Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 01:18:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Topfun vítězem v prestižní soutěži ConnectedWorld.Tv Awards 2012

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 11.09.2012



Topfun zvítězil v prestižní soutěži CennectedWorld.Tv Awards 2012, pořádané u příležitosti probíhajícího veletrhu IBC v Amsterdamu a to v kategorii „Nejlepší on-line video služba neposkytována TV vysílateli“



Soutěže se zúčastnilo 150 projektů od 102 společností z 23 zemí. Výstava a soutěž samotná patří k jedním z nejprestižnějších v tomto oboru. Službu Topfun zde přihlásila společnost Visual Unity, která je jedním z technologických poskytovatelů služeb Topfun. Cenu při slavnostním ceremoniálu převzal projektový manager Topfun Media Erik Uxa a president VisualUnity Tomáš Petrů.

„Tohoto ocenění si nesmírně vážíme. Vnímáme jej jako uznání několikaleté práce a především trpělivosti. Avšak úspěšní jsme tehdy, když s námi spolupracují úspěšní partneři. Například díky spolupráci se společností Samsung jsme jako první v České republice a Slovensku již v roce 2011 zpřístupnili službu Topfun do chytrých TV, která se stala po měsíci provozu nejpoužívanější lokální aplikací v ČR“, uvedl Radek Přikryl – obchodní ředitel a člen představenstva Topfun Media

Od začátku září 2012 je Topfun dostupný také v televizorech LG a v následujících dnech je naplánováno nasazení Topfun na Panasonic a Philips. Ještě do konce měsíce by chtěl Topfun zpřístupnit svou aplikaci na značkách Gogen, Hyundai, Sharp a Sony. „Vývoj stále probíhá, ale hlavně se nyní testuje a vylaďují detaily,“ doplnil Přikryl.

Topfun v těchto dnech také postupně nasazuje obsah studií Sony a Fox, které rozšiřují stávající nabídku majors studií na Topfun – Warner bros a Universal. Pro dodávky obsahu Sony a Fox si Topfun vybral za partnera britskou společnost OnDeman Group.

Topfun již nyní plánuje přihlášení svých aplikací pro chytré TV a mobilní telefony do dalšího ročníku soutěže ConnectedWorld.Tv 2013. Bude se jednat o aplikace a koncepční řešení pro celkem 40 značek TV a další zařízení.

Topfun je jediná služba v regionu, která nabízí komplexní servis v rámci VOD služeb. Tedy distribuce obsahu do různých technologických platforem, včetně vlastního CMS, distribuce v rámci IPTV sítí, enkodování obsahu a vývoj technologií.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros, 20th Century Fox a Sony Entertainment. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí, na službě Smart TV společnosti Samsung, LG. Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Přikryl, Obchodní ředitel / člen představenstva, Topfun Media a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.08.2012 • Začíná další ročník soutěže ASTRA Talent
17.08.2012 • ČTÚ zahájí další dvě správní řízení se společností M77 Group, provozovatelem satelitních televizních služeb Skylink a CSlink
14.08.2012 • Na návštěvě v: novém zákaznickém centru CS Linku a Skylinku [ 4 ]
31.07.2012 • ČTÚ informuje o postupu šetření servisního poplatku za satelitní televizní služby Skylink a CSlink
02.07.2012 • Televízia Magio už aj na počítači, tablete alebo mobile
27.06.2012 • 30. června úspěšně končí složitý proces digitalizace televizního vysílání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist