Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 15:08:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

On line na satCentrum: Vladimír Rusnák - Telly

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 05.10.2021


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V pořadí třicátý první chat se uskutečnil ve středu 20. 10. 2021 v čase 13:00 - 15:00 hod. Na vaše dotazy k satelitní a internetové televizi Telly odpovídal Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii společnosti Telly, s odpověďmi mu pomáhal Jan Schöppel, marketingový ředitel společnosti.


Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 6, Premier Sport 1 a 2 a Nova Sport 1 – 4. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, Ligu mistrů UEFA, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Redakce satCentrum, 20. 10. 2021



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Vladimír Rusnák - Telly

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Vladimír Rusnák - DIGI CZ

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Martin Ornass-Kubacki - SES Astra CEE

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jiří Kraval - freeSAT

- Eva Sedláčková - BabyTV

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


  Sdílet:      

Verze pro tisk


  "on line chat"

satCentrum - Dobrý den, vítáme Vás na dnešním chatu a přejeme hodně zajímavých dotazů. Satelitní a internetová platforma Telly bude v chatu na webu satCentrum mít dnes premiéru. Před necelými čtyřmi lety jsme zde sice měli DIGI TV, ale dnešní Telly je už úplně jiná, moderní platforma pro 21. století, na míle vzdálená své předchůdkyni...
Dobrý den,

děkujeme za pozvání k online chatu. Budeme se těšit na vaše dotazy.

Za Telly jsme tu dnes přítomní Vlado Rusnák, ředitel pro strategii a Jan Schöppel, marketingový ředitel.

• Josef - Dobrý den, u Telly si občas předplácím sportovní balíček. Mám v něm Nova sport 1-4 a oba Premiere sporty. Digi sporty mě už nechodí, ani ten Digi sport 6, co tu bylo zmíněno. Vysílá ještě, nebo už je součástí nějaké Nova sport? Počítáte ještě s úpravou této sportovní nabídky do budoucna? Fandím vám, jste u nás ve sportu na satelitu nejlepší!
Dobrý den,

děkujeme za pochvalu. Kanál DIGI Sport 6 je stále funkční, bude vysílat do 31.12.2021, ale jen na internetové televizi. Ostatní kanály DIGI Sport byly nahrazeny kanály Nova Sport 3 a 4 a Premier Sport 1 a 2. Trendy ve sportovním obsahu neustále sledujeme a průběžně plánujeme naší nabídku aktualizovat.

• Láďa - Dobrý den, uvažujete nad pronájmem hybridního boxu - s internetovým archivem - a se satelitním přijímačem pro Telly. Nemám chytrou televizi. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, Láďo,

aktuálně uvažujeme nad možností rozšíření našeho existujícího satelitního boxu o funkce archivu odvysílaných pořadů. Chytrá televize k tomuto nebude nutná.

• Jiří - Zdravím,, chystáte nějaké novinky do podzimních měsíců ze sportu a z dokumentů? Budou na Vánoce nějaké akce pro stávající anebo nové zájemce o vaši službu? Díky, Jirka.
na Vánoce určitě chystáme nabídku pro nové i stávají zákazníky. Za pár týdnů ji zveřejníme. Nechte se překvapit. :)

• Marie - Plánujete zařadit nějaký UHD (4k) program? Děkuji.
Aktuálně vysíláme přes internetovou televizi kanál NASA UHD, zároveň jednáme o možnostech doplnění dalších UHD kanálů do naší nabídky.

• KP - Česká televize teď získala práva na evropské šampionáty a evropskou fotbalovou ligu prý až do roku 2028, znamená to, že ji v Telly neuvidíme?
Kanály České televize jsou součástí naší TV nabídky, takže o zmíněné soutěže určitě nepřijdete.

• král - Zdravím, rád sleduji historické dokumenty a tak bych měl zájem o asi dnes nejlepší kanál - History2. Je nějaká naděje, že by k History Channelu mohla v Telly přibýt i kvalitnější "dvojka"? Děkuji za odpověď a přeji vám hodně úspěchů - pro mě jste nejlepší poskytovatel programů - jak nabídkou, tak i cenou!
Děkujeme za pochvalu a děkujeme i za zajímavý podnět. Dlouhodobě sledujeme obsahovou nabídku na trhu a pravidelně zvažujeme aktualizaci i té naší. Ohledně kanálu History2, budeme se i tímto podnětem zabývat.

• Venca - Mám už několik let DIGI kartu spárovanou s modulem NAGRA - budu muset po přechodu na Telly změnit přístupovou kartu s modulem, nebo začít používat jiný receiver? Mám vlastní "lepší" UHD s CI a nechci proto mít nějaký pronajatý "hloupější" přijímač. Dokdy mi bude fungovat "můj" současný modul s kartou?
Všechny zařízení (set-top boxy nebo CA moduly se smart kartou), které fungovaly na DIGI, fungují i na Telly. Tudíž ani u Vás by neměl být problém.

• jura - Dobrý den, budete jednat s AMC na doplnění některých chybějících tematických kanálů z jejich portfolia? Budete vysílat i o hodinu posunuté verze kanálů, jako je tomu ve Skylinku? A do třetice - uvažujete o distribuci UHD kanálů (nejraději bych měl Eurosport 4k)? Televizorů s UHD už je na našem trhu dost. Za UHD bych si byl ochotný i připlatit. Děkuji za odpověď, jste dobří, tak v tom vydržte! Jura.
K případným vyjednáváním o konkrétní doplnění obsahové nabídky se bohužel z podstaty jednání nemůžeme vyjadřovat. Pravdou je, že se ale neustále díváme po nových možnostech rozšíření našeho portfolia.

K posunutému vysílání, Telly už nyní provozuje internetovou televizi, se 7denním archivem, kde si můžete jakýkoliv pořad kdykoliv posunout.

O distribuci UHD kanálů uvažujeme, konkrétně i o distribuci Eurosport 4k.

• Petr - Doufám, že nám zůstanou Eurosporty a Discovery, ty u nás na satelitu nikdo nemá. Zvlášť, když je příští rok Olympiáda:
Ano, můžeme Vám garantovat, že olympiádu, resp. kanály Eurosport a Discovery na obrazovkách Telly uvidíte.

• fx652d - V ceníku na vašich stránkách jsem se dočetl: "V případě vyřazení balíčku Sport z nabídky je Telly s.r.o. oprávněna navrhnout účastníkovi přechod na balíčky Malý, Střední a Velký." Znamená to, že příští rok, až bude mít fotbalová práva konkurenční Skylink, může dojít k vyřazení balíčku Sport z nabídky? Já jsem abonentem Telly právě kvůli sportu, televizní kanály najdu zdarma v DVB-T a filmy co mě zajímají na internetu (třeba Netflix). Jak to tedy opravdu je, můžete aspoň naznačit, co nás příští podzim čeká? Děkuji
Balíček Sport je pevnou součástí naší televizní nabídky a nemáme v plánu ho rušit, naopak neustále sledujeme nabídky a možnosti rozšíření sportovního obsahu. Práva na Premier League od příští sezony nevlastníme, je ale v našem zájmu, aby Premier League na Telly i nadále pokračovala.

• DJ.kp - Mám asi hloupé dotazy - co vlastně znamená slovo Telly. A do kdy budete používat zároveň i název DIGI TV, a nebude Telly také na Slovensku anebo v Maďarsku či Rumunsku - tam jsou také DIGI TV ;-)
Žádná otázka není hloupá :)

Telly je anglický hovorový výraz pro televizi.

Značku DIGI TV již nepoužíváme. DIGI TV v Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku má jiné majitele. Proto se neumíme vyjádřit k otázce, zda budou oni i nadále používat brand DIGI TV, nebo jiný název.

• Zdeněk - Před lety jste měli soutěž o automobily clio, budete nějakou soutěž pro nové zákazníky pořádat i letos? Chci přejít z freesatu k telly, tak čekám na vhodnou dobu - motivaci :-) Zdeněk.
Snažíme se neustále přicházet se zajímavými nabídkami. Aktuálně můžete například využít nabídku Velkého balíčku se 121 TV kanály na 3 měsíce za 200 Kč měsíčně. Plánujeme i různé soutěže a dárky do věrnostního programu. Podobnou soutěž o auto aktuálně neplánujeme. Z podnětů zákazníků již víme, že je pro ně zajímavější menší odměna, na kterou dosáhne téměř každý, než promilová šance na získání větší ceny.

• Tomáš - Zdravím! U internetu jsem v ceníku na vaší stránce narazil nad možností optického internetu. Zadal jsem do formuláře svou adresu, ale odpovědělo mi, že na mé adrese není dostupný. Máte optiku jen ve velkých městech? A můžu využít optické přípojky jiného operátora a pak si zaplatit vaše služby, nebo mohu mít optiku s vaší nabídkou jen tehdy, když jste majitelem optického kabelu? Moc se v tom nevyznám. Děkuji za odpověď.
Telly nevlastní optickou ani jinou datovou infrastrukturu, ale služby poskytuje na pronajaté infrastruktuře od společnosti CETIN. Pokud Vám náš ověřovač dostupnosti nenabídl službu optického internetu, tak ji bohužel na Vaší adrese neposkytujeme.

• Monika - Dobrý den, mám satelitní DIGI TV, tak by mě zajímalo, kdy dojde k jejímu ukončení a budu muset přejít na Telly. Zatím se mi nikdo z DIGI neozval, tak nevím, na čem jsem. Dík za odpověď, Monča.
V současné době neplánujeme nucenou migraci zákazníků. Nebojte ale, pokud by se to blížilo, všechny zákazníky o tom budeme informovat.

Už nyní je výhodné přejít na některý z Telly balíčků. Získáte tím výhody věrnostního programu (slevy, dárky, výhody u partnerů) a budete mít jistotu vždy aktuální programové nabídky. Nové televizní kanály totiž budeme přidávat pouze do Telly balíčků.

• Marcel - Dobrý den, asi mi neodpovíte, ale zajímalo by mě, jak si vede Telly v počtu platících diváků mezi providery v ČR. Jak jste na tom u satelitních abonentů, internetové TV a v telefonech. Stoupají vám počty diváků? Děkuji, Marcel
V ČR patříme mezi větší televizní operátory.

• kk - Uvažujete, prosím, o zařazení některých stanic s posunem o jednu hodinu? Děkuji.
Telly už nyní provozuje internetovou televizi, se 7denním archivem, kde si můžete jakýkoliv pořad kdykoliv posunout.

• petr - Chtěl bych se zeptat, zda se zlepší kvalita signálu Telly. Některé stanice jsou slabší a při zhoršeném počasí se obraz rozpadá - kostečkuje. Mám dojem, že je kvalita transponderů různá, a možná by pomohlo přestat vysílat ze starého Intelsatu a přejít na novější Thory. Máte to v plánu?
Naše zákaznická zkušenost je vesměs pozitivní, pokud ale máte podobný problém, obraťte se prosím na naši zákaznickou linku. Problém může spočívat v souběhu více věcí. Rádi Vám pomůžeme s nápravou.

• josef - Zdravím Vás - mám ještě freesat (kdysi UPC Direct) a z důvodu polohy domu ve městě nemohu přetočit parabolu na Astru na 23. stupni. Uvažuji tedy o Telly - bude mi ale stačit jen vaše nová karta, když mám v televizoru zasunutý modul Irdeto? Nebo si musím u Vás zakoupit nějaký nový modul s kartou? O abonentský přijímač nemám zájem. A neuvažujete o nějaké akci pro platící diváky freesatu, aby přešli k vám na Telly, třeba nějakou slevu ;-) Myslím si, že by se našli diváci, kteří nechtějí či nemohou přetáčet své paraboly na pozici Skylinku. Děkuji Vám za odpovědi!
Naše platforma nepodporuje kódování Irdeto, využíváme k tomu NAGRAVISION. Parabolu při přechodu k nám přetáčet nemusíte a není nutné ani využívat satelitní set-top box. Můžeme Vám zapůjčit moderní CA modul s automatickým laděním programů. Pro zákazníky FreeSAT máme aktuálně nabídku balíčku Velký za 200 Kč měsíčně na 3 měsíce. Zároveň chystáme na Vánoce a příští rok další akce.

• jan - Dobrý den, mám stále ještě freesat (dříve UPC) a moc se mi nechce lézt na střechu a přetáčet na astry na skylink. Budete nabízet takovým jako jsem já nějakou slevu či akci, abychom zůstali na thoru a přešli k vám do telly? Jak byste hodnotil telly z hlediska kvality obrazu, stability - výpadků signálu anebo atraktivnosti stanic? Má smysl zůstat s vámi, nebude také brzy prodáni a součástí zahraničního média? Chtěl bych mít na několik let jistotu a stále neměnit. Děkuji za odpověď, Honza, Velvary.
Pro zákazníky FreeSAT máme aktuálně nabídku balíčku Velký za 200 Kč měsíčně na 3 měsíce. Zároveň chystáme na Vánoce a příští rok další akce.

Naše satelitní platforma je optimalizovaná pro stovky tisíc zákazníků a má tak vysokou stabilitu. Zároveň poskytujeme i velké množství HD kanálů, přičemž nabídku HD se snažíme neustále rozšiřovat. Do budoucna plánujeme zařazení i UHD kanálů. Naší TV nabídku hodnotíme jako velmi atraktivní a vyváženou. Pracujeme na tom, aby si v ní každý z domácnosti našel to své. Velkou radost nám dělá především sportovní nabídka, kde aktuálně vysíláme všechny špičkové fotbalové soutěže (Ligu mistrů, Premier League, Bundesligu, LaLigu a mnoho dalších) nebo např. UFC.

• Jana - Mám dotaz - přidáte nové stanice Joj Šport, Nova Lady a Prima Show? Děkuji.
Kanál JOJ Sport nakupuje práva pouze pro Slovenskou republiku, proto ho jako český operátor zařadit nemůžeme. O zařazení Nova Lady a Prima Show intenzivně jednáme.

satCentrum - Tak to byl poslední dotaz chatu on line, děkujeme obou našim účastníkům za odpovědi. Telly pak přejeme co nejvíce atraktivních kanálů a hodně spokojených abonentů. Za satCentrum team Václav Hrubec.
Děkujeme i my a těšíme se na příští online chat.
Přejeme hezký den vám všem,

Vlado Rusnák
Jan Schöppel


Další články z rubriky:
02.12.2020 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink, freeSAT, Anténa+
19.10.2018 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink
01.12.2017 • On line na satCentrum: Vladimír Rusnák, DIGI CZ
21.03.2017 • On line na satCentrum: Martin Ornass-Kubacki, SES Astra CEE
24.10.2016 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink
22.11.2015 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist