Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 08:44:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televizní tipy pro středeční večer 13. června

  Autor: Lukáš Polák , e-mail: lucky(dot)boy(at)volny(dot)cz Přidané: 13.06.2007


Úderem dvacáté hodiny se mohou diváci těšit na další díl britského detektivního filmu Slečna Marplová. Nova s Primou nechystá nic překvapujícího, a tak se opět můžete těšit na pravidelnou seriálovou dávku. Rozhodně dnes ale stojí za to neopomenout ČT2, protože ve 22:30 odvysílá drama Speer a Hitler.


Tip večera - Kokain

Prima – 0:20
Autobiografický příběh Goerge Junga, který porušil pravidla. Johnny Deep pašuje kokain a Franka Potente se ho snaží zachránit. Je to příběh o tom, kam až mohou vést bezohledné ambice, jak to dopadá, když člověk veškeré své schopnosti snažení podřídí jedinému cíli - touze po bohatství. Film je zároveň pohledem do odvrácené tváře nablýskaných sedmdesátých let, která byla mnohdy brutální a nelítostná. Díky dokonale vybraným kostýmům a hudbě připomene pamětníkům doby nedávno minulé a ty mladší možná překvapí tím, že mnoho z věcí, které považují za nové a originální, už tu byly dávno před tím, než se narodili.


Slečna Marplová: Zapomenutá vražda

ČT1 – 20:00
"Déja vu" - tak nazývají Francouzi onen pocit "již viděného", který možná leckdo z nás zažil sám na sobě, když se v zaručeně cizím prostředí nemohl zbavit dojmu, že tady již někdy byl, že tohle už přece někdy viděl. Přesně tohle teď zažívá mladá Gwenda ve svém novém domě. Narodila se a byla vychována v Indii, nikdy v životě v Anglii nebyla - a přece má teď v Hillside, které zařizuje jako budoucí hnízdečko lásky pocit, že svůj nový domov zná víc, než je normální. Odhadne, co se skrývá za dveřmi, které se před ní mají teprve otevřít, ví, jaké tapety kdysi byly v dětském pokoji... To všechno by se samozřejmě ještě dalo nějak přirozeně vysvětlit, kdyby... Kdyby Gwendu nezačaly pronásledovat ty hrůzné vidiny vražděné ženy. Je možné, že by Hillside, ta idylická oáza klidu a míru, skutečně ve svých starých zdech skrýval nějaké děsivé tajemství? Ale jaké? A proč pronásleduje právě Gwendu? Ani slečna Marplová nedokáže dát na tyhle znepokojivé otázky uspokojivou odpověď. Ovšem smířit se s tím, že by nějaký případ zůstal nevyřešen, to je pro ni zcela nemyslitelné. I když, jak říká inspektor Primer, tady vlastně žádný případ nikdy nebyl.


Dále na našich obrazovkách:

emoce
Pošta pro tebe (21:40 – ČT1)

seriály
Světla pasáže (20:00 – Nova)
Letiště (20:00 – Prima)
Sběratelé kosti (22:25 – Prima)
Námořní vyšetřovací služba – (22:20 – Nova)

publicistika
Na vlastní oči (21:20 – Nova)
Na stopě (22:35 – Na stopě)


Kabelový tip: Muž v ohni

HBO2 – 21:00
Mexické podsvětí se začalo bavit novým sportem - únosy pro peníze. Mezi majetnými obyvateli, zejména těmi, kteří mají děti, se šíří panický strach. Řada z nich pro své potomky najímá osobní ochranku. Do tohoto světa vstupuje John Creasy, bývalý tajný agent a zabiják, který už v podstatě rezignoval na život. Jeho přítel Rayburn ho ve snaze vytrhnout z letargie přivede do Mexika City a dohodí mu práci tělesného strážce devítileté Pity Ramosové. Creasy sice o práci ochranky nemá zájem, a už vůbec ne o ochranu malého děvčátka, ale vědomí, že nemá na práci nic lepšího, ho přiměje tento úkol přijmout. Předčasně vyspělou dívku a její dotěrné otázky týkající se jeho života sice zpočátku těžce snáší, ale ona pomalu proniká do jeho zdánlivě nepřístupného nitra. Vzájemné pouto a Creasyho nově nalezený smysl života se zhroutí v okamžiku, kdy je Pita unesena. Přestože je v průběhu únosu těžce raněn, stává se Creasy "mužem v ohni". Přísahá, že zabije každého, kdo se do tohoto únosu namočil. A nikdo ho nezastaví.


Sport

Sportovní fandové se mohou od 20:40 těšit na ČT4 na záznam sedmého závodu seriálu mistrovství světa silničních motocyklů ve třídě Moto GP, Galaxie Sport nabídne ve 21:10 v repríze 3. utkání finále play-off NBA (Cleveland-San Antonio).


Při tvorbě článku byly využity informace ze stránek programů ČT, Nova, Prima, HBO a Galaxie Sport.

Obrázky pochází z archivu ČT (Pošta pro tebe) a Yahoo! (Kokain, Muž v ohni).


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.06.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 14. června
13.06.2007 • Filmové taháky letošního léta na TV Nova
13.06.2007 • Úterý 12. června - rekordní podíly na sledovanosti
12.06.2007 • Televizní tipy pro úterní večer 12. června
11.06.2007 • Skončilo Bailando, tančím pro tebe
11.06.2007 • Finále Bailanda si pozrelo viac ako milión divákov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist