Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 06:43:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televizní tipy pro nedělní večer 20. května

  Autor: Lukáš Polák , e-mail: lucky.boy(at)volny.cz Přidané: 20.05.2007


Česká televize dnes od 21:10 odvysílá český dramatický film Bolero, ve kterém uvidíte např. oblíbenou Báru Seidlovou nebo Martina Stropnického. Nova tradičně nasadila Výměnu manželek a Prima Ber nebo neber. Kabelový a satelitní kanál HBO nabídne v premiéře komorní psychologické drama Důkaz s Gwyneth Paltrowovou a Anthony Hopkinsem.


Tip večera – Bolero

ČT1 – 21:10
Skupina mladíků unesla z vysokoškolského klubu studentku 1. ročníku, kterou znásilnili. Přítomna byla i jejich přítelkyně, která se s nimi příležitostně účastnila erotických hrátek. Parta se bavila tím, že se zmocňovala dívek a přiměla je ke skupinovému sexu. Žádná z obětí z pocitu studu a strachu nepromluvila. Ortel nad obětí příběhu byl vynesen proto, že nechtěla o svém ponížení mlčet. O tom, kteří z únosců se stanou vrahy, rozhodl v její přítomnosti los. Nad ránem dívku odvezli k mělkému jezírku a utopili. Tělo potom přenesli do říčky v naději, že nebude objeveno. Většina pachatelů si ve svém svědomí udělala z oběti viníka tragédie. Svědkyni činu zastrašili a přestali se scházet. Otec jednoho z nich na základě indicií svého syna usvědčil, ale pomohl mu zamést stopy. Policie přes intenzivní pátrání, objevila stopu, vedoucí k účastníkům osudné noci až po několika letech. Mezitím si však někteří založili rodiny a stali se spořádanými občany. Zcela změnili identitu a nabyli přesvědčení, že nebudou odhaleni. Jejich rodiče bojovali všemi prostředky, aby vina nebyla prokázána - bez soucitu s obětí, vedeni jen snahou ochránit své děti, svou pověst a postavení.


Malé velké gatě

ČT1 – 20:00
Miki Javora je chorobný žárlivec. Žárlí na svou ženu a žárlí tak strašně, že si o tom musí čas od času promluvit s psychologem. Rovněž do detektivní agentury zajde a nechá ženu hlídat, aby měl klid, ale stejně to nepomáhá, život je prostě pro ženatého muže peklem. A bude hůř.. Jednoho dne, jako na potvoru na služební cestě daleko od domova, si Miki všimne, že jeho kalhoty, nejsou jeho kalhoty. Jsou podobné, ale cizí. Někdo je vyměnil. A kdo jiný by to tak mohl být než odporný milenec na zběsilém útěku od jeho ženy. Nejstrašnější noční můry se rázem stávají skutečností a Miki ztrácí pevnou půdu pod nohama. Držme mu palce, v této komedii to bude rozhodně potřebovat.


Kabelový tip – Důkaz

HBO – 20:00
Komorní psychologické drama režiséra Johna Maddena, které je adaptací stejnojmenné úspěšné hry Davida Auburna, oceněné Pulitzerovou cenou, je pozoruhodnou výpovědí o tom, jak křehká může být hranice mezi genialitou a šílenstvím. Jeho hrdinkou je osamělá Catherine, která se několik let starala o svého duševně nemocného otce Roberta, kdysi fenomenálního matematika. Ten před pár dny zemřel a na pohřeb přijíždí druhá dcera, pragmatická Claire, která je pravým opakem své sestry. Catherine se obává, aby nezdědila otcovu chorobu a jen velmi nesměle se sbližuje s bývalým otcovým žákem Halem. Ten pátrá v Robertových zápiscích po stopách autorovy dávné geniality. Ale když se mu opravdu podaří najít jedinečnou matematickou hypotézu, Cathy tvrdí, že je to její nikoliv otcova práce. Halova nedůvěra na čas naruší rodící se milostný vztah, ale Catherine, jíž hrozí, že se ocitne v dalším područí - tentokrát své sestry, dokáže přece jen vykročit vlastní cestou.


Sport

Sportovní fandové mohou na ČT4 od 20:00 shlédnout záznam fotbalového utkání Bohemians 1905 - FC Hradec Králové, Galaxie Sport nabídne od 21:05 duel zámořské hokejové NHL mezi Detroitem a Anaheimem.


Při tvorbě článku byly využity informace ze stránek programů ČT, Nova, Prima, HBO a Galaxie Sport

Obrázky jsou z archivu ČT (Bolero) a Yahoo! (Důkaz).


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.05.2007 • Televizní tipy pro středeční večer 23. května
22.05.2007 • Televizní tipy pro úterní večer 22. května
21.05.2007 • Televizní tipy pro pondělní večer 21. května
19.05.2007 • Hosté pořadu Otázek Václava Moravce – neděle 20. května 2007
19.05.2007 • Televizní tipy pro sobotní večer 19. května
18.05.2007 • Televizní tipy pro páteční večer 18. května

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist