Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 19.05.2024 - 07:08:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Výzkum UPC: Nejoblíbenější TV moderátorskou dvojicí jsou Lucie Borhyová a Ray Koranteng, sportovním redaktorem Pavel Poulíček.

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 04.01.2007


Praha, 2.1.2007. Již tradiční předvánoční výzkum společnosti UPC, mezinárodního provozovatele kabelového a satelitního televizního vysílání, vysokorychlostního internetu a telefonických služeb, který proběhl v listopadu až prosinci 2006, mimo jiné zjišťoval nejoblíbenější moderátorskou dvojici televizních zpráv a nejoblíbenějšího sportovního redaktora z řad pracovníků celoplošných televizních stanic ČT, Nova a Prima.


Nejoblíbenější dvojicí se suverénně stali Lucie Borhyová a Ray Koranteng z TV Nova (36 % hlasů), s odstupem následováni páry Karel Vořísek - Markéta Fialová, TV Nova (14 % hlasů), Jolana Voldánová - Bohumil Klepetko, ČT (13 % hlasů) a Pavel Dumbrovský - Pavla Charvátová, TV Nova (12 % hlasů). Nejoblíbenější moderátorskou dvojicí TV Prima pak jsou Světlana Zárubová a Petr Tichý (4 % hlasů).

Mezi sportovními redaktory se na prvním místě umístil Pavel Poulíček z TV Nova (21 % hlasů), před Petrem Vichnarem a Jaromírem Bosákem z ČT (oba shodně 14 % hlasů) a Václavem Tittelbachem (13 % hlasů). Muži přitom jednoznačně preferovali Jaromíra Bosáka (21% hlasů), zatímco ženy Pavla Poulíčka (30 % hlasů).

Průzkum byl proveden metodami face to face a on-line panel při dodržení pravidel reprezentativnosti z hlediska pohlaví, věku a trvalého bydliště.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR, UPC ČR, a.s.



Kompletní zprávu, výsledky za jednotlivé země a výzkumnou metodiku lze stáhnout na: http://www.hillandknowlton.nl/exchange/UPC.


O průzkumu

Tento průzkum byl proveden v období říjen – prosinec 2006 s 6.000 respondenty v třinácti evropských zemích: Nizozemí, Irsko, Německo, Francie, Rakousko, Švýcarsko, Belgie (západní Evropa), Polsko, Maďarsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko a Slovinsko (východní Evropa). Jednalo se již o třetí celoevropský průzkum sledování televize iniciovaný společností UPC.


O společnosti UPC Broadband

UPC Broadband (UPC) je celoevropským poskytovatelem služeb souvisejících s televizním vysíláním, širokopásmovým Internetem a telefonií. Tyto služby poskytuje v 11 evropských zemích zhruba 10 milionům zákazníků. Společnost UPC je evropskou kabelovou divizí firmy Liberty Global, Inc., nejvýznamnějšího mezinárodního provozovatele kabelových služeb, jenž své zákazníky spojuje se světem zábavy, informací a komunikace.


O firmě Liberty Global

Liberty Global, Inc. je přední mezinárodní kabelovou společností poskytující televizní a hlasové služby a přístup internetu. Spojuje své zákazníky se světem zábavy, informací a komunikace. K 30. září 2006 provozovala společnost Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, jejichž prostřednictvím obsluhovala přibližně 13 miliónů zákazníků v 17 zemích, především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity společnosti Liberty Global Inc. rovněž zahrnují významné mediální a programové služby, jako jsou např. Jupiter TV v Japonsku a Chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 4.1.2007








  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.01.2007 • Fenomén dnes, nový publicistický pořad České televize
04.01.2007 • Q – nový queer magazín České televize [ 3 ]
03.01.2007 • Úspěšné nové pořady úterní nabídky ČT1
03.01.2007 • StarDance… když hvězdy tančily
03.01.2007 • Úspešný štart Markízy v novom roku
02.01.2007 • Nový týdeník o stylu života - Fokus ČT24

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist