Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 19:33:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Ocenění projektu ČT a NROS Pomozte dětem

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 21.03.2007


Pomozte dětem, sbírkový projekt České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti, byl 17. března oceněn cenou za Charitativní počin roku 2006 udělovanou prezidentem Akademie populární hudby za rok 2006. Přímý přenos předávání výročních cen Akademie populární hudby z ostravské ČEZ Arény odvysílala Česká televize v sobotu 17. března na ČT1 od 20.00 hod.

Diváci jej mohou znovu zhlédnout na webu ČT: Vysílání on-line: www.ceskatelevize.cz/vysilani/10123093963-andel-2006.html. Dlouhodobá celonárodní sbírka České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti Pomozte dětem, symbolizovaná žlutým kuřetem s červenobílým záchranným kruhem podporuje znevýhodněné a ohrožené děti do 18 let žijící v ČR. Za devět let jejího trvání se na jejím kontě shromáždilo téměř 85 milionů korun.

Během minulého 8. ročníku bylo vybráno a rozděleno rekordních 15 061 659 Kč a bylo jimi podpořeno 106 projektů z celé České republiky. Podle posledního průzkumu společnosti STEM z června 2006 si projekt stále udržuje svoji vedoucí pozici mezi dobročinnými sbírkami a těší se stálé podpoře a vysoké důvěře široké veřejnosti.

9. ročník sbírkového projektu vyvrcholí pod heslem „Sto milionů pro děti udělá radost kuřeti“ na Velikonoční pondělí 9. dubna.

A. Zárybnická se ze Studia Pomozte dětem poprvé přihlásí již v 9.45 hod. a později ještě šestkrát. V rozhovorech a reportážích představí spojence sbírky a zároveň poodhalí zákulisí příprav velkého zábavného pořadu. Speciální vydání soutěže Věříš si? brněnského studia se přihlásí na ČT1 v 11.25 hod. a zaměří se na záliby dětí a teenagerů z organizací, které byly podpořeny v loňském ročníku sbírky. Ostravské studio připravilo Kuře v manéži, zábavný podvečerní pořad na ČT1 od 18.05 hod. z prostředí Národního cirkusu originál Berousek v průběhu jeho turné v Olomouci.

Milionová show Pomozte dětem 2007 začne na ČT1 ve 20 hod. Diváci se mohou těšit na show se všemi atributy, moderovanou M. Augustovou a T. Hanákem a M. Maurerovou a V. Kotkem, kdy v přímém přenosu kromě hudebních a tanečních vystoupení a hrané scénky přijde i kouzelník a vystoupí řada známých umělců, jako například Anna K., oceněná Akademií populární hudby jako Zpěvačka roku 2006, D. Koller, L. Dusilová, Anna K., M. Hrůza, P. Bende, T. Graves, skupiny Support Lesbiens, 100°C či Gulo čar a hvězdy StarDance – M. Bočanová a J. Kuneš. Tváře ČT s kolegy z NROS budou v callcentru čekat na telefonické finanční přísliby od diváků.

Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář. Součástí pořadu bude vystoupení dětí, které se po celý rok podílejí na veselých sbírkových akcích a dětí, které se rozhodly podpořit vrstevníky, kteří pomoc potřebují. Navštívíme samozřejmě i děti, kterým sbírka již v minulém ročníku pomohla a do vysílání budou zařazeny i krátké spoty připravené z materiálů dokumentárního cyklu Kde peníze pomáhají, který ČT vysílá každou neděli až do 13. května 2007 po pohádce na ČT1. Pořad bude také velkým poděkováním všem, kteří se na sbírce podílejí v průběhu celého roku. V publiku přivítáme dárce i zástupce spojenců sbírky, organizující sbírkové a benefiční akce.

Večerní program by měl diváky nejen pobavit, ale především je s humorem a nadsázkou inspirovat k tomu, aby se také oni ke sbírce připojili – svůj příspěvek mohou buď oznámit na tel. čísle 800 800 543, nebo odeslat dárcovskou SMS zprávu.

16. května 2007 bude vyhlášen jubilejní, 10. ročník této úspěšné sbírky.

Pomozte dětem i Vy. Zašlete dárcovskou SMS ve tvaru DMS KURE na číslo 87777. Cena 30 Kč. Pomozte dětem obdrží 27 Kč. Službu technicky zajišťuje ATS Praha.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.03.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 22. března
21.03.2007 • Nový zábavný cyklus ČT To byl...
21.03.2007 • Otvorený list hokejových fanúšikov - televíznych divákov. [ 2 ]
21.03.2007 • Vratné lahve zaútočily na další rekord
21.03.2007 • Televizní tipy pro středeční večer 21. března
20.03.2007 • Jste to, co jíte startuje již ve středu 21.3.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist