Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 18:55:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC nabízí v kabelové televizi a v digitální satelitní televizi UPC Direct nový TV kanál A +

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 26.05.2005



Společnost UPC Česká republika, a. s. vůdčí provozovatel kabelové televize, širokopásmového internetu a digitální satelitní televize zařazuje do své televizní nabídky opět nový televizní kanál, tentokrát A+. Ten nabízí kreslené filmy a seriály ve stylu Anime/Manga v české jazykové verzi.

Praha 26. 5. 2005. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále jen UPC nebo společnost) oznamuje, že v minulých dnech odstartoval v nabídkách její kabelové televize a digitální satelitní televize UPC Direct nový televizní kanál A+.

Tento TV kanál je prvním "anime" kanálem ve Střední a Východní Evropě. Výraz "anime" je znám zejména mezi mladou generací jako označení animovaných filmů a seriálů, které jsou zpracovávány ve specifickém japonském stylu "manga". TV kanál A+ vysílá šest hodin denně, od 20:00 hod. do 02:00 hod. po ukončení vysílání dětského programu Minimax. Je šířen v české verzi - část pořadů je do češtiny dabována a část opatřena českými titulky.

"A+ se orientuje na především na dospívající mládež a mladou generaci vůbec," komentuje obsah nového TV kanálu generální ředitel UPC Václav Bartoň."Jeho vysílání začíná blokem pořadů, tvořícím nenásilný přechod od dětského kanálu Minimax k programu pro starší mládež. První dvě hodiny vysílání jsou tedy na A+ věnovány americkým kresleným seriálům a japonským "anime" seriálům pro děti. Od 22:00 do 02:00 pak A+ nabízí ty neslavnější a nejpopulárnější "anime" pořady pro dospělé, jako jsou Yu Yu Hakusho, Blue Gender, Megamen, Slayers či Inuyasha. Tyto pořady patří v Japonsku a také ve Spojených státech k nejmódnějším," dodává Václav Bartoň a končí: "jde o specifickou nabídku, která má za cíl uspokojit početně významnou skupinu našich diváků."

A+ je v kabelové televizi UPC zařazen do nabídky Klasik a v digitální satelitní televizi UPC Direct do nabídky Rodina. Cena za žádnou z nabídek se nemění.

V nabídce digitální televize UPC Direct tak už jde o desátý nový TV kanál v tomto roce. V případě kabelové televize pak o druhý. Česky nebo slovensky, ať už dabovaně nebo s titulky tak v nabídce UPC Direct vysílá už 26 TV kanálů. V nabídce kabelové televize pak česky nebo slovensky vysílá až 27 TV kanálů. Společnost upozorňuje, že v nabídce kabelové televize nemusí být všechny česky nebo slovensky mluvené TV kanály dostupné ve všech lokalitách. V případě UPC Direct jsou naopak dostupné bez výjimky všude.

František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí UPC ČR, a.s.


O UPC:

Společnost UPC Česká republika je vůdčí provozovatel kabelové televize, širokopásmového internetu a digitální satelitní televize v České republice. Kabelové sítě společnosti UPC Česká republika, a.s. byly k 31. březnu 2005 v dosahu 760,000 domácností. Služby UPC využívalo k tomuto datu na 436,000 domácností, z toho 386,000 klientů služby kabelové a satelitní televize a 51,400 klientů některou z nabídek vysokorychlostního internetu chello. UPC Česká republika je dceřinou společností UnitedGlobalCom, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA)

Společnost UPC přináší vedle programu běžných domácích televizí, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2, Cinemax a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Jetix (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to "kabelová televize bez kabelu". Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti. .

PR Press UPC ČR, a.s., 26.5.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 6   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2005 • Athina Sat TV oficiálně zahájila vysílání s 13 televizními programy
27.05.2005 • Více předplatitelů Sky Italia
25.05.2005 • EK vyzvala státy, aby digitalizovaly televizi do roku 2012 [ 1 ]
24.05.2005 • Film+ vstupuje na naši mediální scénu [ 5 ]
20.05.2005 • Slyšení k digitální licenci skončila, verdikt by mohl být do září [ 4 ]
19.05.2005 • V digitální satelitní televizi UPC Direct jsou nyní dostupné i programy ČT 1 a ČT 2 [ 17 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  dnes od 14.15 nam nefuguje satelitni televize 

30.07.2008 18:10 • neregistrovaný
proc to nefunguje nerozumim tomu je to akorat obirani lidi z penez
 
 
  UPC Slovakia-postrach pre klientov 

30.05.2005 15:00 • bezradny
Nefunguje Vam satelit UPC, zavolate na zakaznicke cislo.Tam Vam povedia, ze je chyba v Amsterdame a termin opravy nevedia. Zistite, ze problem nieje v Amsterdame, ale primace ktore dodavala UPC Slovenkso znacky Philips nefunguju, ale nove primace vyhotovene uz len pre UPC nemaju ziadnu poruchu.Zavolate na zakaznicke cislo,odpoved-mozete sa stazovat pisomne.Chcete vymenit primac-odpoved "primac je v poriadku, nevymenia Vam ho".Platim za sluzbu ,ktoru nepoberam-odpoved stazujte sa pisomne.Prosim poradte mi dodavatela Satelitnych programov v digitalnej forme, aby som uz mohol vypovedat zmluvu zo spolocnostou UPC Slovensko.
 
 
  ad Martin. 

26.05.2005 15:08 • Fero.
Martin máš úplnú pravdu ,akoby si to bol písal zamňa.UPC chýba konkurencia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
 
 
  vudci ?termin z dob komunismu 

26.05.2005 12:31 • martin
no jeste ze neni taky vudci politickou stranou :-)

 
 
  ad Alojs 

26.05.2005 12:05 • martin
S nabídkou UPC Direct jsem vcelku spokojen, v poslední době česky a slovensky mluvené programy přibývají jako houby po dešti za což jsem samozřejmě jako odběratel této služby rád. Souhlasím ale s Aloisem, že cena za satelitní televizi UPC Direct je (i díky neexistující konkurenci v české payTV) vysoká a vzhledem k ceně kabelové televize přemrštěná (cca dvojnásobná !!!). Patřím k lidem, kteří mají v této zemi příjem vyšší než průměrný, ale i přesto si myslím, že UPC Direct levný není. Jsem odběratel této služby od samého začátku, určitě se velmi zlepšila, ale uvítal bych od UPC, když už ponechává vyšší cenu, aby pro takové dlouholeté abonenty uvažoval i s nějakými cenovými bonusy za věrnost.
 
 
  samochvála 

26.05.2005 11:39 • Alojs
na začátku článku by mělo být --- Společnost UPC Česká republika, a. s. vůdčí provozovatel kabelové televize, širokopásmového internetu a ""předražené""digitální satelitní televize----
 
 
Celkový počet komentářů: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist