Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 13:01:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

BBC PRIME nabízí o letošních velikonocích divácké lahůdky

  Autor: J.Lacko, GCI , e-mail: info@gci.cz Přidané: 13.03.2007



Praha 12.3.2007 - Kanape je to správné místo, kde byste měli strávit velikonoční víkend, protože BBC PRIME bude v Evropě a na Blízkém Východě vysílat premiéry pěti nových programových bloků.


S oceněným dramatickým pořadem Cambridge Spies (Špioni v Cambridge) se vydáte do světa intrik a špionáže. Ve stylovém thrilleru Frances Tuesday (Frances Tuesdayová) můžete sledovat útěk ženy, která byla donucena změnit svou identitu a prchat před bezohledným zločineckým podsvětím.

Nebo se ponoříte do klidných hloubek oceánu v pořadu Deep Blue (Oceán). Tento kritikou kladně přijatý tématický dokumentární film od tvůrců The Blue Planet (Modrá planeta), zkoumá život nad i pod hladinou a ve velkých hloubkách oceánů. Nechte se překvapit, jak blízko se člověk poprvé v historii dostal k nově objeveným druhům obyvatel oceánu.

V seriálu Child of Our Time (Děti naší doby – rok 2005) znovu navštívíme dvacet pět britských dětí, s nimiž se setkáváme již od počátku milénia, v okamžiku, kdy tyto děti dosáhly věku pěti let. S nimi a jejich rodinami zaznamenáme jejich současné osobní výhry a prohry.

Pro diváky, kteří dychtivě očekávají letní módu, zjistí vždy elegantní Trinny a Susannah v pořadu What Not To Wear On Holiday (Co nenosit o dovolené), že poslední móda zůstane zabalená v zaprášeném kufru.

Cambridge Spies (Špioni z Cambridge), vyprávějí příběh nejznámějšího dvojitého agenta v britské historii. Toto vynikající čtyřdílné drama ukazuje příběh čtyř idealistických a ctižádostivých mužů od jejich počátečního setkání na Cambridgské univerzitě v roce 1930 až po okolnosti, které zavedly do služeb dvěma pánům – KGB a jejich britské vlasti. V hlavních rolích trojdílného dramatu hrají někteří z nejlepších britských herců: Toby Stephens (James Bond: Die Another Day - James Bond: Dnes neumírej)), Rupert Penry Jones (Spooks), Sam West (Van Helsing a Howard’s End - Howardův konec a Tom Hollander (Pirates Of The Caribbean - Piráti z Karibiku). Špioni z Cambridge mají premiéru v pondělí 9. dubna ve 20:00 SEČ.

Frances Tuesday (Frances Tuesdayová) má premíéru v sobotu 7. dubna ve 21:00 SEČ. V hlavní roli se představí Tamzin Outhwaite jako Frances Westová, významná účetní s elegantním a úžasným společenským životem v Londýně. Když ji její přítel, Lucas (Douglas Henshall), požádá o ruku na narozeninové party, pořádané na její počest, může by to být začátek nekonečného happy endu. Ale po šokující schůzce s policií, je Franceska donucena stát se ženou na útěku...

Film Deep Blue (Oceán) natočili na více než 200 místech po celém světě filmaři, kteří se neváhali potopit s kamerou do hloubky až 5 000 metrů. Film odhaluje moře a jeho komunity v jejich okouzlující a úchvatné kráse a zuřivosti. Vydejte se na cestu od nejmělčích korálových útesů k nehostinným břehům Antarktidy, od obrovských plání širého oceánu k nočním krajinám nejhlubších mořských proláklin. Oceán vám nesmí uniknout. Chyťte svou příležitost v sobotu 7. dubna v 16:00 SEČ.

Child of Our Time 2005 (Děti naší doby – rok 2005) znovu navštíví děti narozené v roce 2000, kterým je nyní pět let a začínají chodit do školy. Profesor Robert Winston si klade otázku, zda třídní příslušnost, barva pleti, pohlaví a národnost již utvářejí vědomí našich dětí o tom, kdo jsou a co očekávají od života. Experimenty otřásající samotnými základy našeho současného poznání odhalují dovednosti, které děti mohou získat, pokud jsou vystaveny působení moderních technologií. Současně si kladou otázku, jak se děti, zvyklé na vzrušení, z počítačové her, budou schopny vyrovnávat s relativně nezáživnou školou. Chcete-li vidět, jak se těmto dětem daří, nalaďte si na Dítě naší doby 2005 v neděli 8. dubna v 19:00 SEČ.

Pokud jste podlehli iluzi, že dovolená je doba, kdy hodíte vše za hlavu a přestanete dbát na to, co máte na sobě, pak se mějte na pozoru! V pořadu What Not To Wear On Holiday (Co nenosit o dovolené) jsou Trinny a Susannah na číhané, aby odhalily všechny hrůzy, které mohou o dovolené nastat, Pro jejich žáky je to trnitá cesta, protože musejí čelit některým brutálním pravdám o svých tělech a osobnostech, ale výsledky jsou opravdu ohromující. Co nenosit o dovolené vysílá BBC PRIME v pondělí 9. dubna v 19:00 SEČ.


Informace připravili:

Amy Castle, BBC Worldwide,Londýn
Louise Hollely, BBC Worldwide, Londýn
Jindřich Lacko, GCI Praha


BBC Worldwide Limited je hlavní komerční orgán a dceřiná společnost zcela ve vlastnictví British Broadcasting Corporation (BBC). Společnost byla založena s cílem maximalizovat hodnotu majetku BBC ve prospěch plátce licence a investovat v oblasti programové skladby výměnou za autorská práva. Společnost má šest základních obchodních útvarů: Global Channels, Global TV Sales, Magazines, Content & Production, Home Entertainment a Digital Media. V letech 2005/6 BBC Worldwide vytvořila zisk 89 milionů GBP při tržbách 784 milionů GBP.


Poznámky o programech:

- Cambridge Spies (Špioni z Cambridge) je pořad vyrobený BBC ve spolupráci se společností Perpetual Motion Pictures Limited
- Frances Tuesday (Frances Tuesdayová) je pořad vyrobený společností Picture Palace
- Deep Blue (Oceán) je pořad vyrobený BBC Worldwide v koprodukci s Greenlight Media
- Child of Our Time 2005 (Děti naší doby - rok 2005) je pořad vyrobený BBC v koprodukci s Open University
- What Not To Wear On Holiday (Co nenosit o dovolené) je pořad vyrobený BBC.


PR Press BBC Primr/GCI Praha, 12.3.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 15. března
14.03.2007 • 300. pořad Na plovárně… the best of
14.03.2007 • Televizní tipy pro středeční večer 14. března
13.03.2007 • Nominované osobnosti a pořady ČT na cenu TýTý 2006, o vítězích rozhodnou diváci
13.03.2007 • Televizní tipy pro úterní večer 13. března
12.03.2007 • Oslava európskeho futbalu: Manchester United – Výber Európy v priamom prenose zajtra o 20:45 na Dvojke STV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist