Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 00:11:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v prosinci na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 25.11.2011


Pokud nemáte dostatek peněz na cestování, nechte se inspirovat zbrusu novým seriálem Na cestách třetí třídou v prosinci na Travel Channel. Naopak Spolehlivý luxus cestování s Varunem Sharmou si určitě nenechte ujít, spatříte nejluxusnější světové destinace. Co musíte vidět - Gruzie je premiérový dokument, který vás strhne bohatou historií, která se datuje na tisíciletí. A tak jako každý měsíc sledujte také nové premiérové dokumenty Jeďte dnes a Na palubě.



Dokumentární seriály:

Na cestách třetí třídou

Jeskynní kulty, hrozby smrti, pojídání bahna a namožená záda. To vše může být dobrodružství jedině s Julianem Hantonem. Žádný pokles v rozpočtu nemůže zastavit nebojácného pana Hantona, takže se pokouší na své cestě přežít celý týden pouze se 100 dolary. To vyžaduje, aby se Julian spoléhal na laskavost cizinců a těšil se aspoň malému cestovatelskému štěstí. Julianův vztah se štěstěnou je však přinejmenším nevyrovnaný, takže není žádným překvapením, že se během masáže ve Vilniusu v Litvě dozvídá, že má namožená záda. Předurčen ke zlepšení svého zdraví po této zprávě směřuje Julian do lázeňského města Druskininkai, kde ale zjišťuje, že jediné, co si může dovolit, je léčba pojídáním bahna. Turecko dokazuje, že bude těžkým týdnem na přežití, neboť Julian je v ohrožení na ulici, pak je zraněn krátce předtím, než ho napadne čtyřleté dítě. Přesto se zde pokouší najíst, narozdíl od Kodaně, kde přežít za $100 znamená dát si jedno jídlo za celý týden. S těžkým paběrkováním po týdnech v Miláně, Berlíně, Nikósii a Sofii předvádí Julian, jak se dá realizovat extrémně levné cestování, ale také demonstruje, že máte jen velmi malou šanci na úspěch, jste-li na cestách třetí třídou.

Každou neděli od 18. prosince v 21:00 hod.



Spolehlivý luxus cestování s Varunem Sharmou

Je možné mít až příliš dobrých věcí najednou? Definitivně ne; jistě, pokud se na to zaměří Varun Sharma a vydává se na další výpravu po nejluxusnějších světových destinacích. V rámci času určeného aktivitám se naučíme něco z jezdeckých dovedností v jezdeckém centru Castle Hertelendy v Maďarsku a také si vyzkoušíme tandemový seskok padákem ve Švýcarsku. Směřujíc do Karibiku se Varun, dříve než si s nadšením pochutná na místním koktejlu Goombay Smash, vydává na bahamskou pláž s růžovým pískem. Varun se moudře vyhýbá soupeření se sportovní legendou Sirem Vivianem Richardsem v jeho vlastní hře a raději jej místo toho vyzývá na golf, když jsou v Antigui. V Indii se Varun zaměří na žhavé doplňky na trhu s luxusním zbožím stejně tak navštěvuje některé původní obchody s drahokamy. Varun také prověří ekologické pojení v oblasti luxusu. V oblasti Harads, ve švédském Laponsku se Varun ocitá sice v luxusním moderním ubytování, nicméně na stromě; 100 metrů vysoko, abychom byli přesní. V eko resortu Japamala v Malaysii bylo všech třináct apartmánů navrženo kolem skal a stromů, které již obklopovaly určené místo, nic nebylo přemístěno ani pokáceno. Mezitím v Malaysii, dostává Varun pozvání stát se ‘King of the Day’, ale s jeho luxusním životním stylem by jím vlastně mohl být jednoduše každý den.

Každé úterý od 13. prosince v 19:00 hod.



Premiéry:

Co musíte vidět - Gruzie

Sarah Cawood na vzrušující cestě napříč Gruzií směřuje přímo do srdce pohoří Kavkaz. Tato malá země teprve nedávno získala nezávislost na Sovětském svazu, ale její historie se datuje na tisíciletí. Sarah vyráží z hlavního města Tbilisi, předtím než zamíří na východ do vinařské oblasti. To je místo, o kterém se říká, že zde bylo víno objeveno. Sarah je pozvána na tradiční hostinu 'Supra'. Poté dále cestuje na západ na Vysoký Kavzaz, který je robustní páteří země, a kde se tradice a zvyky změnily za uplynulá staletí jen nepatrně. Nakonec Sarah zamíří k pobřeží Černého moře a dostává se do Batumi, nejoblíbenějšího místa, kde gruzínci tráví dovolenou.

Premiéra ve středu 14. prosince ve 20:00 hod.



Na palubě

Plavba zřídkakdy přináší více dobrodružství než výprava do Amazonie, jak zjišťuje Ben Hull na palubě luxusní lodi MV Aria. Jonathan Beaumont reportuje z vůbec prvního oceňování UK Cruise Awards zatímco Cheryl Baker si užívá odpočinku při thajské masáži v Bangkoku.

Premiéra v neděli 4. prosince v 19:00 hod.



Jeďte dnes

Danny Robins směřuje do Abu Dhabi pro letmý pohled na budoucí život v Masdar City a také nahlédne do automobilového světa Ferrari. Ben Hull reportuje ze žhavého řeckého resortu Costa Navarino a Cheryl Baker prověřuje poslední vzestupy a pády Vietnamu v Da Nang a Hoi An.

Premiéra v pondělí 5. prosince v 19:30 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně,

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 25. 10. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.11.2011 • Prosincové programové tipy HBO a HBO HD
23.11.2011 • Fotbalová Liga mistrů UEFA na další tři roky v České televizi [ 1 ]
22.11.2011 • AXN v prosinci 2011
19.11.2011 • Atentát na Johna Fitzeralda Kennedyho v novém světle na NGC [ 3 ]
18.11.2011 • Turnaj mistrů na stanici NOVA Sport
15.11.2011 • Satelitní přenosy z Metropolitní opery pokračují minimalistickou operou Phila Glasse o životě Máhatmá Gándhího

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist