Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 12:15:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

TV program 24.cz známý i jako „parlamentní TV kanál“ zahájil technologické testy svého vysílání v kabelových sítích UPC

  Autor: PR Press 24.cz , e-mail: info@24cz.tv Přidané: 28.10.2004


Praha 28.10 2004. Společnost Region Média sděluje, že od 7.07 hod. ráno zahájila postupné technologické testy vysílání svého programu 24.cz v kabelových sítích společnosti UPC Česká republika, a. s.. v Praze a v Brně. Program bude během dne dostupný i prostřednictvím satelitního vysílání. Zkušební vysílání programu 24.cz tak budou moci přijímat i ti, kteří vlastní satelitní přijímač, nebo jsou předplatiteli digitální televize UPC Direct. V UPC Direct bude program 24.cz zatím zařazen mezi volné programy a bude ho nutné individuálně naladit.

„Skončila nejtěžší, a sice přípravná etapa celého projektu parlamentní televize. Teď se soustředíme na programové a technické doladění vysílání a na precizování grafiky, „ říká Leoš Pohl, duchovní otec 24. cz. a upozorňuje, že zejména na satelitu se bude vysílání prvních 48 často měnit včetně možného přerušování vysílání. „Chceme si důkladně vyzkoušet všechny situace a jejich řešení. Pak už na to nebude čas,“ komentuje Leoš Pohl příštích 48 hodin vysílání. Stabilní místo na satelitu Astra má 24.cz zaujmout na pozici 19,2 východně.

Během zkušebního vysílání uvede 24.cz záznamy z jednání plén Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a zasedání vybraných výborů.

„Zahájení řádného vysílání plánujeme na druhou polovinu listopadu. V jeho rámci pak nabídneme i přímé přenosy z jednání plén , publicistické pořady a divákům nabídneme i možnost aktivně se do vysílání zapojit,“ končí informaci o zahájení technologických testů Leoš Pohl, zastupující společnost Region Média.


PR Press 24.cz, Leoš Pohl, 28.10.2004


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 10   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.11.2004 • Prodloužení zvýhodněné podzimní nabídky pro nové zákazníky UPC Direct – zdarma přijímač, karta, parabola a konvertor
01.11.2004 • Digitální kompromis
12.10.2004 • Více fotbalu na Galaxii sport [ 5 ]
11.10.2004 • Licence na pozemní DVB-T buď v říjnu nebo až v roce 2006 ! [ 4 ]
11.10.2004 • 50. kanál bude aj naďalej využívaný pre analógové vysielanie [ 2 ]
09.10.2004 • Listopad na HBO [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  24.cz 

01.11.2004 07:26 • anonym
K něčemu tato stanice bude dobrá. Až uvidí občan - volič své daně v akci, tak ho k volbám nedostanou ani párem volů.
 
 
  Všichni jen kritizujete 

31.10.2004 22:15 • PC
Pokud znám reakce ze svého okolí, každý kanál v češtině je vítán...A na 24.cz se rád podívám pokud am bude zajímavé téma v parlamentu či podobně. Mají tam přece být i diskuze atd. Jen řvete a nic víc. Zkuste sami něco začít vysílat. Že UPC nemá vnabídce AXN nechápu......Mimochodem u nás v Prostějovské kabelovce máme AXN už od prosince minulého roku 2003 a je tam řada zajímavých pořadů. Ale třeba místo Romantica TV která je na nic tam mohli zařadit TA3. Ale co bych chtěl za 300 že?
 
 
  Hlasování, AXN, UPC 

31.10.2004 11:39 • Bohaatstvo
Ne každej, kdo hlasuje, musí být uřvanej diskutér. Já jsem taky hlasoval pro evropskej kanál. To těch americkej produkcí nemáte dost? Ano, já mám AXN, takže si pískám: sledval jsem tenhle kanál asi hodinu - ráno dávaj starej (70's) seriál Starsky & Hutch, který ve 1400 toho dne opakujou. To je jediný, čím mě zaujali. Parlamentní kanál bych sledoval asi taky jednou, ale zato asi hodinu a deset minut. Takže o deset minut vede...
...a UPC? Vám nestačí desítky kanálů a musíte mít AXN. Možná taky na tu hodinu za rok, ale budete spokojený, že máte všechno. Potom zjistíte, že vám chybí tamto a za půl roku zas ono. Dost deprimující, ne? Všem veverkám v bubnu přeju hezkej den.
P.S. NEbojte, každej je tak trochu veverkou...
 
 
  @no toto 

30.10.2004 20:55 • satCentrum
Ankety na našem webu redakce připravuje sama a hlasování v nich nijak neovlivňuje a nezasahuje do něj. Je pravda, že se necháváme inspirovat aktuální problematikou v satelitním příjmu, ale na anketě s námi opravdu UPC (jestli zrovna ji máte na mysli) nespolupracovala. Podle vašich reakcí to spíše vypadá, že někteří hlasujete schválně proti, tak jako v minulé anketě jste poměrně často dávali (trochu nepochopitelně) přednost Hotbirdu před Astrou pro možný příjem Czechlinku. Ale vzhledem k tomu, že je tato anketa na webu jen pár dní, výsledky se s rostoucím počtem hlasů budou určitě měnit. Podívejte se na slovenskou mutaci (satCentrum.sk), kde zatím návštěvníci hlasují pro hollywoodské filmy. A na závěr - pokud nám Vy (nick "no toto") anebo někdo další pošlete Váš návrh ankety s 5-8 odpověďmi, může se klidně objevit jako příští hlasování na našem webu.
 
 
  A mimoto se mi nezdá hlasování ... 

30.10.2004 20:23 • no toto
A mimoto se mi nezdá hlasování na zdejším serveru. Že by chtěl někdo místo Oscarových filmů raději evropské propadáky a k tomu v takovém rozdílu tomu nevěřím. Evropské filmy určitě nejsou špatné, no jak si vemu příklad z Europa europa, byly by tam samé hovadiny.
Nejspíš to bude tím, že táto stanice se už připravuje, bude u nás vysílat, tak aby se zabránilo tmu, že někdo bude tuto stanici kritizovat, existuje hned výmluva - sami ste si ji zvolili. Tato anketa měla být předtím, než se vědelo o vznikající stanici s EU filmy.
 
 
  Ono je dost problém, že u nás ... 

30.10.2004 20:17 • no toto
Ono je dost problém, že u nás nevznikají stanice. A když už něco vznikne, je to kravina - viz 24CZ. Za to ani UPC nemůže, je jen poskytovatel. Tím si ji nechci hájit, už dávno měl monopol tohto packetu vystřídat někdo rozumnější. Bohužel
V Maďarsku vzniká jedna za druhou, v Polsku taky. To fakt mohl místo této blbostí být na Astře packet našich rádií.
 
 
  Stanice to bude asi fakt k nič ... 

30.10.2004 18:16 • pk.-tr
Stanice to bude asi fakt k ničemu. Ale v paketu UPC není. Vysílá samostatně.
 
 
  Pravda 

30.10.2004 11:59 • anonym
Svatá pravda. U konkurence se dívají na AXN a my u UPC budeme sledovat ta hovada , jak se hádají o ničem nebo chrápou v parlamentu. Za takový krok nezbývá než UPC "poděkovat". Ze srdce jim přeji, aby co nejdřím zkrachovali a celou síť koupil někdo, lomu bude záležet na zákazníkovi a poskytne mu za jeho peníze to, co chce vidět.
 
 
  vsak to ji staci to ctvrt proc ... 

29.10.2004 21:18 • anonym
vsak to ji staci to ctvrt procento, vsak rikali ze je nizkorozpoctova :)

 
 
  Tak to se teda zase neco poved ... 

29.10.2004 15:47 • anonym
Tak to se teda zase neco povedlo. Takovou sracku divaci v CR skutene potrebovali. Proc radeji UPC nezaradila do nabidky kanal AXN? Proc kanal o nicem? Nejsem zly a preju, aby 24cz mela sledovanost alespon ctvrt procenta. To je asi tak maximum.
 
 
Celkový počet komentářů: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist