Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 23:27:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Premiéra seriálu Skandál na Universal Channel

  Autor: PR Press TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 23.04.2012



Jen několik dní po premiéře v USA přichází zbrusu nový seriál s vševypovídajícím názvem Skandál také do České republiky. Premiéra proběhne v úterý 8. května ve 21:20 hodin na Universal channel.


Každý má nějaké tajemství....a Olivia Popeová je tu od toho, aby uchovala taková tajemství těch nejmocnějších, aby ochránila jejich veřejný profil a odvrátila všechny hrozby, které by jej mohly pošpinit. Olivia je váženou a zároveň obávanou osobností politických kruhů, která dříve pracovala jako mediální poradkyně v kanceláři prezidenta Spojených států a založila vlastní firmu.

Doufá v pozitivní obrat v pracovní i osobní oblasti, ale velice záhy zjišťuje, že staré vazby nelze jen tak přetrhnout. Celý tým tak během napravování životů těch ostatních zapomněl na to, co je jim nejbližší – na sebe samotné.

Oliviin tým je tvořen specialisty v pravém slova smyslu, kteří udělají vše pro to, aby pomohli zachránit reputaci svých klientů. Stephen Finch (Henry Ian Cusick) má za sebou mnoho milostných dobrodružství a snaží se usadit a založit rodinu; Harrison Wright (Columbus Short) právní poradce; Huck (Guillermo Diaz) hacker; vyšetřovatelka Abby Whelan (Darby Stanchfielfová), která má neustálé rozepře se Stephenem; a Quinn Perkinsová (Kate Lowesová), nová mladá posila týmu, která ve svůj první pracovní den projde doslova křestem ohně.

Oliviin bývalý nadřízený, Prezident Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) a jeho vedoucí kanceláře Cyrus (Jeff Perry) zůstávají vždy v těsné blízkosti jejích případů. Olivia však přichází na to, že veškeré úspěšné řešení cizích konfliktů neazaručí vyřešení jejího osobního života.


Shonda Rhimesová, autorka a výkonná producentka “Chirurgů” a “Private Practise” přináší seriál plný zákulisních procesů, které běžně zůstávají za zavřenými dveřmi. Seriál Skandál. Produkce se ujala Shonda spolu s Betsy Beersovou, se kterou spolupracovala již na Chirurzích. Režie se ujal Paul McGuigan, který natočil řadu akčních filmů.


Universal Channel je jednou z nejúspěšnějších zábavních značek na světě a vlajkovou lodí Universal Networks International, televizní divize NBC Universal. Televizní knihovna čítá více než 50 000 hodin seriálových a 9000 hodin filmových titulů, které jsou nejen z produkce světoznámých hollywoodských Universal Studios, ale také dalších předních filmových studií. V České republice vysílá 24 hodin denně, 7 dní v týdnu plně v českém jazyce především směs filmových trháků a oceněných seriálů. Universal Channel přicházející od jednoho z největších hollywoodských studií patří podle výsledků sledovanosti ATO Mediaresearch mezi nejsledovanější placené televizní kanály v tuzemsku. Najdete ho v nabídce téměř všech provozovatelů kabelové, satelitní a IPTV televize (UPC, UPC Direct, O2 Telefonica, CS Link a další).


Veronika Alexová, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel v České republice a na Slovensku


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.04.2012 • Technické památky a přírodní krásy Libereckého kraje na satelitním programu regionalnitelevize.cz
20.04.2012 • Óčko hledá nejzaláskovanější klip
19.04.2012 • FC Barcelona bojuje v sobotu o zlato v lize, sledujte fotbalové drama El Clásico exkluzivně a živě na Sport1
17.04.2012 • Extrémní hranice (Extreme Frontiers) na Viasat Explorer
17.04.2012 • Exkluzivní dubnové novinky na Nova Cinema!
16.04.2012 • Monte Carlo Rolex Masters 2012 tento týden v přímém přenosu na NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist