Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 14:25:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Travel Channel získal 3. místo na festivalu Znojemský hrozen

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 26.09.2012




Travel Channel slaví úspěch z účasti na 14. ročníku Mezinárodního televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii, kde získal ocenění Bronzový hrozen 2012.


Festival Znojemský hrozen proběhl od 24. do 26. září 2012 ve Znojmě. Do televizní soutěže bylo přihlášeno 109 pořadů, z nichž 13 postoupilo do závěrečného hodnocení. Travel Channel se zúčastnil s 3. sérií svého oblíbeného seriálu Gastronomický kaleidoskop Planet Food, který je věnován kulinářství a gastronomii. Diváci festivalu mohli shlédnout epizodu zaměřenou na jídlo a pití typické v indickém státě Goa a na filipínských ostrovech. Svůj úspěch si dokument získal především pro skvělé profesionální zpracování, tematické zaměření na život běžných obyvatel v zastrčených uličkách velkoměsta. Odborná porota také ocenila autorský pohled přinášející předtuchu, že kulinářství nemusí být vždy spojeno jen s přepychem, blahobytem, drahými surovinami a exkluzivní kuchyní.

Informativní, zábavný a inspirativní, to je Travel Channel. Představuje komplexní a objekvitní pohled na svět cestování, cestovatelských zážitků a zkušeností. Ke kmenovým seriálům patří průvodce destinacemi Co musíte vidět, legendární seriál Cestovatel po zeměkouli, bohatá podívaná Spolehlivého luxusu cestování nebo Báječných vyjížděk na motocyklu a populární cestovatelský magazín Jeďte dnes.

Eva Sedláčková, zástupce Travel Channel pro Českou a Slovenskou republiku uvedla: "Jsme velmi potěšeni, že jsme mohli představit festivalovému publiku aspoň střípek z bohaté programové nabídky, kterou Travel Channel vysílá a kde kromě gastronomie najdou diváci celou řadu dalších dokumentů věnovaných cestování, dobrodružství nebo netradičním zájmům. Umístění snímku mezi třemi nejlepšími samozřejmě jen umocňuje naši radost. Věříme, že i tento úspěch přispěje k oblíbenosti našeho kanálu a získáme si tak další diváky".


TRAVEL CHANNEL INTERNATIONAL

Travel Channel je přední mezinárodní televizní kanál zaměřený na cestování, vysílá 24 hodin denně, v 21-ti jazycích a ve 130 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Travel Channel International je součástí Scripps Networks International, dceřinné společnosti celosvětově působící Scripps Networks Interactive, Inc. Lifestylové média portfolio společnosti zahrnuje také populární televizní a internetové brandy Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel a kanál zaměření na country hudbu Great American Country.

Zábavný, informativní a inspirativní. Travel Channel nabízí unikátní, objektivní a přehledný pohled na cestování a zkušenosti cestovatelů. Program zavede diváky všech koutů naší planety, za nekonečným dobrodružstvím, kulinářským uměním, za eko-zeleným cestováním, a na exkluzivní a luxusní místa.


Placené dokumentárně cestovatelské kanály od Travel Channel:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, O2 TV, Orange Slovensko, Magio TV) na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4.8 st. východně, Travel Channel HD pak naladíte na Astře 23,5st. východně na satelitní platformě Skylink.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz
Další zajímavosti z dílny Travel Channel a úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel i Travel Channel HD si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy.


Eva Sedláčková, Travel Channel ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2012 • Topfun vítězem v prestižní soutěži ConnectedWorld.Tv Awards 2012
30.08.2012 • Začíná další ročník soutěže ASTRA Talent
17.08.2012 • ČTÚ zahájí další dvě správní řízení se společností M77 Group, provozovatelem satelitních televizních služeb Skylink a CSlink
14.08.2012 • Na návštěvě v: novém zákaznickém centru CS Linku a Skylinku [ 4 ]
31.07.2012 • ČTÚ informuje o postupu šetření servisního poplatku za satelitní televizní služby Skylink a CSlink
02.07.2012 • Televízia Magio už aj na počítači, tablete alebo mobile

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist