Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 05:25:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Červen na HBO

  Autor: PR Press HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 06.05.2004




Podívejte se s námi, jaké premiéry nás čekají v příštím měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Filmové premiéry

Největší pozornost v nabídce červnového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který přináší špičkové filmové tituly měsíce.

V červnu na prvním místě stojí romantická komedie Holka na roztrhání ($127,22 mil. v amerických kinech, 5,24 mil. Kč v českých kinech, 49 194 českých diváků) v hlavních rolích s Reese Witherspoonovou (Pravá blondýnka) a Joshem Lucasem (Temná voda). Jeho hrdinkou je mladá žena, která z rodné Alabamy a od manžela utekla do New Yorku. Jednoho dne se však musí vrátit domů, aby vyřešila svou rodinnou situaci.

Dalším divácky vděčným titulem je komedie Zpátky na zem ($64,18 mil. v amerických kinech), v níž hlavní role hrají Chris Rock (Česká spojka) a Chazz Palminteri (Nejvyšší boss). Vypráví o muži, který je omylem povolán na věčnost, ale protože ještě nepřišel čas jeho smrti, je reinkarnován do náhradního těla zdravého, leč postaršího milionáře.

V červnové nabídce Nedělních premiér najdete také kriminální thriller Krvavá stopa ($26.21 mil. v amerických kinech). Režii má Clint Eastwood, který také ztělesnil hlavní roli (v dalších uvidíme Jeffa Danielse a Anjelicu Houstonovou). Film vypráví i penziovaném agentovi FBI, který prodělal transplantaci srdce a konečně se dostane na stopu masovému vrahovi, po němž pátrá už řadu let.

Nedělní nabídku doplňuje horor Pavoučí teror ($17,32 mil. v amerických kinech, 1,87 mil. Kč v českých kinech, 24 040 českých diváků) v hlavní roli s Davidem Arquettem (Flek). Ten se spolu se skupinou dalších odvážlivců musí postavit krvelačným pavoukům, kteří díky úniku nebezpečné chemikálie zmutovali do obří velikosti.

Programový blok Páteční premiéry nabízí dramatický thriller Opuštěná ($10,72 mil. v amerických kinech), v němž Katie Holmesová hraje studentku elitní vysoké školy, která se ani po dvou letech nedokázala vyrovnat s nevysvětlitelným zmizením svého přítele.

Dalším pátečním titulem je akční film Flákači ($11,66 mil. v amerických kinech) v hlavních rolích s Vinem Dieselem (XXX) a Johnem Malkovichem (Con Air). Syn newoyrského mafiána se spolu s kamarády vydává vykonat jistou “prácičku” na americký Středozápad, kde se však dostane do situace, jež doposud nikdy nezažil.

Smoochy ($8.36 mil. v amerických kinech) je kriminální komedie, kterou režíroval Danny De Vito a do hlavních rolí obsadil Robina Williamse a Edwarda Nortona. Příběh se odehrává na pozadí dětské televizní show, jejíž kdysi velmi úspěšný moderátor je nahrazen novým a zhrzený muž připravuje pomstu.

Film režiéra Guy Ritchieho Trosečníci páteční nabídku doplňuje. Hvězdou této romantické komedie, v níž arogantní Američanka ztroskotá na opuštěném ostrově s italským námořníkem, je Ritchieho manželka Madonna.


Sobotní večery pro celou rodinu

V červnu se diváci, kteří dávají přednost rodinným filmům, mohou těšit na dobrodružnou sci-fi Zloději času ($36,98 mil. v amerických kinech). Vypráví o mladíkovi, který náhodou aktivuje důmyslný stroj, umožňující pozastavit čas.


Blok originální produkce HBO

Úterní večery HBO od 21:00 hod.

V prvním červnovém úterku bude uveden původní film HBO z roku 2002. Režisér Moisés Kaufman a členové newyorského Tectonic Theater Project se společně vydali do Laramie ve Wyomingu, kde byl zavražděn mladý gay Matthew Shepard. Projekt Laramie je filmovou verzí úspěšné divadelní hry, která vznikla na základě více než 200 rozhovorů s obyvateli univerzitního města Laramie. Sleduje krok za krokem nejen Shepardův případ – jeho návštěvu baru, únos, brutální ztlučení, smrt i soud s jeho vrahy - ale také zachycuje dopad, jaký tato vražda měla na život zdejších obyvatel. V tomto hraném dramatu se setkáme s Cleou DuVallovou (Carnivale) a Stevem Buscemim.

HBO nabízí v květnu svým divákům reprízy několika epizod populárního seriálu Utrpení ženatého muže, vždy v úterý ve 22:00 hod. Diváci tak mají naposled možnost vidět tento seriál v českém vysílání HBO.


Titulkované premiéry

Filmy v programovém bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny vždy v pondělí ve 21:00 hod. V červnu se jedná o následující tituly: Vanilkové nebe, Mr Deeds – náhodný milionář, Resident Evil a Hollywood Ending.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s nabídkou programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Hallmark, Discovery Channel, Reality TV a amerického Travel Channel.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.05.2004 • ČTÚ povolil další digitální experiment. Otazníky zůstávají. [ 2 ]
06.05.2004 • Byla digitalizace opravdu schválena? [ 6 ]
04.05.2004 • Červnové novinky na HBO
04.05.2004 • TÚ SR vydal štyri povolenia pre TV stanice na prenos osláv vstupu do EÚ
03.05.2004 • Tak co vlastně budeme přijímat? [ 17 ]
01.05.2004 • Vítejte v Evropské unii [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist