Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 19.05.2024 - 09:23:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

COOL Movies: Přírodní katastrofy v různých podobách – příliv, pavouci a rapper Ali G

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.12.2009


Víkend s COOL Movies tentokrát diváky vtáhne do děsivé atmosféry nejhorší přírodní katastrofy v Německu. Snímek Bouřlivý příliv byl inspirován skutečnou událostí z roku 1962. V pozdních sobotních hodinách k obrazovce mohou přisednout milovníci hororových filmů, kteří se nebojí pavouků, neboť na ně čeká od 23.20 hod snímek Arachnofobie.


V neděli po dokončení příběhu německého filmu Bouřlivý příliv z předchozího dne nabídne divákům od 22.00 hod Prima COOL specifický humor Sachy Barona Cohena, ve snímku s názvem Ali G Indahouse.


SOBOTA 19.12.

Víkend s COOL Movies tentokrát diváky vtáhne do děsivé atmosféry nejhorší přírodní katastrofy v Německu. Snímek Bouřlivý příliv byl inspirován skutečnou událostí z roku 1962, kdy v Hamburku zahynulo při ničivých záplavách 315 lidí. Důvodem tolika obětí bylo dlouhé zatajování blížící se katastrofy před obyvatelstvem až do poslední chvíle. Koryto řeky se tedy vylévá a smrtící tok vody se valí přímo ulicemi města. Lidé nemají kde utéct – navíc někteří o vraždícím živlu nemají ani potuchy.

Drama podle skutečné události mohou diváci sledovat ve dvou devadesátiminutových dílech, a to v sobotu 19. prosince od 21.20 a hned v neděli poté ve 20.15 hod.

V pozdních sobotních hodinách k obrazovce mohou přisednout milovníci hororových filmů, kteří se nebojí pavouků, neboť na ně čeká od 23.20 hod snímek Arachnofobie. Jeho příběh vypovídá o tom, jak se smrtelně jedovatý venezuelský pavouk rozmnoží v Kalifornii a začne terorizovat celé město. Do boje proti smrtícímu hmyzu se pouští mimo jiné i lékař Ross, který trpí arachnofobií neboli chorobným strachem z pavouků.

Snímek nabízí kromě hrůzostrašných scén také odlehčení ve formě příjemného humoru, zastoupeného zejména slavným Johnem Goodmanem.


NEDĚLE 20.12.

V neděli po dokončení příběhu německého filmu Bouřlivý příliv z předchozího dne nabídne divákům od 22.00 hod Prima COOL specifický humor Sachy Barona Cohena, ve snímku s názvem Ali G Indahouse. V něm Cohen, známý také jako Borat, představuje rappera, který se stává ve své slávě největším ze všech hrdinů - nepřemožitelným, nenasytným a samozřejmě neodolatelným pro všechny dívky.

Zajímostí ze zákulisí je, že to byla právě postava rappera Ali G, která znamenala pro herce S. B. Cohena vzlet v kariéře. Od roku 1998 si totiž do své vlastní Da Ali G Show zval nejvlivnější postavy z planety a poté jim kladl hloupé, zesměšňující otázky. V posledních letech pak zaznamenal tento kontroverzní herec světový úspěch ve snímcích Borat a Bruno.


V předvánočním čase na diváky Prima COOL čeká PsychoAdvent s klasickými horory nazvanými Psycho, Štědrý den odstartuje netypická nabídka pořadů zahrnutých pod název Antivánoce a večery mezi svátky naplní filmy plné drsného humoru i děsu.


Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.12.2009 • Simpsonovi slaví zítra narozeniny – Prima COOL je chystá k vysílání od 1.1.2010!
16.12.2009 • Přísně tajné vraždy
16.12.2009 • Najobľúbenejší televízni moderátori roka 2009: Banášová, Hargašová-Lajčákova a Čviriková-Hriadeľová
16.12.2009 • Tradiční vánoční průzkum UPC: Nejoblíbenější televizní moderátoři roku 2009
16.12.2009 • Vianočný program - Alternatíva pre diváka
15.12.2009 • Jste to, co jíte: Svátky ve zdravém stylu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist