Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 22:05:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Extreme Sports Channel posiluje vysílání adrenalinových a akčních dokumentů

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 08.11.2011



Dobrá zpráva pro milovníky aktivního životního stylu. Placená televize Extreme Sports Channel výrazně posiluje svoji unikátní programovou nabídku o více než 180 premiérových hodin adrenalinové zábavy díky akviziční dohodě s největším nezávislým světovým distributorem sportovních pořadů IMG Media.


Úvodní epizody nových pořadů plných adrenalinu, akce a extrémních sportovních výkonů se objeví na obrazovkách českých a slovenských diváků již koncem letošního roku. Placená kabelová a satelitní stanice Extreme Sports Channel vysílá v anglickém znění s českými titulky a ve formátu 16:9. V Česku a na Slovensku ji zastupuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Mezi novinkami v programové nabídce Extreme Sports Channel září seriály Superstars USA, Featured, Flipside nebo Dr. Danger. Velký zájem diváků jistě vyvolá příběh Letting Go se surfařskou legendou Kellym Slaterem nebo dokument Surfing 50 States.

„Extreme Sports Channel je více než dvanáct let světovou jedničkou ve vysílání originálních pořadů plných adrenalinu, akce a extrémních sportovních výkonů. Za tu dobu perfektně víme, co naši diváci chtějí, a díky nové programové akvizici jim přineseme spoustu výjimečných zážitků,“ uvedl Tim MacMullen, ředitel stanice Extreme Sports Channel. Novinky ve vysílání vítá také místní zastoupení kanálu. „Od chystaných pořadů si slibujeme, že osloví další české a slovenské milovníky aktivního životního stylu,“ uvedl Aleš Fabík, Country Manager společnosti Chello Central Europe.

Nové pořady na Extreme Sports Channel pokrývají širokou tematickou oblast. Druhá série akčního reportážního cyklu Dr. Danger sleduje bývalého novináře doktora Boba Arnota na cestách po nejnebezpečnějších místech světa, například po Afghánistánu a přináší originální pohled na tamní problémy a často překvapující kulturní zvyklosti.

Superstars USA představuje bývalé i současné sportovce – od hráčů amerického fotbalu a ragbistů přes atlety k boxerům a vyznavačům vodních sportů – kteří spolu v různých disciplínách bojují o titul šampióna.

Features odhaluje divákům snový život nejlepších světových surfařů, skateboardistů či lyžařů, kteří cestující po exotických destinacích a baví se na divokých večírcích.
Milovníci surfování si jistě nenechají ujít film Letting Go od legendy tohoto sportu Kellyho Slatera. Snímek vypráví příběh o Kellyho triumfálním návratu, při němž posedmé získal titul mistra světa.


Více o stanici Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel je první a jediná televizní stanice na světě zcela zasvěcená akčním sportům. Již více než deset let vysílá nejatraktivnější sportovní události a soutěže, při jejichž sledování se divákovi zvedne hladina adrenalinu v krvi.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.11.2011 • National Geographic Channel a Travel Channel se zúčastnily festivalu Caminos v Karlových Varech
07.11.2011 • Prima COOL spustila o víkendu nový web
04.11.2011 • Diváci na Zlínsku se dnes, 4. 11. 2011 dočkali spuštění 2. multiplexu
03.11.2011 • Slovenská televízia dnes oslávi 55 rokov vysielania
27.10.2011 • Nový transponder Towercomu 11,837 H se slovenskými TV odstartuje každým dnem, souběh s tp. 12,565 H až do dubna 2012! [ 31 ]
27.10.2011 • Setkání prodejců Skylink a CS Link v Olomouci – „KONEČNĚ SPOLU“ [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist