Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 10:51:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nechte se pobavit krásnými hráčkami v ženské lize amerického fotbalu LFL, poprvé dnes večer na Sport1

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 10.02.2012


Co vznikne, když spojíte americký fotbal s krásnými dívkami na hřišti? LFL neboli Lingerie Football League, při níž dva týmy spoře oděných hráček jak z titulních stran pánských časopisů usilují o perfektní touch-down. Premiérový zápas, při němž se do sebe pustí fotbalistky Seattle Mist a Minnesota Valkyrie, odvysílá televize Sport1 již dnes 10. února v 21.00 hod. Sport1 přinese každý pátek v tento čas dohromady sedm utkání aktuální třetí sezóny LFL včetně velkolepého finále.


Nedejte se zmýlit útlými a zdánlivě křehkými těly hráček, všechny mají za sebou roky sportovní průpravy, a tak se duely svou tvrdostí leckdy blíží mužské NFL (rovněž vysílá Sport1). Není divu, že originální americká LFL je miláčkem fanoušků v mnoha zemích světa a stala se fenoménem. K tomu přispívá i pojetí LFL jako velké divácké show od začátku do konce, legendární jsou například spontánní taneční vystoupení některých hráček během přestávek či smyslné choreografie oslavující získané body, nemluvě o skromném dresu ve stylu bikin. Možná to byl důvod, proč starosta Oklahoma City zakázal LFL působit na území jeho města.

Oproti NFL najdete v Lingerie Football League několik odlišností. „Na hřišti je vždy sedm hráček za daný tým, na soupisce ke konkrétnímu zápasu jich může být jen 14 z celkového dvacetihlavého kádru,“ upřesňuje Martin Hamza, komentátor televize Sport1. Zápas je rozdělený na poločasy o 17 minutách. Jiné jsou i chrániče, oproti NFL jen skromné a například obličej hráčky nechrání kovová mřížka jako v NFL, ale velké plexi.

V dnešním premiérovém zápase se střetnou Seattle Mist s Minnesota Valkyrie, což jsou dva z celkových 12 klubů v soutěži. Oba týmy hrají východní konferenci. Seattle je veteránem LFL, ligu hraje od jejího počátku. V aktuální sezóně Mist výrazně posílil kádr o tmavovlásku Angelu Rypienovou, dceru prvního kanadského hráče NFL a dvojnásobného vítěze SuperBowlu Marka Rypiena, který zářil jako quarterback.

Zda se Angele a jejím spoluhráčkám podaří porazit nováčka z Minnesoty, kde na klíčové pozici quarterbacka hraje blonďatá Jana Skrticová, zjistíte už dnes večer od 21 hodin na stanici Sport1. Další informace na www.lfl.us.com.


Více o stanici SPORT1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na programu SPORT1 sledovat? První španělskou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), zápasy hokejového celku Lev Poprad v Kontinentální lize (KHL), první španělskou ligu házené mužů, NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, volejbal, házenou, poker atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou tenis, ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9. Placenou kabelovou a satelitní televizi Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living (FL), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.02.2012 • MET in HD: opera Soumrak Bohů živě 11. února
07.02.2012 • Zimní Universal Channel přináší seriálové novinky a hollywoodské hvězdy [ 1 ]
06.02.2012 • Bratři Kličkové exkluzivně na NOVA Sport a VOYO.cz
03.02.2012 • Rugby Six Nations 2012 na NOVA Sport
02.02.2012 • Legendární SuperBowl letos s Madonnou živě a exkluzivně na Sport1
01.02.2012 • Fotbal na NOVA Sport v únoru 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist