je to tu hrozný!
 
 
  dZIĘKI NAPEWNO ROZUMIEM WSZYST ... 

26.08.2006 14:00 • Susan
dZIĘKI NAPEWNO ROZUMIEM WSZYSTKO CO NAPISALIŚCIE TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist